Kontakt e-mail

aloeveraperla@gmail.com

Nazovite

+385 91 153 7132

ID Sponzora

360000888118

Forever Bee Pollen

Pčelinja pelud

  • Šifra: 026
  • CC bodovi: 0.069
  • 5% popusta nakon registracije

Forever Bee Pollen® prikuplja se u posebno konstruiranim kolektorima od nehrđajućeg čelika iz cvjetova velikih pustinjskih cvjetova. To osigurava najsvježiju i najmoćniju prirodnu hranu. Forever Bee Pollen® u potpunosti je prirodan proizvod i ne sadrži konzervanse ni umjetne okuse.

21,35  (160,86 kn)

Detaljnije o proizvodu

Pelud je plodni prah cvijeća. Pčele ga sakupljaju i odnose u svoje košnice za hranu. Bez peludi ne bi postojale biljke, drveće i cvijeće; čak i mi ovisimo o njemu.

U posebno dizajniranim sabirnim posudama od nehrđajućeg čelika sakuplja se Forever Bee Pollen s cvjetova koji prekrivaju ta izolirana, visoka pustinjska područja. Time se osigurava najsvježija prirodna hrana velike prehrambene vrijednosti. Forever Bee Pollen potpuno je prirodan i ne sadrži konzervanse, umjetne boje niti okuse.

Bee Pollen sadrži velik spektar hranjivih tvari potrebnih za očuvanje zdravlja. One uključuje sve vitamne B-kompleksa i vitamina C. Budući da su topljivi u vodi, mogu se uzimati svakodnevno. Bee Pollen sadrži i vitamine D, E, K, i beta-karoten (vitamin A), uz brojne minerale, enzime i koenzime, masne kiseline biljnog podrijetla, ugliko-hidrate, proteine, i 22 aminokiseline-uključujući i svih osam „esencijalnih“ aminokiselina koje tijelo ne može samo proizvesti. Bee Pollen jedan je od najkompletnijih prehrambenih proizvoda dostupnih na tržištu.

Bee Pollen sadrži i lecitin, koji je prirodan sastojak svih stanica i potpomaže sagorijevanje masnoća. Hranjive tvari u Forever Bee Pollenu lako su probavljive i lako se spsorbiraju u ljudskom tijelu. Forever Bee Pollen pomaže i u očuvanju zdrava krvožilnog, probavnog, imunološkog i živčanog sustava.

pčela nosi pelud

SASTAV
Pčelinja pelud 500 mg

OSTALI SASTOJCI:
Med, stearinska kiselina, kremena zemlja, matična mliječ.

NETTO SADRŽAJ
100 tableta (svaka 500 mg)

NAČIN UPORABE
Uzmite malu količinu (1/4 tablete) kako biste se osigurali od alergijske reakcije, a potom postupno povećajte dnevnu dozu do jedne tablete, triput na dan. Posavjetujte se s vašim liječnikom prije uzimanja ovoga ili bilo kojeg drugog hranjivog dodatka ishrani.

  • Nužan dodatak ishrani
  • Sadrži brojne vitamine i minerale
  • Sadrži sve esencijalne aminokiseline
  • Visoko kvalitetan proizvod, sušen u ledenici, ne sadrži zagađivače
  • Blagotvorno djeluje na kožu

 

Vaš sponzor:  Zvonimir Perše   –    ID: 360000888118

 

Sažetak
product image
Ocjena autora
1star1star1star1star1star
Zbirna ocjena
5 based on 1 votes
Naziv robne marke
Forever Living Products
Naziv proizvoda
Forever Bee Pollen
Cijena
HRK 160.83
Dostupnost proizvoda
Available in Stock
Aloe Vera Forever Livings Products logotip veliki
Skip to content