Kontakt e-mail

aloeveraperla@gmail.com

Nazovite

+385 91 153 7132

ID Sponzora

360000888118

Forever Bee Propolis

  • Šifra: 027
  • CC bodovi: 0.144
  • 5% popusta nakon registracije

Propolis je zaštitna tvar koju pčele sakupljaju i kojom održavaju čistoću svoje košnice. Forever Bee Propolis® prikuplja se u nezagađenim krajevima. Za dodatno osiguranu čistoću, koriste se posebno dizajnirani kolektori. Forever Bee Propolis® 100%-tno je prirodan bez dodanih konzervansa ili umjetnih okusa.

44,61  (336,11 kn)

Detaljnije o proizvodu

Forever Bee Propolis pakiranjeKada pomislimo na pčele, najprije nam padnu na um med i pelud. Ali još je jedna tvar od velike važnosti, propolis, kojega čini ljepljiva smola koju izlučuje drveće. Pčele sakupljaju i metaboliziraju propolis, a potom njime oblažu svoje košnice kako bi ih zaštitile. Toliko je djelotvoran, da je unutrašnjost pčelinje košnice katkad sigurnija od većine operacijskih dvorana. Ime propolis dolazi od grčke riječi koja znači „prije grada“ što znači da propolis brani cijelu zajednicu od vanjskih pretnji. Popolis ima povijest staru 5.000 godina. Asirci i Grci rabili su ga za očuvanje zdravlja. Sadržavajući 22 aminokiseline, vitamine B-kompleksa i pojačan s dodatkom matične mliječi, Forever Bee Propolis izvrstan je način očuvanja prirodne tjelesne zaštite.

Forever Bee Propolis sakuplja se u visokim pustinjskim predjelima gdje nema zagađenja. Da bi se i nadalje osigurala njegova čistoća, koriste se patentirane sabirne posude za sakupljanje propolisa. Forever Bee Propolis je 100% prirodan, bez dodatka konzervansa ili umjetnih boja. Također je i izvrstan prirodni prehrambeni proizvod, bogat hranjivim tvarima poput vitamina, minerala, enzima, aminokiselina i ostalih elemenata u tragovima.

 

 

propolis u staklenkiSASTAV
Pčelinji propolis 500 mg

OSTALI SASTOJCI:
Med, izolat sojina proteina, rogač, kremena zemlja, aroma badema, stearinska kiselina, natrijeva kroskarameloza, matična mliječ.

NETTO SADRŽAJ
60 tableta (svaka s 500 mg propolisa)

NAČIN UPORABE
Jedna tableta dvaput na dan.

PROIZVOD #027

Prirodna potpora imunološkom sustavu
Pojačan dodatkom matične mliječi
Sadrži 22 aminokiseline, vitamine B-kompleksa

Vaš sponzor:  Zvonimir Perše   –    ID: 360000888118

 

Sažetak
product image
Ocjena autora
1star1star1star1star1star
Zbirna ocjena
5 based on 1 votes
Naziv robne marke
Forever Living Products
Naziv proizvoda
Forever Bee Propolis
Cijena
HRK 336.09
Dostupnost proizvoda
Available in Stock
Aloe Vera Forever Livings Products logotip veliki
Skip to content