Nazovite

ID Sponzora

360000888118

Infinite Skin Care Kit

  • Šifra: 553
  • CC bodovi: 0.700
  • 5% popusta nakon registracije

Infinite by Forever cilja na starenje iznutra prema van i izvana revolucionarnim formulama dizajniranim za toniranje i učvršćivanje kože te smanjenje pojave finih linija i bora.

Detaljnije o proizvodu

Serija za njegu protiv starenja koja podržava iznutra i izvana

Prema najnovijim znanstvenim saznanjima i na temelju prirodnih sastojaka, Forever je razvio ovu inovativnu seriju za njegu Infinite Skin Care Kit.

Infinite Skin Care Kit OPIS

  • Smanjuje pojavu bora
  • Poboljšava elastičnost i tonus kože
  • Poboljšava hidrataciju kože

Tri proizvoda za njegu kože i dodatak prehrani podupiru usporavanje starenja iznutra i izvana. U skladu s najnovijim znanstvenim otkrićima i na temelju prirodnih sastojaka, Forever je razvio ovu inovativnu seriju za njegu kože u kojoj su njegujuća svojstva aloe vere u potpunosti oslobođena. Rezultat? Blistava, podatna koža koja izgleda i djeluje mlađe.

Ovo je naša revolucionarna linija za njegu lica koja podupire starenje iznutra i izvana. Infinite by Forever™ je savršeno uravnotežen i prilagođen vašim individualnim potrebama. Vratite svojoj koži gipkost s četiri proizvoda iz serije za njegu protiv starenja i uživajte u novom osjećaju dobrobiti!

Infinite Skin Care Kit u kutiji

Infinite by Forever – novi način da doživite aloe.

Infinite by Forever Advanced Skincare System cilja na starenje iznutra prema sljedećoj generaciji kombinacije prirode i znanosti. Da bi stvorili ovu liniju, naši su stručnjaci pronašli peptide, prirodne minerale, biljne biljke, pustinjske biljke i najnoviju nauku o njezi kože koja ne samo da nadopunjuje aloju, već i pojačava njezine blagodati. Svaki je proizvod u ovoj rutini pažljivo formuliran za skladnu suradnju kako bi se smanjio izgled finih linija i bora, poboljšala glatkoća kože i podržala ljepota iznutra prema van. Rezultat je koža blistava, navlažena i mlađeg izgleda, koja se izvrsno osjeća tijekom cijelog dana.

U svakoj kutiji pronaći ćete ove moćne proizvode:

Infinite Hydrating Cleanser

Koristeći prirodno izvedene sastojke za povećanje hidratacije kože i nježno ispiranje prljavštine i ulja bez isušivanja, ovo snažno i hranjivo sredstvo za čišćenje dizajnirano je da postavi čvrste temelje za ostatak vaše rutine protiv starenja.

Infinite Firming Serum

Snagom klinički dokazanog peptida od tri aminokiseline, ovaj je serum probojna formula. Te aminokiseline testirane su kako bi smanjile pojavu finih linija i bora, a istovremeno održavale i vlažile kožu.

Infinite Firming Complex

Foreverov prvi ekskluzivni dodatak ljepoti pomaže vam da iznutra preuzmete kontrolu nad procesom starenja! Dvije male neobložene tablete uzimane svakodnevno, podržavaju više unutarnjih tjelesnih sustava, kao i vaše cjelokupno zdravlje i izgled kože *.

Infinite Restoring Crème

S više od petnaest različitih sastojaka za njegu kože, ova višestrana formula protiv starenja brzo se upija u kožu. Savršen je završni detalj vaše rutine kako biste zapečatili sve snažne blagodati kako biste održali kožu nježnom i mlađeg izgleda.

Iskoristite Infinite by Forever maksimalno koristeći sve proizvode zajedno. Ove napredne formule pojačavaju učinke aloe protiv starenja koje možete vidjeti i osjetiti.

* vitamin C pomaže u zdravom stvaranju kolagena i doprinosi normalnoj psihološkoj funkciji, plus biotin za održavanje zdrave kose i kože.

 

Forever Infinite Skin Care Kit 2

 

Vaš prodajni savjetnik: Zvonimir Perše – ID: 360000888118

 

Aloe Vera Forever Livings Products logotip veliki

Pin It on Pinterest