Kontakt e-mail

aloeveraperla@gmail.com

Nazovite

+385 91 153 7132

ID Sponzora

360000888118

Forever Hydrating Serum

  • Šifra: 618
  • CC bodovi: 0.140
  • 5% popusta nakon registracije

Foreverov hidratantni serum savršeno se uklapa u vašu rutinu pružajući snažni poticaj hidratacije zahvaljujući čistoj aloe veri i četiri vrste hijaluronske kiseline.

39,55  (297,99 kn)

Detaljnije o proizvodu

Dodajte poticaj hidratacije svojoj rutini njege kože.

  • Brzo se upija u površinske slojeve kože
  • Vidljivo ističe izgled kože dok poboljšava njezinu teksturu
  • Pojačava hidrataciju kože
  • Štiti od stresa iz okoliša
  • Pomaže u smanjenju pojave finih linija i bora
  • Povećava učinkovitost bilo koje od vaših omiljenih Forever hidratantnih krema

Foreverov hidratantni serum savršeno se uklapa u vašu rutinu kako bi pružio snažno pojačanje hidratacije zahvaljujući čistoj aloe veri i četiri vrste hijaluronske kiseline. Nanesite neposredno prije svoje omiljene hidratantne kreme Forever kako biste se zaštitili od stresnih faktora iz okoliša i smanjili pojavu finih linija i bora.

Svakodnevno je vaša koža izložena stresovima iz okoline koji mogu uzrokovati suhoću i pridonijeti znakovima starenja. Da bi se vaša koža osjećala mladom, podatnom i pomlađenom, dodajte poticaj hidratacije svojoj rutini njege kože s Foreverovim hidratantnim serumom. Ne samo da će vašu kožu obaviti svilenkastom vlagom, već će i eksponencijalno pojačati blagodati vaše omiljene Forever hidratantnog kreme.

Moć iza ove formule dolazi iz četiri vrste hijaluronske kiseline koje imaju ključnu ulogu u zadržavanju hidratacije. Hijaluronska kiselina intenzivna je hidratantna krema za kožu koja u vodi drži 1000 puta veću težinu. U kombinaciji, sve četiri vrste hijaluronske kiseline djeluju zajedno kako bi nadoknadile vodu na površini kože i zadržale vlagu iznutra, istovremeno poboljšavajući elastičnost i rezultirajući vidno punašnom kožom.

Kao dio naše linije ciljane njege kože, ova se formula lako nanosi, brzo se upija i ima izuzetno lagan osjećaj. Hidratantni serum pomoći će vašoj koži da se osjeća punašno i hidratizirano, istodobno smanjujući pojavu finih linija i bora, te pružajući dodatni sloj zaštite od stresnih faktora iz okoline.

UPOTREBA

Da biste pojačali hidrataciju kože, nanesite 1-2 pumpe na prste i nježno kružno krenite po licu i vratu neposredno prije nanošenja svoje omiljene hidratantne kreme Forever.

 

Vaš prodajni savjetnik: Zvonimir Perše – ID: 360000888118

 

Sažetak
product image
Ocjena autora
1star1star1star1star1star
Zbirna ocjena
5 based on 2 votes
Naziv robne marke
Forever Living Products
Naziv proizvoda
Forever Hydrating Serum
Cijena
HRK 298.00
Dostupnost proizvoda
Available in Stock
Aloe Vera Forever Livings Products logotip veliki
Skip to content