Nazovite

ID Sponzora

360000888118

Infinite Firming Serum

 • Šifra: 555
 • CC bodovi: 0.208
 • 5% popusta nakon registracije

Uparen s moćnim prirodnim sastojcima i našom patentiranom alojom, Infinite učvršćujući serum bogata je hidratantna krema koja čini da koža izgleda glatko i čvrsto, a ten izgleda vidljivo mlađi.

Detaljnije o proizvodu

Lifting serum za lice

Zajedno s prirodnim sastojcima i našom poznatom Forever Aloe, Infinite Firming Serum daje koži vlažnost, čvrstoću i elastičnost. Za mladolik, blistav izgled.

Naš nagrađivani lagani i brzo upijajući serum.

 • Smanjuje izgled finih linija i bora
 • Poboljšava osjećaj kože
 • Sadrži vrhunski, klinički testirani sastojak
 • Prilagođeno vegetarijanstvu
 • Bez glutena

Infinite učvršćujući serum cilja na znakove starenja klinički dokazanim peptidom od tri aminokiseline koji nadopunjuje prirodne procese u koži kako bi povećao čvrstoću i smanjio pojavu sitnih pora i bora. Uparen s moćnim prirodnim sastojcima i našom patentiranom alojom, Infinite učvršćujući serum bogata je hidratantna krema koja čini da koža izgleda glatko i čvrsto, a ten izgleda vidljivo mlađi.

Ova znanstveno napredna formula pojačava snagu aloje klinički testiranim sastojkom, trifluoracetil tripepetidom-2. U kliničkim ispitivanjima ovaj je jedan sastojak značajno poboljšao elastičnost kože i poznato je da se bori protiv progerina, štetnog proteina koji se povećava starenjem i stvara pustoš na koži. Oponašajući prirodne procese na koži, ovaj peptid s tri aminokiseline povećava izgled čvrstoće i smanjuje izgled sitnih pora i bora.

Već taj sastojak mogao bi biti vlastiti proizvod, ali tu se nismo zaustavili. Uparen s hidroliziranim natrijevim hijaluronatom, prirodnim ovlaživačem, koji podupire vlagu i regeneratore kože, Infinite učvršćujući serum znanstveno je formuliran tako da aloe vera postiže svoje optimalne blagodati i umiruje kožu. Ekstrakt kvasca pomaže u sintezi kolagena i prirodnoj obrani kože kako bi se smanjio izgled neravnomjernog tona kože, dok proteini sirutke revitaliziraju kožu povećavajući joj glatkoću, čvrstoću i debljinu. Ova složena formula san je znanstvenika za kožu, ojačana snagom prirode i najnaprednijim laboratorijskim nalazima koji će vam pomoći da izgledate i osjećate se najbolje.

Infinite Firming Serum UPOTREBA:
Dva puta dnevno ujutro i navečer na licu i vratu nakon čišćenja.

 

Infinite Firming Serum u grupi Infinite proizvoda

Infinite Firming Serum OPIS

 • Sadrži 49% čisti Aloe-Vera-Gel
 • S inovativnom, klinički testiranom komponentom
 • Zateže kožu i smanjuje pojavu bora
 • Podržava stvaranje kolagena i pročišćava neujednačenu teksturu kože
 • Bez parfema

Snaga aloe dodatno je pojačana u serumu za učvršćivanje klinički ispitanim peptidom od tri aminokiseline (tripeptid) koji oponaša prirodni proces kože do učvršćivanja teksture kože i smanjuje pojavu sitnih bora. Zajedno s prirodnim sastojcima i našom provjerenom Forever Aloe, serum za učvršćivanje daje koži vlažnost, čvrstoću i elastičnost. Za mladolik, blistav izgled.

Svaki uspješan proizvod ima svoju tajnu:
Infinite by Forever™ serum za učvršćivanje može ciljano utjecati na znakove starenja na temelju uvida iz najnovijih znanstvenih istraživanja. Snaga aloe je ovdje pojačana peptidom od tri aminokiseline (tripeptid) koji oponaša prirodni proces kože. Tekstura kože je ojačana, a pojava sitnih bora smanjena.

Vaš prodajni savjetnik: Zvonimir Perše – ID: 360000888118

 

Aloe Vera Forever Livings Products logotip veliki

Pin It on Pinterest