Nazovite

ID Sponzora

360000888118

Awakening Eye Cream

  • Šifra: 561
  • CC bodovi: 0.073
  • 5% popusta nakon registracije

Foreverova awakening krema za oči kombinira moćne sastojke s kolagenom, aloe verom i peptidnom tehnologijom kako bi poboljšala i zagladila osjetljivo područje oko očiju, vidljivo smanjujući pojavu bora i podočnjaka.

Detaljnije o proizvodu

Krema za područje oko očiju s morskim kolagenom, peptidima i alojom

Awakening Eye Cream koristi sastojke s peptidima za poboljšanje osjetljivih područja oko očiju i vidljivo smanjenje bora, bora i podočnjaka.

Awakening Eye Cream OPIS

  • Sadrži 36% čisti Aloe-Vera-Gel
  • Smanjuje ten natečenih očiju i tamne kolutove oko očiju
  • Značajno smanjuje bore
  • Područje oko očiju izgleda odmorno, svježe i regenerirano

Krema za razbuđivanje oko očiju koristi sastojke s peptidima koji pomažu poboljšati osjetljiva područja oko očiju i vidljivo smanjiti pojavu bora, bora i podočnjaka. Sadržani butilen glikol i ekstrakt stabla svile s darutozidima zaglađuju i regeneriraju kožu u kratkom vremenu, ostavljajući područje oko očiju blistavim.

S razbuđujućom kremom za područje oko očiju razvili smo kremu za područje oko očiju koja se na vrijeme bori protiv sitnih bora oko osjetljivog područja oko očiju. Čisti gel aloe vere i peptidi regeneriraju osjetljivu kožu oko očiju.

Awakening Eye Cream u ženskim rukama

NAŠA BILJEŠKA ZA LIJEPE OČI

Koža oko očiju posebno je tanka i osjetljiva. Žlijezde lojnice i potporno masno tkivo? Nema šanse! Zato ovo osjetljivo područje vaše kože treba svoju posebnu i bogatu njegu. Razbuđujuća krema za oči ovdje se fokusira na poseban učinak: sastojci s peptidima osiguravaju “”zdravo razbuđujući učinak””. Forever’s best krema za područje oko očiju poboljšava izgled finih bora oko područja oko očiju, a ujedno je i krema za područje oko očiju protiv podočnjaka.

Awakening Eye Cream REVOLUCIONARNA FORMULA

Jedan jedinstveni kolagen podržava prirodno stvaranje kolagena i ima za cilj pružiti optimalnu hidrataciju i stabilnost kože. Jedan od naših revolucionarnih sastojaka je butilen glikol. Smanjuje pojavu natečenih očiju i podočnjaka u manje od 15 dana. Još jedan inovativni sastojak je ekstrakt drveta svile s darutozidom. Jedan je od prvih te vrste koji je pokazao svojstva liftinga za spuštene gornje kapke. Također, 36 posto čisti Aloe-Vera-Gel u razbuđujućoj kremi za područje oko očiju pruža dodatnu vlažnost vašem osjetljivom području oko očiju.

UPOTREBA
Nježno utrljajte malu količinu na područje oko očiju.

Vaš prodajni savjetnik: Zvonimir Perše – ID: 360000888118

Aloe Vera Forever Livings Products logotip veliki

Pin It on Pinterest