Kontakt e-mail

aloeveraperla@gmail.com

Nazovite

+385 91 153 7132

ID Sponzora

360000888118

Poticaji i nagrade

Poticaji i nagrade u sistemu Forever Livings Products

 

U Foreveru smo ponosni na svoj etos, svoje proizvode i vas, naše ljude. Razvili smo ono što smatramo najboljim marketinškim planom u industriji izravne prodaje; onaj koji vas nagrađuje za vaš naporan rad i zalaganje u izgradnji i vođenju vlastitog Forever posla.

Vjerujemo u prepoznavanje predanosti, vodstva, marljivog rada i uspjeha i zato nudimo tako uzbudljiv portfelj poticaja.

Uspjeh rađa uspjeh. Pomoću Forever Livinga ne samo da možete maksimalno iskoristiti izniman potencijal zarade i izvrsnu sigurnost posla koji proizlaze iz praćenja našeg marketinškog plana, već možete ciljati i neke fantastične nagrade i bonuse.

Novčani bonusi, strana putovanja, avanture i mogućnosti umrežavanja – sve je tu za uzimanje.

Dodatni mjesečni prihod uz program ‘Forever2Drive’

Ovaj se poticaj temelji na broju kreditnih bodova koje vi i vaš tim postižete mjesečno. Ovisno o tome koliko ste bodova postigli, možete se kvalificirati za jednu od tri razine. Upotrijebite novac za kupnju novog automobila ili godišnjeg odmora, za plaćanje sveučilišnih školarina ili jednostavno za nadopunu prihoda – vaše je potrošiti na bilo što!

Luksuzna međunarodna putovanja

Forever Living nudi mogućnost kvalificiranja za plaćena putovanja u inozemstvo s uključenim troškovima. Jedno od tih putovanja je Global Rally – najznačajniji i najuzbudljiviji događaj u povijesti sheme Foreverovih poticaja. S tisućama FBO-ova koji se okupljaju iz cijelog svijeta, Global Rally slavi i prepoznaje dostignuća globalne zajednice Forever.

Bonus predsjednika

Kao menadžer imate priliku iskoristiti globalni uspjeh tvrtke, uz godišnji bonus za uspješnost. Milijuni se putem ovog programa isplaćuju svake godine na Global Rallyu, gdje ćete biti pozvani da svoj ček preuzmete od samog osnivača – predsjednika i izvršnog direktora Rexa Maughana.

nezavisni poslovni partner natpis horizontalno
Skip to content