Kontakt e-mail

aloeveraperla@gmail.com

Nazovite

+385 91 153 7132

ID Sponzora

360000888118

Sonya Daily Skincare System

  • Šifra: 609
  • CC bodovi: 0.341
  • 5% popusta nakon registracije

Sonya Daily Skincare System za svakodnevnu njegu kože pruža aloju, vlagu i biljne sastojke duboko u vašu kožu zahvaljujući Foreverovoj naprednoj tehnologiji na bazi gela.

94,26  (710,20 kn)

Akcija!

Detaljnije o proizvodu

Sonya Daily Skincare System za svakodnevnu njegu kože pruža aloju, vlagu i biljne sastojke duboko u vašu kožu zahvaljujući Foreverovoj naprednoj tehnologiji na bazi gela. Cijela linija formulirana posebno za mješovitu kožu pruža najbolje od znanosti i prirode za svaki aspekt vaše svakodnevne rutine njege kože. Očistite, osvijetlite, pročistite i navlažite kožu koja se osvježava, pomlađuje i izgleda apsolutno najbolje.

Što je mješovita koža? U nekim je područjima suho, u drugima masno, a može varirati ovisno o sezoni i čimbenicima okoliša. Sonya sistem za svakodnevnu njegu kože kombinira četiri snažna proizvoda za vraćanje ravnoteže mješovitoj koži, čineći je hidratiziranom i mekom.

Ovaj komplet uključuje:

Sonya Refreshing Gel Cleanser

Ovo sredstvo za čišćenje sljedeće generacije koristi sastojke koji lako uklanjaju nečistoće i šminku, a sadrži i vlastitu aloe veru s hidratantnim sredstvima poput hladno prešanog ulja Baobaba kako bi koža imala osjećaj smirenosti i vlažnosti.

Sonya Illuminating Gel

Kombiniranoj koži vratite prirodni sjaj i sjaj snagom pet azijskih biljnih vrsta koji je čine jedinstvenom i ostavit će vam mekanu, glatku put i zdrav sjaj.

Sonya Refining Gel Mask

Ova noćna maska ​​na bazi gela podržava izgled kože kontrolirajući ulje i posvjetljujući vaš ten. Unesite ravnotežu, udobnost i sjaj vašoj mješovitoj koži dok spavate!

Sonya Soothing Gel Moisturizer

Završni dodir vaše svakodnevne rutine ispunjen je bujnim biljnim sastojcima i moćnim sastojcima za vlažni i rosni ten s neusporedivom hidratacijom.

Učinite Sonya Daily Skincare System dijelom svoje rutine za kožu koja izgleda i osjeća se najbolje. Ovo je savršen cjelogodišnji sustav za mješovitu kožu.

 

Sonya Daily Skincare System sa dekoracijom

 

Vaš prodajni savjetnik: Zvonimir Perše – ID: 360000888118

 

Sažetak
product image
Ocjena autora
1star1star1star1star1star
Zbirna ocjena
5 based on 1 votes
Naziv robne marke
Forever Living Products
Naziv proizvoda
Sonya Daily Skincare System
Cijena
HRK 747.61
Dostupnost proizvoda
Available in Stock
Aloe Vera Forever Livings Products logotip veliki
Skip to content