Kontakt e-mail

aloeveraperla@gmail.com

Nazovite

+385 91 153 7132

ID Sponzora

360000888118

Aloe Bio-Cellulose Mask

  • 5 maski  (x 25 g)
  • Šifra: 616
  • CC bodovi: 0.210
  • 5% popusta nakon registracije

Foreverova vlastita aloe vera utkana je u vlakna aloe biocelulozne maske, koja odgovara svakoj konturi lica i omogućuje serumu da se dublje upije kako bi pomogla vlažiti i poboljšati izgled sitnih bora i bora.

61,11  (460,43 kn)

Detaljnije o proizvodu

OBNOVITE I POMLADITE KOŽU LICA NAŠOM NAJNAPREDNIJOM ALOE MASKOM DO SADA

Forever još jednom spaja snagu znanosti i prirode, kako bi vam podario ultimativno iskustvo hidratacije. Uronite u novu generaciju njege kože, uz našu Aloe bio-cellulose masku.

Formula koju krasi iznimna snaga hidratacije, spaja moć Aloe, bio – celulozu i prirodne sastojke, u zaista inovativnu formulu koja prenosi hranjive tvari duboko u vašu kožu. Rezultat je ugodno meka, hidratizirirana koža lica, koja isijava nevjerojatnu ljepotu!

TEHNOLOGIJA

Foreverova Aloe bio-celulozna maska napravljena je u kontroliranim uvjetima, uz pomoć posebnog mikroorganizma, koji tijekom procesa fermentacije stvara bio-celulozno vlakno. Bakterija se tijekom spomenutog procesa hrani isključivo Aloe vera gelom s naših plantaža i morskom travom te ih izravno spaja u bio-celulozno tkivo, stvarajući jedinstveni materijal maske za lice koja vam pruža neponovljivi osjećaj.

Ovo je zaista nevjerojatno postignuće na području njege kože. Tkiva su 1000 puta tanja od ljudske kose i zadržavaju vlažnost, dopuštajući maski da prati obrise vašeg lica te dosegne linije i bore učinkovitije od tradicionalnih maski za lice.

Ova tehnologija, spojena s Foreverovom ekskluzivnom mješavinom sastojaka, pruža pozitivne učinke u dvije faze i zato možemo reći da se radi o maski koja ne nalikuje ni jednoj na tržištu!

PRVA FAZA

Blagodati bio – celuoloze u maski penetriraju duboko ispod površine kože. Tkiva maske sadrže ručno ubrani Aloe vera gel, iz unutrašnjosti lista biljke uzgajane na našim plantažama i morsku travu, a zajedno hidratiziraju, omekšavaju i obnavljaju kožu.

DRUGA FAZA

Super – hidratizirajući serum obogaćen je prirodnim sastojcima koji čine vašu kožu sjajnom i podatnom duže vremena. Maska je umočena u ovu bogatu formulu, stvarajući “vješti” serum koji možete ostaviti na koži nakon korištenja i nije ga potrebno ispirati.

To su dva načina na koje vaša koža prima pozitivne učinke Aloe bio-cellulose maske!

NAPREDNA CJELINA PROVJERENIH SASTOJAKA

ALOE VERA GEL  –  umiruje i hidratizira kožu

DIVLJI KESTEN  –  obnavlja beživotnu kožu i ublažava crvenilo

MORSKA TRAVA  –  pomaže omekšati i obnoviti kožu, kako bi joj podarila dugotrajnu vlažnost

ZELENI ČAJ  –  pomaže u borbi protiv znakova starenja

OLAKŠANA MOĆNA HIDRATACIJA

Aloe bio-cellulose maska je odlična za sve tipove kože te iznimno laka za korištenje. Odstranite sloj pletenog materijala i stavite masku. Lagano pritisnite na kožu kako biste osigurali da maska ostane na mjestu. Primijetit ćete da se fleksibilni materijal prilagođava obrisima vašeg lica. Jednom kada namjestite masku, odstranite vanjski pleteni dio.

Potom je vrijeme za odmor, tokom kojeg ćete osjetiti hidratantne, obnavljajuće učinke u nastajanju.

Tokom sljedećih 20 minuta, Aloe bio-cellulose maska podarit će vam hedonističko iskustvo pružanja blagodati u čak dvije faze.

Jednom kada odstranite masku, umasirajte ostatak seruma u kožu te uživajte u dugotrajnoj hidrataciji i mekoći. Osjećat ćete se revitalizirano i svježe, bez ljepljivog, teškog osjećaja na koži. Počastite se luksuznim učinkom bio-cellulose maske najmanje jednom tjedno ili kada god osjetite potrebu.

EKOLOŠKI OSVJEŠTENA NJEGA KOŽE

Želite li više od njege kože? Udružili smo se s eco-friendly postrojenjem koje posjeduje LEED certifikat, kako bismo proizveli maske čiji su sastojci i formula blagonakloni prema okolišu. Svaki dio maske je 100% razgradiva, stoga možete uživati u ultimativnoj ugodnosti njege dok štitite okoliš. Ovo je samo jedan od načina na koji vraćamo uslugu svijetu u kojem živimo. Potrebno je svega 6 tjedana da se maska u potpunosti razgradi!

 

NAČIN UPORABE: 1. Otvorite vrećicu i odmotajte masku. 2. Maska je zaštićena tkaninom na svakoj strani. Skinite jedan sloj i odbacite. 3. Postavite nezaštićenu stranu maske na lice i lagano pritisnite. 4. Uklonite drugi sloj tkanine i odbacite. 5. Nakon približno 20 minuta skinite masku s lica i bacite. Nema potrebe za ispiranjem lica. Ostatke proizvoda umasirajte u lice i vrat za mladalački izgled.

UPOZORENJE: Čuvati na hladnom i suhom mjestu. Izbjegavajte izravno sunčevo svjetlo. Molimo upotrijebite masku odmah nakon otvaranja. Zbog prirodnih sastojaka, boja proizvoda može varirati.

Vaš prodajni savjetnik: Zvonimir Perše – ID: 360000888118

 

Sažetak
product image
Ocjena autora
1star1star1star1star1star
Zbirna ocjena
5 based on 3 votes
Naziv robne marke
Forever Living Products
Naziv proizvoda
Aloe Bio-Cellulose Mask
Cijena
HRK 460.41
Dostupnost proizvoda
Available in Stock
Aloe Vera Forever Livings Products logotip veliki
Skip to content