Nazovite

ID Sponzora

360000888118

Kako se pridružiti?

Kako se pridružiti i započeti rad sa kompanijom Forever Living Products?
rukovanje muškaraca

Kako se pridružiti Forever Livingu?

Radeći od kuće, možete izgraditi tvrtku koja vam pruža vrijeme i novac za obavljanje stvari koje ste oduvijek željeli. Sanjate li novi automobil, bolji dom ili produženi odmor? Bolje zdravlje i bogatstvo ili otplata duga? S Foreverom, sve ove želje mogu biti puno bliže nego što mislite. Preuzmite kontrolu nad svojom financijskom budućnošću i započnite svoje putovanje uz Forever Living već danas.

Da biste se pridružili Forever Livingu:

  1. Obratite nam se kroz kontakt obrazac ili pošaljite e-poštu na aloeveraperla@gmail.com.
  2. Kupite startni paket Start Journey Pack.
  3. Izradite poslovni plan sa svojim sponzorom Forever Livinga.
  4. Podijelite informaciju o proizvodima i Foreverovu poslovnu priliku sa svima koje poznajete i upoznajete.
  5. Sponzorirajte nove članove tima i vodite ih kroz isti ciklus.
dogovor o marketingu - kako se pridružiti?

Početak rada sa kompanijom Forever Living Products

Možete se pridružiti tvrtki Forever Living Products Hrvatska tako da se prijavite kao vlasnik Foreverovog posla (FBO – Forever Business Owner) na razini Assistant Supervisor marketinškog plana Forevera. To se postiže kupnjom paketa Touch of Forever koji vam omogućuje uzorkovanje naših najpopularnijih i najčešće kupljenih proizvoda. Ovaj paket omogućuje vam uzimanje uzoraka ovih proizvoda po sniženoj cijeni i pruža vam osnovnu djelatnost i materijale za obuku koji će vam pomoći da započnete.

Jednom kada postanete Assistant Supervisor, imat ćete pravo na kupnju proizvoda od Forevera po standardnoj veleprodajnoj cijeni od 30% nižoj od preporučene maloprodajne cijene i dobit ćete dodatnih 5% neto popusta za svaki.

Touch of Forever komplet proizvoda

Kako zaraditi novac sa Foreverom?

novčanice eura - dekoracija stranice

Uspjeh u Forever Livingu

Uspjeh u Forever Livingu može biti jednostavan. Podijelite asortiman proizvoda i Forever poslovnu priliku s drugima i odmah počnite stvarati prihod. Uz visokokvalitetne, dokazane potrošne proizvode u etabliranim, rastućim tržišnim sektorima, Forever Living pružit će vam znanje i podršku potrebnu za pokretanje vašeg mrežnog marketinga.

Osim što zarađuje od maloprodaje proizvoda, Forever-ov marketinški plan omogućuje vam zaradu bonusa za uvođenje novih ljudi u posao i pomaganje im u prodaji i izgradnji njihovog mrežnog marketinga. Dok razvijate svoje ljude kako bi postigli uspjeh, gradite tim u kojem možete zaraditi bonus na njihovim zajedničkim naporima.

Marketinški plan

Marketinški plan Forever Livinga osnovni je poslovni model koji pruža potencijal za rast neovisnog poslovanja u uspješan pothvat. Omogućuje zaradu bonusa za izgradnju i razvoj tima vlasnika Forever poduzeća i pomoć u ostvarivanju prodaje.

Kako Forever Business Owner razvija posao, gradi tim i povećava prodaju, oni idu dalje kroz Forever Marketing Plan kako bi povećali svoje prihode i koristi. Za razliku od mnogih drugih rješenja mrežnog marketinga, nakon što vlasnici Forever tvrtke postignu poziciju na Forever marketinškom planu, ostaju tamo neograničeno i ne može ih se preteći.

Kako se ovo odnosi na vas?

Za pomoćnike supervizora uobičajena reakcija obitelji i prijatelja često varira od skepticizma do nevjerice. Međutim, to se obično temelji na vrlo malo razumijevanja onoga što mrežni marketing može ponuditi, a nakon istraživanja ta se mišljenja mogu dramatično promijeniti. Ključno je ne dopustiti da vas spriječe predrasude i nedostatak znanja, već umjesto toga budite otvoreni i prijemčivi za učenje o tome što je uistinu prilika uz Forever Living.

Mrežni marketing posebna je djelatnost u kojoj obrazovanje, iskustvo, uvjerenja i socijalna pozadina nisu odlučujući čimbenici uspjeha. Umjesto toga, ambicija, napor i naporan rad pravi su preduvjeti za uspjeh u Forever Livingu.

nezavisni poslovni partner natpis horizontalno

Pin It on Pinterest