Nazovite

ID Sponzora

360000888118

Forever Direct

Forever Direct je regionalni distribucijski centar
Forever Direct logo ispred poslovne zgrade

Forever Direct je regionalni distribucijski centar Forever Living Products International

Forever Direct Forever Living Products najava

Forever Living Products

Forever Direct je regionalni distribucijski centar Forever Living Products, tvrtke koja je najveći uzgajivač, proizvođač i distributer proizvoda od Aloe Vere na svijetu.

350 osnovnih proizvoda

350 osnovnih proizvoda

Postrojenje Aloe Vere temelji se na širokom asortimanu od 350 proizvoda koje proizvodi Forever Living Products International, a mi ih distribuiramo našim kupcima na različitim mjestima u Europi, Africi i na Bliskom Istoku.

1500000 kutija godisnje

1.500.000 kutija godišnje

Osim rasutih isporuka, otpremamo više od 1.500.000 kutija godišnje ravno našim Forever vlasnicima poduzeća u Beneluksu, Njemačkoj, Austriji, Francuskoj i Skandinaviji. Sadržaj svake narudžbe i kutije je različit.

Isporuka u 93 zemlje

Isporuka u 93 zemlje

Kao regionalni distribucijski centar kompanije FLP International odgovorni smo za distribuciju proizvoda u 93 zemlje Europe, Bliskog Istoka i Afrike. Svaki se dan suočavamo sa složenim logističkim izazovima.

Forever Direct dio poslovne zgrade

Forever Direct je regionalni distribucijski centar Forever Living Products International i odgovoran je za distribuciju proizvoda u više od 90 zemalja, u Europi, na Bliskom Istoku i u Africi. Isporuke se obavljaju skupno u razne zemlje, a također se isporučuju izravnim narudžbama vlasnicima Forever tvrtki. Dnevno distribuiramo tisuće paketa našim FBO-ima.

To radimo iz vlastitog najsuvremenijeg distribucijskog centra koji smo izgradili 2012. godine. I, unatoč tome, to je uglavnom djelo ljudi, naših kolega, koji se osobno brinu da svaka parcela ili paleta dobije pravi sadržaj te se pakira i distribuira na pravi način. Svaki dan opet više od 250 ljudi u našem skladištu i uredu s ponosom radi na stvaranju remek-djela svake od ovih pošiljki.

Svaki dan suočavamo se sa složenim logističkim izazovima za koje stvaramo rješenja, uzimajući u obzir pravila i propise koji se mogu razlikovati ovisno o zemlji ili regiji.

Pin It on Pinterest