Nazovite

ID Sponzora

360000888118

Forever Absorbent D

  • Šifra: 672
  • CC bodovi: 0.057
  • 5% popusta nakon registracije

Vaše praktično rješenje za dnevni unos vitamina D

Detaljnije o proizvodu

Vaše praktično rješenje za dnevni unos vitamina D

Forever Absorbent-D osigurava vitamin D, koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava i održavanju normalnih kostiju, plus antioksidativni vitamin E.

Opis

  • Praktične tablete za žvakanje jednostavne za uzimanje
  • S prirodno slatkim okusom ploda opuncije
  • Idealno rješenje za široko rasprostranjeni nedostatak vitamina D
  • S vitaminom D3 (kolekalciferol), fiziološki najvrjednijim oblikom vitamina D, i vitaminom E
  • Bez dodatak bojila ili pojačivača okusa

Otkrijte snagu Forever Absorbenta-D, praktičnog dodatka vitamina D koji se neprimjetno uklapa u užurbani stil života. Napravljene od jedinstvene mješavine vitamina D3 i vitamina E, ove tablete za žvakanje s okusom opuncije jednostavan su dodatak vašoj dnevnoj wellness rutini.

Istraživanja su pokazala da može biti teško dobiti dovoljno vitamina D samo prehranom i sunčevom svjetlošću. Forever Absorbent-D nudi prikladno rješenje za to i može pomoći popuniti ovu uobičajenu prazninu u hranjivim tvarima. To je zato što dvije tablete za žvakanje sadrže 20 µg vitamina D i osiguravaju 400% preporučene dnevne potrebe za vitaminom D, čime se također obnavljaju tjelesne zalihe. Vitamin D prisutan je u obliku kolekalciferola (D3), fiziološki najvrijednijeg oblika vitamina D, a potječe iz ovčje vune.

Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava. Također doprinosi održavanju normalne funkcije kostiju i mišića, kao i normalnoj apsorpciji i iskorištenju kalcija i fosfora. Vitamin E koji također sadrži pomaže u zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Dvije tablete za žvakanje sadrže 24 mg vitamina E i osiguravaju 200 % preporučene dnevne potrebe vitamina E.

Okus opuncije napravljen je od prirodnih sastojaka i bez dodavanja umjetnih bojila. Kaktus crvene opuncije koji se koristi za Forever Absorbent-D plod je kaktusa koji raste u polusušnoj klimi. To daje tabletama za žvakanje ružičastu boju i ugodan prirodni okus. Ostali prirodni sastojci uključuju prirodne zaslađivače kao što su sorbitol i fruktoza. U Forever Absorbent-D nema umjetnih sladila.

Ako ne volite gutati tablete i tražite novi način da ojačate svoj imunološki sustav i opće dobrobit važnim nutrijentima, onda je Forever Absorbent-D prava stvar za vas.

Napravljeno u USA.

Forever Absorbent D i dvije tablete za žvakanje

Korištenje Forever Absorbent D

Uzmite jednu tabletu za žvakanje jednom dnevno kao dodatak prehrani.

Naručite ovaj proizvod!

Aloe Vera Forever Livings Products logotip veliki

Pin It on Pinterest