Kontakt e-mail

aloeveraperla@gmail.com

Nazovite

+385 91 153 7132

ID Sponzora

360000888118

Forever Aloe Vera Gelly

  • Šifra: 061
  • CC bodovi: 0.067
  • 5% popusta nakon registracije

Naš 100% stabilizirani gel Aloe vere sigurno njeguje osjetljivu kožu, jer je u osnovi kao da rabite unutarnji sadržaj lista aloe. Gusti, prozirni gel lako se upija i sadrži hidratantne sastojke koji fantastično hrane i umiruju kožu bez mrlja na odjeći.

20,80  (156,72 kn)

Detaljnije o proizvodu

Forever Aloe Vera Gelly 2U povijesti je Aloa vera služila kao sredstvo za ublažavanje manjih iritacija kože. U mnogim domaćinstvima uzgajala se živa aloe, ili „sirova biljka“ za prvu pomoć. Po sasatvu identičan unutrašnjosti lista Aloe vere, naš 100% -tni stabilizirani gel Aloe vere „podmazuje“ osjetljiva tkiva. Pripravljen na poseban način za lokalnu primjenu, Aloe Vera Gelly je gust, prozirn gel koji sadrži sastojke što vlaže, umiruju i njeguju kožu. Brzo se upija i djeluje umirujuće na kožu i ne ostavlja tragova na odjeći.

Aloe Vera Gelly pruža trenutačno olakšanje kod manjih iritacija kože. Također se može koristiti prije tretmana ultrazvukom, ili nakon elektrolize. Frizeri koriste Gelly na koži uz kosu za zaštitu kože prije trajne ondulacije i bojenja kose. Od vašega toaletnog ormarića do pribora za prvu pomoć, i od kuhinje do kampa- Aloe Vera Gelly je savršeni prijatelj kože koja zahtijeva više njege.

SASTAV
Stabilizirani gel Aloe vere, deionizirana voda, glicerin, trietanolamin, carbomer, tokoferol (prirodni vitamin E), alantoin, askorbinska kiselina (vitamin C), dijazolidinil urea, metilparaben

NETTO SADRŽAJ
4 floz (118ml)

NAČIN UPORABE
Temeljito očistite kožu prije nanošenja Gellya. Pema potrebi možete nanijeti ponovno.

  • Brzo blaži/umiruje kožu
  • Ne ostavlja tragove na odjeći
  • Idealno sredstvo u priboru za prvu pomoć

Vaš prodajni savjetnik: Zvonimir Perše – FLP ID broj 360000888118

 

Sažetak
product image
Ocjena autora
1star1star1star1star1star
Zbirna ocjena
5 based on 1 votes
Naziv robne marke
Forever Living Products
Naziv proizvoda
Forever Aloe Vera Gelly
Cijena
HRK 156.73
Dostupnost proizvoda
Available in Stock
Aloe Vera Forever Livings Products logotip veliki
Skip to content