Nazovite

ID Sponzora

360000888118

Forever Freedom

  • Šifra: 196
  • CC bodovi: 0.155
  • 5% popusta nakon registracije
  • Sadržaj: školjke (škampi, rakovi, jastog)

Forever Freedom udružuje Aloe Veru, tvari koje pomažu u održavanju pravilna rada zglobova i pokretljivosti, i ukusni okus naračina soka.

Detaljnije o proizvodu

Napredna podrška zglobovima sa svim dobrobitima aloe vere

Forever Freedom može se pohvaliti svim blagodatima gela aloe vere u kombinaciji s glukozamin sulfatom i kondroitin sulfatom. Koji vam pomažu u održavanju zdrave funkcije i pokretljivosti zglobova. Kako ukusan način da se krećete i osjećate snažno.

  • Podržava funkciju i pokretljivost zglobova
  • Pomaže u održavanju zdrave hrskavice
  • Prirodni okus naranče
  • Bez glutena

Freedom ima sve moćne prednosti originalnog Forever Aloe Vera Gela uz dodatnu sitnicu koja će vam pomoći da se krećete.
Pažljivo smo odabrali sastojke za koje se zna da podržavaju zdrave zglobove i nadopunjuju vaš aktivan stil života. Bilo da želite rezati tepih ili poderati ciljnu crtu, posegnite prvi za osvježavajućom bocom Forever Freedom za pravu ravnotežu hranjivih tvari koje će vam pomoći da se vaši zglobovi osjećaju snažno i podmazano!

Pokazalo se da hondroitin, glukozamin i MSM potiču pravilnu funkciju zglobova, pokretljivost i apsorpciju šoka dok pomažu u održavanju zdrave hrskavice. Ova tri važna sastojka nalaze se u prirodi, stvarajući izvrsnu harmoniju s nutritivno snažnim dobrobitima aloe vere.

 

Forever Freedom na radnoj plohi

 

Gel aloe vere koji se koristi u Forever Freedom ručno se bere s naših vlastitih polja aloe i obrađuje u roku od nekoliko sati kako bismo osigurali da dobijete najsvježiji, najčišći proizvod koji pomaže u apsorpciji hranjivih tvari, podržava zdravu probavu i pruža prirodan izvor energije.

Forever Freedom ističe svjež i pomlađujući okus prirodne naranče i moć upijanja hranjivih tvari aloe vere. Sada možete uživati u dobrobitima i prigrliti moć aloe onako kako je to priroda zamislila.

UPOTREBA
Dobro protresi. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku. Veličina posluživanja je 4 fl. oz.

SASTAV:

Gel Aloe Vere (sok), sorbitol, prirodni koncentrat narančina soka (aroma), fruktoza, glukozamin-sulfat, hondroitin-sulfat, prirodna aroma naranče, metilsulfonil-metan, aksorbinska kiselina (antioksidans), limunska kiselina, kalijev sorbat (pomoćna tvar za zaštitu arome), natrijev benzoat (pomoćna tvar za zaštitu arome), tokoferol (antioksidans).

Vaš prodajni savjetnik:  Zvonimir Perše  –  ID: 360000888118

 

Aloe Vera Forever Livings Products logotip veliki

Pin It on Pinterest