Nazovite

ID Sponzora

360000888118

Forever Royal Jelly

  • Šifra: 036
  • CC bodovi: 0.149
  • 5% popusta nakon registracije

Forever Royal Jelly – kraljevski eliksir koji je isključivo rezerviran za pčelinju maticu u košnici. Gelée Royal, “majčino mlijeko pčela”. S prirodnim okusom naranče.

Detaljnije o proizvodu

Forever Royal Jelly s Gelée Royal

Forever Royal Jelly – kraljevski eliksir koji je isključivo rezerviran za pčelinju maticu u košnici. Gelée Royal, “majčino mlijeko pčela”. S prirodnim okusom naranče.

Dodaci prehrani s Gelée Royal

Samo najbolje: pčele proizvode posebno obogaćeni eliksir rezerviran samo za njihovu maticu. I samo se kraljičino potomstvo hrani ovim Gelée Royalom, do samog kraja. Gelée Royal je stoga najbolje što pčele mogu ponuditi. Povrh toga, Foreverove košnice smještene su u krajoliku pustinje Sonora na velikoj nadmorskoj visini – daleko od svega – tako da nisu izložene nikakvim opasnostima iz okoliša. Ovaj uistinu dragocjeni Gelée Royal završava u Forever matičnoj mliječi

Napomena:
Proizvod se ne smije koristiti u slučaju poznate preosjetljivosti (alergije) na matičnu mliječ. U slučaju sumnje, obratite se svom liječniku. Nemojte koristiti ako sigurnosni pečat nije netaknut ili nedostaje. Čuvati dobro zatvoreno, na hladnom i suhom mjestu. Držite proizvod izvan dohvata male djece. Može imati laksativni učinak ako se konzumira u prekomjernim količinama.

Forever Royal Jelly upotreba

Neka se jedna tableta otopi ispod jezika dva puta dnevno. Nakon otvaranja čuvati na suhom i hladnom mjestu.

Popis sastojaka
Zaslađivač (sorbitol), fruktoza, matična mliječ, regulator kiselosti (limunska kiselina), prirodna aroma naranče, sredstvo protiv zgrudnjavanja (stearinska kiselina), stabilizator (magnezijev stearat), sredstvo protiv zgrudnjavanja (silicijev dioksid).

 

Forever Royal Jelly u ženskim rukama

 

Jedina prehrana dostojna pčelinje matice

  • Prirodni pojačivač energije
  •  Podržava zdravlje i dobrobit
  • Potpuno prirodno • Prikladno za vegetarijance
  • Bez glutena

Koja je tajna dugovječnosti pčelinje matice? To je njezina kraljevska dijeta. Sada možete nadopuniti svoju prehranu istom hranom koja hrani maticu: matičnom mliječi. Ona živi godinama duže od ostatka košnice, a jedina supstanca koju jede tijekom svoje vladavine na vrhu kolonije je matična mliječ. Kada pčele radilice odluče napraviti novu maticu, one hrane njezine ličinke velikim količinama kako bi pokrenule njezino prerastanje u kraljevstvo.

Matična mliječ je hranjivo gorivo koje sadrži 10-HDA, također poznat kao matična kiselina. To je masna kiselina koja se nalazi u matičnoj mliječi za koju se vjeruje da je izvor mnogih njezinih dobrobiti.

Također sadrži prirodne proteine, masne kiseline, mineralne soli, aminokiseline i vitamine koji podržavaju zdravlje i dobrobit te su prirodni izvor energije.

Forever matična mliječ se lako apsorbira i lako je probavljiva. Pokušajte ga uzimati zajedno s Forever Bee polenom i Forever Bee propolisom za najbolju prehranu izravno iz košnice!

Vaš sponzor: Zvonimir Perše – ID: 360000888118

 

Aloe Vera Forever Livings Products logotip veliki

Pin It on Pinterest