Nazovite

ID Sponzora

360000888118

Potencijal tržišta

Forever Living Products redovito istražuje potencijal tržišta za svoje proizvode
Potencijal tržišta grafikon

Tržišni potencijal za proizvode iz proizvodnog programa Forever Livinga

Tržište s ogromnim potencijalom

U Velikoj Britaniji i Irskoj samo industrija vitaminskih i mineralnih dodataka vrijedi 414 milijuna funti. Sektor njege kože vrijedi 2,2 milijarde funti. Sektor upravljanja težinom vrijedi 2 milijarde funti, a sport i prehrana 356 milijuna funti. Sve su to brzorastući tržišni sektori, a s Forever Livingom možete biti dio ovog rasta.

Forever Living redovito pruža opsežne stručne treninge o svim gore navedenim sektorima tijekom cijele godine. Što vam omogućuje da svakom tržištu pristupite s povjerenjem.

Forever Living proizvodi – potencijal tržišta

Predanošću kvaliteti i čistoći, Forever Living započinje sa 100% gelom iz unutarnjeg lista aloa vere. Dodajući finu ravnotežu visokokvalitetnih sastojaka za proizvodnju izvanrednih, učinkovitih proizvoda od aloe vere.

Asortiman proizvoda Forever Living dokaz je sposobnosti prirode koja nam pomaže da izgledamo i osjećamo se najbolje.

Pića i gelovi – potencijal tržišta

Poznati smo po visokokvalitetnoj paleti gelova na bazi aloe vere. Naš poznati originalni Forever Aloe Vera Gel već je desetljećima naš najprodavaniji proizvod i popularan je širom svijeta. To je bio naš prvi proizvod kada je tvrtku lansirao Rex Maughan u Arizoni 1978. godine. Godine 2018. žuta kutija s gelom dobila je preinaku i sada je pakirana u Tetra Pak ambalažu izrađenu od materijala koji se mogu reciklirati.

Aloe Vera Gel na proizvodnoj traci - potencijal tržišta

Dodaci prehrani – potencijal tržišta

U Forever Livingu vjerujemo da dobro zdravlje započinje dobrom prehranom. Naš asortiman prehrambenih dodataka uključuje prirodne najkorisnije vitamine i minerale koji vam pomažu u podršci zdravoj i uravnoteženoj prehrani.

Proizvodi za upravljanje težinom

Energija, izdržljivost, performanse i upravljanje težinom važni su za svakog ljubitelja fitnesa. Imajući to na umu, Forever Living proizvodi i distribuira proizvode za sport i upravljanje težinom. Koji udovoljavaju individualnim potrebama i promiču dobro zdravlje. Dobro smo poznati po uspjehu našeg programa C9.

Proizvodi za ljepotu i njegu kože

LuksuzniForever Living proizvodi za ljepotu i wellness sadrže najfinije sastojke, koristeći najčišći oblik aloe vere. Ovi proizvodi za njegu kože, starenje i kozmetika nježni su prema koži i djeluju na poboljšanju prirodne ljepote.

Životinje i dom

Od životinjskih proizvoda do proizvoda za kućanstvo, nježne formule korištene u specijaliziranoj paleti Forever Living čine ove proizvode različitim od ostalih na tržištu.

Kvaliteta kao potencijal tržišta

Kako bi osigurao najvišu kvalitetu, Forever Living uzgaja aloe veru na svojim poljima aloe u privatnom vlasništvu. Izbjegavajući upotrebu herbicida ili pesticida.

Aloe vera Forever Livinga jedna je od najčišćih dostupnih na tržištu. Tretirana s najvećom pažnjom, izbjegavajući pasterizaciju, sušenje smrzavanjem i zagrijavanje, aloe vera zadržava svoja korisna svojstva. To se osigurava temeljitim i redovitim provjerama koje provodi Forever Living, počevši od faze uzgoja, kroz proizvodnju i sve do distribucije. Čistoća aloe gela temelj je naših vrhunskih proizvoda.

Forever Living započinje sa 100% gelom iz unutarnjeg lista aloe, dodajući nježno dovoljno ostalih sastojaka za proizvodnju izvanrednih proizvoda od aloe vere. Svestranost ovih proizvoda znači da se aloe vera može uzimati kao piće ili nanositi na kožu. Nisu testirani na životinjama. Asortiman proizvoda od aloe vere tvrtke Forever Living dokaz je sposobnosti prirode da nam pomogne da izgledamo i osjećamo se najbolje.

Proizvodi od aloe vere tvrtke Forever prvi su nagrađeni pečatom odobrenja međunarodnog vijeća za aloju (Aloe Science Council’s Seal of Approval).

Potpuno jamstvo povrata novca

Svaki kupac Forevera ima pravo otkazati narudžbu u roku od 14 dana od dana njezina postavljanja. Forever je toliko siguran u kvalitetu svojih proizvoda da nudi cjelovito 60-dnevno jamstvo povrata novca ako kupci nisu u potpunosti zadovoljni.

nezavisni poslovni partner natpis horizontalno

Pin It on Pinterest