Nazovite

ID Sponzora

360000888118

Forever Bee Propolis

  • Šifra: 027
  • CC bodovi: 0.144
  • 5% popusta nakon registracije

Propolis je zaštitna tvar koju pčele sakupljaju i kojom održavaju čistoću svoje košnice. Forever Bee Propolis® prikuplja se u nezagađenim krajevima.

Detaljnije o proizvodu

Iskoristite mudrost pčela!

Forever Bee Propolis je prirodni dodatak napravljen od materijala koji pčele stvaraju kako bi ojačale i zaštitile svoju košnicu. Također je utvrđeno da ova prirodna tvar pomaže u jačanju imuniteta i borbi protiv učinaka slobodnih radikala.

Forever Bee Propolis opis

  • S dragocjenim medom i Gelée Royal

Propolis skupljaju pčele kako bi zaštitile košnicu od mikroorganizama, bakterija i virusa.

Prirodno jačanje

Već su stari Egipćani koristili smolastu tvar mirisnog mirisa u cvjetnim pupoljcima i ranama drveća za njegu kože i konzumirali je za jačanje.

Dar prirode

Uživajte u svom životu punim plućima i uzmite vrijednu podršku Forever Bee Propolisa uz prirodne pčelinje proizvode – dar prirode. Osjećajte se ponovo snažnim uz propolis polen.

Napomena:
Nemojte koristiti ako sigurnosni pečat nije netaknut ili nedostaje. Čuvati dobro zatvoreno, na hladnom i suhom mjestu. Čuvati izvan dohvata male djece. Nemojte prekoračiti navedeni dnevni preporučeni unos. Dodaci prehrani nisu zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu i zdrav način života. Oprez: Ako ste skloni alergijama ili uzimate lijekove, posavjetujte se s liječnikom prije konzumacije ovog proizvoda. Osobe s alergijama na pčelinje proizvode ili pčelinje ubode ne smiju uzimati proizvod.

Forever Bee Propolis upotreba

2 tablete za žvakanje dnevno. Nakon otvaranja čuvati na suhom i hladnom mjestu.

Popis sastojaka:

Pčelinji propolis u prahu, izolirani sojin protein [izolirani sojin protein, emulgator (sojin lecitin)], guma od rogača (rogač), suhi med u prahu [suhi med, maltodekstrin], sredstvo protiv zgrudnjavanja (silicijev dioksid, stearinska kiselina), aroma (badem) [stabilizator (guma akacija), aroma badema], stabilizator (kroskarmeloza natrij), ekstrakt matične mliječi.

 

Forever Bee Propolis u ženskim rukama

Kada pomislimo na pčele, najprije nam padnu na um med i pelud. Ali još je jedna tvar od velike važnosti, propolis, kojega čini ljepljiva smola koju izlučuje drveće. Pčele sakupljaju i metaboliziraju propolis, a potom njime oblažu svoje košnice kako bi ih zaštitile. Toliko je djelotvoran, da je unutrašnjost pčelinje košnice katkad sigurnija od većine operacijskih dvorana. Ime propolis dolazi od grčke riječi koja znači „prije grada“ što znači da propolis brani cijelu zajednicu od vanjskih pretnji. Popolis ima povijest staru 5.000 godina. Asirci i Grci rabili su ga za očuvanje zdravlja. Sadržavajući 22 aminokiseline, vitamine B-kompleksa i pojačan s dodatkom matične mliječi, Forever Bee Propolis izvrstan je način očuvanja prirodne tjelesne zaštite.

Forever Bee Propolis sakuplja se u visokim pustinjskim predjelima gdje nema zagađenja. Da bi se i nadalje osigurala njegova čistoća, koriste se patentirane sabirne posude za sakupljanje propolisa. Forever Bee Propolis je 100% prirodan, bez dodatka konzervansa ili umjetnih boja. Također je i izvrstan prirodni prehrambeni proizvod, bogat hranjivim tvarima poput vitamina, minerala, enzima, aminokiselina i ostalih elemenata u tragovima.

 

 

propolis u staklenkiSASTAV
Pčelinji propolis 500 mg

OSTALI SASTOJCI:
Med, izolat sojina proteina, rogač, kremena zemlja, aroma badema, stearinska kiselina, natrijeva kroskarameloza, matična mliječ.

  • Prirodna potpora imunološkom sustavu
  • Pojačan dodatkom matične mliječi
  • Sadrži 22 aminokiseline, vitamine B-kompleksa

 

Vaš sponzor:  Zvonimir Perše   –    ID: 360000888118

 

Aloe Vera Forever Livings Products logotip veliki

Pin It on Pinterest