Nazovite

ID Sponzora

360000888118

Aloe Bio-Cellulose Mask

 • 5 maski  (x 25 g)
 • Šifra: 616
 • CC bodovi: 0.210
 • 5% popusta nakon registracije

Foreverova vlastita aloe vera utkana je u vlakna aloe biocelulozne maske, koja odgovara svakoj konturi lica i omogućuje serumu da se dublje upije kako bi pomogla vlažiti i poboljšati izgled sitnih bora.

71,55  (539,09 kn)

Detaljnije o proizvodu

Maska za lice s Aloe Vera Gelom

Aloe Bio-Cellulose Mask maska za lice se lako nanosi i nije potrebno ispiranje. Ultratanka vlakna savršeno se prilagođavaju konturama lica, omogućujući im da prodru čak i do finih linija i bora.

Aloe Bio-Cellulose Mask Opis

 • Sadrži čisti Aloe Vera Gel
 • Dubinski vlaži kožu
 • Osvježava blijedu kožu i bori se protiv znakova starenja
 • Umiruje kožu i smanjuje pojavu crvenila
 • Otkriva meku, glatku kožu za blistav ten
 • Bez parfema

Biocelulozna maska od aloe kombinira najsuvremeniju tehnologiju s prirodnim sastojcima kao što su Aloe Vera Gel, ekstrakt zelenog čaja, jezerca i morskih algi. Ultratanka vlakna savršeno se prilagođavaju konturama lica, dopuštajući im da prodru do finih linija i bora. Sheet maska se lako nanosi i nije potrebno ispiranje.

Otkrit ćemo vam tajnu ljepote nove vrste sheet maske: biocelulozna maska od aloe temelji se na potpuno novoj vrsti tehnologije. To omogućuje da se sastojci doslovno stope. Kroz bogati serum (baziran na najčišćoj i najsvježijoj aloe veri, koju beremo ručno na vlastitim plantažama) i specijalnim vlaknima maske, vaša koža je dvostruko nahranjena. Za apsolutni wow efekt!

S puno duboke vlage

Biocelulozna maska od aloje daje iznimno visoku razinu vlažnosti i tako magično stvara prekrasnu kožu. Čisti aloe-vera-gel i drugi vrijedni sastojci dubinski hrane vašu kožu. Na taj se način može boriti protiv znakova starenja i slobodnih radikala, a blijeda koža može djelovati pomlađeno. Crvenilo je također smanjeno. Rezultat: blistav ten.

Savršena za svaki tip kože

Foreverova inovativna sheet maska savršena je za bilo koje stanje kože, uključujući osjetljive tipove kože. Učinite to poput zvijezda: uključite masku za lice u svoju beauty rutinu barem jednom tjedno. Korištenje biocelulozne maske od aloe je jednostavno: samo je ostavite 20 minuta i nježno umasirajte ostatke nevjerojatno bogatog seruma na lice i vrat. Osjeti razliku!

 

Žena u kadi sa maskom na licu

 

UPOTREBA

 1. Otvorite vrećicu i rasklopite masku.
 2. Maska je zaštićena tkanom tkaninom sa svake strane.
 3. Uklonite jedan sloj i bacite ga.
 4. Nanesite masku na lice. Lagano pritisnite kako biste ga učvrstili.
 5. Uklonite drugi sloj tkanine i bacite ga.
 6. Uklonite i bacite masku nakon otprilike 20 minuta.
 7. Nema potrebe za ispiranjem. Umasirajte ostatak proizvoda u lice i vrat za mladolik izgled.

 

Vaš prodajni savjetnik: Zvonimir Perše – ID: 360000888118

 

Aloe Vera Forever Livings Products logotip veliki

Pin It on Pinterest