Kontakt e-mail

aloeveraperla@gmail.com

Nazovite

+385 91 153 7132

ID Sponzora

360000888118

Da li si znao?

Foreverova polja aloe čiste zemlju od milijuna tona CO2 tijekom svog života!

Stalo nam je do drugih

S više od četrdeset godina inspirativnog vodstva i principa zdravog upravljanja, Rex Maughan posvetio je veći dio svog života pomažući ljudima da postignu ono što žele u životu. Uvijek je razmišljao o dobrobiti drugih ljudi, a to se razmišljanje uvijek odnosilo i na one koji rade za njega. Forever zapošljava lokalne poljoprivrednike koji teže svojim poljima aloje. Omogućeni su im izvrsni radni uvjeti, a na njihovim stalnim poslovima i platama zavidje susjedne zajednice.

Forever Living također brine o životinjama i tvrtka se u cjelini snažno protivi testiranju na životinjama. Stoga možete biti sigurni da niti jedan naš proizvod nije testiran na životinjama u bilo kojoj fazi proizvodnje, a mi ne radimo ni s jednim drugim laboratorijima koji provode ispitivanja na životinjama.

Ono što možda ne znate jest da je Rex Maughan također osnivač i izvršni direktor tvrtke Forever Giving, dobrotvorne organizacije koja pomaže drugim dobrotvornim organizacijama da im pomognu u njihovim naporima da poboljšaju ljudsko iskustvo. To se može dogoditi borbom protiv gladi i siromaštva ili rješavanjem nedostatka usluga za djecu i obitelji. Zapravo, Rex smatra da je od svega što je postigao njegovo najveće postignuće zapravo to što može pomoći drugima širom svijeta. Da biste saznali više o nevjerojatnom poslu koji Forever Giving radi ili da biste donirali, posjetite forever-giving.org.

Zauvijek smo zahvalni

Forever Living poznat je kao organizacija koja prepoznaje kada netko postiže, kada netko dobro prolazi i kada netko pazi na člana svog tima, a razlog što je takvo priznanje ugrađeno u našu kulturu je taj što zahvalnost čini jednu od zauvijek vrijednosti. I vi biste trebali pokušati pokazati takvu zahvalnost – zahvalnost za svog sponzora i za članove svog tima – bez njih ne biste bili tamo gdje ste danas.

nezavisni poslovni partner natpis horizontalno

Važno! Ova web lokacija koristi kolačiće za praćenje posjete stranici. Nastavljanjem pregledavanja ove stranice prihvaćate našu upotrebu kolačića.

Skip to content