Kontakt e-mail

aloeveraperla@gmail.com

Nazovite

+385 91 153 7132

ID Sponzora

360000888118

Da li si znao?

Foreverova polja aloe čiste zemlju od milijuna tona CO2 tijekom svog života!

Stalo nam je do drugih

S više od četrdeset godina inspirativnog vodstva i principa zdravog upravljanja, Rex Maughan posvetio je veći dio svog života pomažući ljudima da postignu ono što žele u životu. Uvijek je razmišljao o dobrobiti drugih ljudi, a to se razmišljanje uvijek odnosilo i na one koji rade za njega. Forever zapošljava lokalne poljoprivrednike koji teže svojim poljima aloje. Omogućeni su im izvrsni radni uvjeti, a na njihovim stalnim poslovima i platama zavidje susjedne zajednice.

Forever Living također brine o životinjama i tvrtka se u cjelini snažno protivi testiranju na životinjama. Stoga možete biti sigurni da niti jedan naš proizvod nije testiran na životinjama u bilo kojoj fazi proizvodnje, a mi ne radimo ni s jednim drugim laboratorijima koji provode ispitivanja na životinjama.

Ono što možda ne znate jest da je Rex Maughan također osnivač i izvršni direktor tvrtke Forever Giving, dobrotvorne organizacije koja pomaže drugim dobrotvornim organizacijama da im pomognu u njihovim naporima da poboljšaju ljudsko iskustvo. To se može dogoditi borbom protiv gladi i siromaštva ili rješavanjem nedostatka usluga za djecu i obitelji. Zapravo, Rex smatra da je od svega što je postigao njegovo najveće postignuće zapravo to što može pomoći drugima širom svijeta. Da biste saznali više o nevjerojatnom poslu koji Forever Giving radi ili da biste donirali, posjetite forever-giving.org.

Zauvijek smo zahvalni

Forever Living poznat je kao organizacija koja prepoznaje kada netko postiže, kada netko dobro prolazi i kada netko pazi na člana svog tima, a razlog što je takvo priznanje ugrađeno u našu kulturu je taj što zahvalnost čini jednu od zauvijek vrijednosti. I vi biste trebali pokušati pokazati takvu zahvalnost – zahvalnost za svog sponzora i za članove svog tima – bez njih ne biste bili tamo gdje ste danas.

nezavisni poslovni partner natpis horizontalno
Skip to content