Kontakt e-mail

aloeveraperla@gmail.com

Nazovite

+385 91 153 7132

ID Sponzora

360000888118

Forever Hand Sanitizer

  • Šifra: 318
  • CC bodovi: 0.016
  • 5% popusta nakon registracije

Forever Hand Sanitizer proizveden je kako bi uništio 99,99% klica. Njegova hidratizirajuća formula sadrži za kožu umirujući gel Aloe vere čiji je učinak pojačan dodatkom meda.

32,50 kn

Detaljnije o proizvodu

Forever Hand Sanitizer na stolu 2Kada se trudite da očuvate svoje zdravlje i zdravlje Vaše obitelji, najveći neprijatelji su Vam oni koje ne možete vidjeti. Aktivna obitelj dolazi u kontakt sa svim i svačim uključujući i puno mikroba.

Forever Hand Sanitizer sa Aloa verom i medom napravljen je tako da ubija 99,99% mikroorganizama. Kožu njeguje stabilizirana aloe vera, a med je hidratizira i čini mekom dok se istovremeno čisti. Uz sve to sadrži ugodan miris limuna i lavande. Veličina bočice od 2 OZ (65g) savršena je kako bi nam uvijek bila pri ruci.

Treba nam biti jasno da aktivna obitelj malo toga može učiniti da ne bi došla u kontakt sa mikroorganizmima. Ali postoji način da ih se barem lako riješite. Forever Hand Sanitizer je mala boca koja donosi mir.

AKTIVNI SASTOJCI:
Etil Alkohol

NEAKTIVNI SASTOJCI:
Voda (aqua), sok od lista Aloe Barbadensis (stabilizirani Aloe Vera gel), med, izopropil alkohol, parfem, glicerin, tetrahzdroksi-propil etilen diamin, acrilati/C10-30 alkil akrilat krospolimer, tokoferil acetat, izopropil.

NAČIN UPOTREBE:
Namočite dobro ruke ovim proizvodom. Snažno ih trljajte dok se ne osuše. Djeca mlađa od 6 godina trebaju biti pod nadzorom dok koriste ovaj proizvod.

UPOZORENJE:
Isključivo za vanjsku upotrebu. Zapaljivo. Čuvati od vatre i plamena. Proizvod se ne smije koristiti u blizini očiju. U koliko dođe do kontakta sa očima, dobro isperite vodom. Izbjegavajte kontakt sa oštećenom kožom. Ukoliko se pojavi osip ili iritacija koja ne prolazi, prestanite koristiti proizvod i javite se liječniku. Držati van dohvata djece. U slučaju gutanja proizvoda, odmah zatražite pomoć liječnika ili se javite centru za kontrolu trovanja.

PROIZVOD #318

Vaš sponzor: Zvonimir Perše – ID: 360000888118

 

Sažetak
product image
Ocjena autora
1star1star1star1star1star
Zbirna ocjena
5 based on 1 votes
Naziv robne marke
Forever Living Products
Naziv proizvoda
Forever Hand Sanitizer
Cijena
HRK 32.50
Dostupnost proizvoda
Available in Stock
Aloe Vera Forever Livings Products logotip veliki

Važno! Ova web lokacija koristi kolačiće za praćenje posjete stranici. Nastavljanjem pregledavanja ove stranice prihvaćate našu upotrebu kolačića.

Skip to content