Nazovite

ID Sponzora

360000888118

Infinite Restoring Creme

  • Šifra: 558
  • CC bodovi: 0.232
  • 5% popusta nakon registracije

S više od petnaest sastojaka za njegu kože, Infinite obnavljajuća krema upija se u kožu kako bi se osjećala vlažno i glatko. Aloe, acai, šipak i mješavina esencijalnih ulja protiv starenja kombiniraju se za nadopunjavanje i podmlađivanje kože.

Detaljnije o proizvodu

Visokokvalitetna i bogata noćna krema

Infinite Restoring Creme sadrži preko 15 sastojaka za njegu kože koje koža brzo upija. Donose vlažnost i mekoću koži.

Infinite Restoring Creme OPIS

  • Sadrži 38% čisti Aloe-Vera-Gel
  • Više od 15 sastojaka koji njeguju kožu
  • Revolucionarna kombinacija najkvalitetnijih sastojaka pomaže u zadržavanju vlage

Infinite Restoring Creme sadrži preko 15 sastojaka za njegu kože koje koža brzo upija. Koži daju vlagu i čine je glatkom. Najnovija znanstvena otkrića o aloe veri ovdje su kombinirana s moćnim ekstraktima acaia, nara i drugih ekstrakata protiv starenja kako bi obnovili oštećenu, dehidriranu kožu.

Kako bismo zaokružili našu snažnu liniju protiv starenja, upakirali smo više od 15 sastojaka koji njeguju kožu u obnavljajuću kremu. Ova vrhunska noćna krema je lagana i glatka na vašoj koži i brzo se upija ne ostavljajući masan ili gust osjećaj. Revolucionarna kombinacija najkvalitetnijih sastojaka pomaže vašoj koži poboljšati svoju vodenu barijeru za optimalno zadržavanje vlage. Najbolja noćna krema za vas, s udjelom aloe od 38 posto!

 

Infinite Restoring Creme u ženskim rukama

 

Najbolje od znanosti i prirode za mlađu, glatku kožu

  • Umiruje i vlaži
  • Preko petnaest sastojaka za njegu kože
  • Prilagođeno vegetarijanstvu
  • Bez glutena

Infinite by Forever Restoring Crème brzo se upija i ostavlja kožu izuzetno glatkom i vlažnom zahvaljujući više od petnaest sastojaka za njegu kože. Kombinirali smo najbolje iz znanosti i prirode kako bismo vam donijeli naprednu, višeznačnu formulu protiv starenja koja se osjeća lagano i glatko na vašoj koži te se brzo upija bez ikakvih masnih ili teških osjećaja.

Moćni botanički sastojci poput acai i šipka pružaju antioksidativnu potporu, a kožu ostavljaju vlažnom i glatkom. Biljka centipeda cunninghamii, porijeklom iz Australije, djeluje na poboljšanju mnogih blagodati aloe. Ovi sastojci zajedno dokazuju provjerene rezultate za umirujuću kožu, dok vitamin B3 i korijen repe ujednačavaju tonus i teksturu kako bi podržali mladenački ten.

Sastojci kao što su skvalan, esteri jojobe, glikolipidi i pčelinji vosak pokazuju značajna hidratantna svojstva i pomažu Infinite Restoring Crèmeu da pređe vašom kožom. Mješavina esencijalnog ulja protiv starenja lavande, petitgraina, bosiljka, eukaliptusa, limete i narančine kore podupire aloju za obnavljanje i pomlađivanje isušene kože.

Da bismo dovršili ovu hidratantnu snagu, dodali smo najnoviju kemiju kako bismo pružili novu strukturu šećera koja poboljšava vodenu barijeru i zadržavanje ju u koži. Kao završni detalj, Infinite obnavljajuća krema ima sve snažne blagodati koje održavaju vašu kožu nježnom.

UPOTREBA

Jednom napumpajte i lagano umasirajte lice i vrat kružnim pokretima radeći prema gore i prema van prema liniji kose kako biste pomogli koži da izgleda podmlađena. Koristite ujutro i navečer za najbolje rezultate.

 

Vaš prodajni savjetnik: Zvonimir Perše – ID: 360000888118

 

Aloe Vera Forever Livings Products logotip veliki

Pin It on Pinterest