Kontakt e-mail

aloeveraperla@gmail.com

Nazovite

+385 91 153 7132

ID Sponzora

360000888118

Forever Infinite Firming Serum

  • Šifra: 555
  • CC bodovi: 0.208
  • 5% popusta nakon registracije

Uparen s moćnim prirodnim sastojcima i našom patentiranom alojom, Infinite učvršćujući serum bogata je hidratantna krema koja čini da koža izgleda glatko i čvrsto, a ten izgleda vidljivo mlađi.

60,39  (455,01 kn)

Detaljnije o proizvodu

Naš nagrađivani lagani i brzo upijajući serum.

  • Smanjuje izgled finih linija i bora
  • Poboljšava osjećaj kože
  • Sadrži vrhunski, klinički testirani sastojak
  • Prilagođeno vegetarijanstvu
  • Bez glutena

Infinite učvršćujući serum cilja na znakove starenja klinički dokazanim peptidom od tri aminokiseline koji nadopunjuje prirodne procese u koži kako bi povećao čvrstoću i smanjio pojavu sitnih pora i bora. Uparen s moćnim prirodnim sastojcima i našom patentiranom alojom, Infinite učvršćujući serum bogata je hidratantna krema koja čini da koža izgleda glatko i čvrsto, a ten izgleda vidljivo mlađi.

Ova znanstveno napredna formula pojačava snagu aloje klinički testiranim sastojkom, trifluoracetil tripepetidom-2. U kliničkim ispitivanjima ovaj je jedan sastojak značajno poboljšao elastičnost kože i poznato je da se bori protiv progerina, štetnog proteina koji se povećava starenjem i stvara pustoš na koži. Oponašajući prirodne procese na koži, ovaj peptid s tri aminokiseline povećava izgled čvrstoće i smanjuje izgled sitnih pora i bora.

Već taj sastojak mogao bi biti vlastiti proizvod, ali tu se nismo zaustavili. Uparen s hidroliziranim natrijevim hijaluronatom, prirodnim ovlaživačem, koji podupire vlagu i regeneratore kože, Infinite učvršćujući serum znanstveno je formuliran tako da aloe vera postiže svoje optimalne blagodati i umiruje kožu. Ekstrakt kvasca pomaže u sintezi kolagena i prirodnoj obrani kože kako bi se smanjio izgled neravnomjernog tona kože, dok proteini sirutke revitaliziraju kožu povećavajući joj glatkoću, čvrstoću i debljinu. Ova složena formula san je znanstvenika za kožu, ojačana snagom prirode i najnaprednijim laboratorijskim nalazima koji će vam pomoći da izgledate i osjećate se najbolje.

UPOTREBA
Dva puta dnevno ujutro i navečer na licu i vratu nakon čišćenja.

 

Vaš prodajni savjetnik: Zvonimir Perše – ID: 360000888118

 

Sažetak
product image
Ocjena autora
1star1star1star1star1star
Zbirna ocjena
5 based on 2 votes
Naziv robne marke
Forever Living Products
Naziv proizvoda
Forever Infinite Firming Serum
Cijena
HRK 455.01
Dostupnost proizvoda
Available in Stock
Aloe Vera Forever Livings Products logotip veliki
Skip to content