Nazovite

ID Sponzora

360000888118

Forever Hand Sanitizer

  • Šifra: 318
  • CC bodovi: 0.016
  • 5% popusta nakon registracije

Forever Hand Sanitizer sredstvo za dezinfekciju uklanja 99% svih bakterija i klica. Mala bočica idealna je za stavljanje u džep i može se nositi bilo gdje!

Detaljnije o proizvodu

Forever Hand Sanitizer je blagi dezinficijens s aloe verom

Forever Hand Sanitizer sredstvo za dezinfekciju uklanja 99% svih bakterija i klica. Mala bočica idealna je za stavljanje u džep i može se nositi bilo gdje!

Forever Hand Sanitizer Opis

Svaki dan dolazite u doticaj s bezbrojnim bakterijama i klicama – ne samo na poslu kada se rukujete. Zaštitite se: svakodnevno dezinficirajte ruke Forever Hand Sanitizerom koji sadrži aloe veru i med. Sredstvo za dezinfekciju uklanja 99% svih bakterija i klica. Mala bočica idealna je za stavljanje u džep i svuda sa sobom!

Gdje se okuplja mnogo ljudi, bakterije i klice se jako vole širiti. Zaštitite se blagim Forever Hand Sanitizer® i svakodnevno dezinficirajte ruke aloe verom i medom. Mala bočica stvarno stane u svaki džep.

Ugodni mirisi limunske trave i lavande

Prilikom rukovanja, u javnom prijevozu, u kafiću – klice i bakterije sva
kodnevno vrebaju na bezbroj mjesta. Stoga dobro dezinficirajte ruke. Zaštitite se Forever Hand Sanitizerom® i uživajte u prekrasnom mirisu limunske trave i lavande.

Idealno za svakodnevnu uporabu

Forever Hand Sanitizer eliminira 99% bakterija i klica, nježno dezinficira i ne isušuje kožu. Mala bočica je idealna za staviti u džep i nositi svuda sa sobom! Optimalna dezinfekcija za u pokretu!

Dezinfekcijski gel za njegu kože prikladan je za sve tipove kože i podržava vas svakodnevno na putu, na poslu i kod kuće.

Forever Hand Sanitizer Upotreba

Nanesite na ruke, utrljajte i ostavite da se osuši.

Forever Hand Sanitizer 2

Sredstvo za dezinfekciju ruku vaša je prva linija obrane od mikroba. Forever Hand Sanitizer bogat je aloe verom kako bi vaše ruke bile meke i glatke nakon dezinfekcije. Ubija 99,99% bakterija i putne je veličine pa ga možete ponijeti bilo gdje.

Snaga ubijanja mikroba koja omekšava i hidratizira kožu

  • Ubija 99,99% mikroba
  • Omekšava i hidratizira kožu
  • Ugodan miris limuna i lavande
  • Sredstvo za dezinfekciju ruku putne veličine

Možda ih ne vidite, ali klice su posvuda, a neka od mjesta koja svakodnevno posjećujemo žarišta su širenja bakterija i virusa. Javni zahodi, restorani i vaše radno mjesto samo su neka od mjesta na kojima klice vole vrebati.

Sredstvo za dezinfekciju ruku vaša je prva linija obrane od ovog nevidljivog neprijatelja. Ipak, mnoga sredstva za dezinfekciju ruku mogu učiniti vaše ruke suhima, svrbežima ili preosjetljivima. Forever Hand Sanitizer je idealno rješenje. Ova formula je bogata aloe verom kako bi vaše ruke bile meke i glatke nakon dezinfekcije.

Nemoguće je obavljati svakodnevnu rutinu a da ne pokupimo neke klice. Iako možda nećete moći izbjeći ovog mikroskopskog neprijatelja, možete se brzo riješiti klica s  Hand Sanitizerom.

Forever Hand Sanitizer napravljen je od aloe i meda za hidrataciju i omekšavanje kože kako bi se osjećala osvježeno, čisto i hidratizirano. Svidjet će vam se ugodan, poticajan miris limuna i lavande.
Zaštitite sebe i svoju obitelj s Forever Hand Sanitizer, savršenim načinom da ubijete 99,99% mikroba u bočici putne veličine koju možete ponijeti bilo gdje.

Forever Hand Sanitizer Upute:

Temeljito navlažite ruke proizvodom. Žustro trljajte ruke dok se ne osuše. Djeca mlađa od 6 godina trebaju biti pod nadzorom kada koriste ovaj proizvod.

Upozorenje:

Samo za vanjsku upotrebu. Zapaljivo. Držati dalje od vatre i plamena. Kada koristite ovaj proizvod nemojte koristiti u ili blizu očiju. Ako dođe do kontakta, temeljito isperite vodom. Izbjegavajte kontakt s oštećenom kožom. Prestanite koristiti i obratite se liječniku ako se osip ili iritacija razvije i potraje. Čuvati izvan dohvata djece. Ako se proguta, potražite liječničku pomoć ili odmah kontaktirajte Centar za kontrolu trovanja.

 

Vaš prodajni savjetnik: Zvonimir Perše – FLP ID broj 360000888118

Aloe Vera Forever Livings Products logotip veliki

Pin It on Pinterest