Nazovite

ID Sponzora

360000888118

Forever MOR Coffee

  • Šifra: HR-670
  • CC bodovi: 0.097
  • 5% popusta nakon registracije

Forever MÓR je funkcionalna kava s vitaminom B, taurinom i kofeinom. Ograničeno izdanje, samo za vas koji živite u Europi! Jednostavan i praktičan u kapsulama, jedan pritisak na gumb i imate svoju okrepljujuću šalicu.

Detaljnije o proizvodu

Forever MOR Coffee – funkcionalna kava, ograničeno izdanje

Forever MOR Coffee je funkcionalna kava s vitaminom B, taurinom i kofeinom. Ograničeno izdanje, samo za vas koji živite u Europi! Jednostavan i praktičan u kapsulama, jedan pritisak na gumb i imate svoju okrepljujuću šalicu.

Za koga?

Ovdje dobivate najbolje od oba svijeta, Forever MÓR kombinira vašu dnevnu potrebu za vitaminom B s divnom šalicom kave. Prikladno za sve odrasle koji cijene okrepljujući početak dana.

U Forever MOR Coffee dobivate:

  • vitamin B
  • taurin i kofein
  • zrna arabice i robuste s bogatim tonovima čokolade

Esencijalni vitamin B

Forever MÓR je funkcionalna kava koja sadrži vitamin B. Vitamin B je skupina vitamina topivih u vodi. Prvotno se mislilo da se radi o jednoj te istoj tvari, no kasnije se pokazalo da se radi o osam različitih. U Forever MÓR-u pronaći ćete vitamin B3 ili kako ga još zovu niacin koji doprinosi normalnom funkcioniranju živčanog sustava i normalnoj koži. Dobivate i vitamin B5, tzv. pantotensku kiselinu, koja između ostalog pridonosi smanjenju umora i iscrpljenosti. Vitamin B6, koji se naziva i piridoksin, doprinosi normalnom funkcioniranju živčanog sustava. Konačno, dobivate i vitamin B12 koji pridonosi normalnom stvaranju crvenih krvnih stanica i normalnom funkcioniranju živčanog sustava.

Taurin i kofein

Taurin je popularan među sportašima i ljubiteljima zdravlja diljem svijeta. To je tvar slična aminokiselini koja se prirodno pojavljuje u tijelu. Forever MÓR sadrži i kofein koji djeluje okrepljujuće.

Forever More Coffee i zrna kave na stolu

3 milijarde šalica – svaki dan

Toliko se kave popije u svijetu. Finci su ti koji najviše cijene piće, oni popiju 12 kilograma kave godišnje po osobi, a odmah iza njih su ostale nordijske zemlje. Kaže se da crno zlato potječe iz Etiopije prije više od 2000 godina. Zatim je jedan etiopski pastir otkrio kako su njegove ovce imale utjecaj kada su jele biljke koje sadrže kofein. Forever MÓR dolazi u fleksibilnim Nespresso®* kapsulama, nema lakšeg započeti dan na dobar i okrepljujući način!

Upotreba Forever MOR Coffee

Uzmite 1 kapsulu za pripremu espressa (40 ml). Kompatibilan s Nespresso aparatima.

Naručite ovaj proizvod!

Aloe Vera Forever Livings Products logotip veliki

Pin It on Pinterest