Nazovite

ID Sponzora

360000888118

Forever iVision

  • Šifra: 624
  • CC bodovi: 0.140
  • 5% popusta nakon registracije

Kompletna podrška za oči za digitalno doba.
Nakon registracije cijena proizvoda će za Vas iznositi 43,99 €

Detaljnije o proizvodu

Kompletna podrška za oči za digitalno doba

• Podržava zdrav vid
• Pomaže u filtriranju plavog svjetla s digitalnih uređaja
• Podržava brzinu vizualne obrade
• Povećava vrijeme oporavka odsjaja
• Pruža sva tri potrebna karotenoida specifična za unutarnje zdravlje očiju
• Bez glutena

U današnje digitalno doba naše oči rade više nego ikad prije. Računamo na to da će filtrirati UV zrake i onečišćenja, ali također svakodnevno izlažu svoje oči satima umjetne plave svjetlosti koja dolazi s mobilnih uređaja, računala i televizora. Briga o našim očima važnija je nego ikad prije kako bismo se zaštitili od naprezanja očiju i dugoročnih oštećenja. I dok je pravilna prehrana prva linija obrane, većina dijeta daleko je ispod preporučene razine hranjivih sastojaka i antioksidansa koji promoviraju oči.

Revolucionarni dodatak

Predstavljamo Forever iVision ™, revolucionarni dodatak osmišljen kako bi olakšao nego ikad prehranu i zaštitio oči. Formuliran s vitaminima, antioksidativnom snagom, biljkama i znanstveno naprednim sastojcima, Forever iVision ™ pruža potpunu, modernu potporu za oči.

Ekstrakt borovnice donosi antioksidativne spojeve koji igraju važnu ulogu u zdravlju očiju. Uključili smo i beta karoten u obliku prirodnog vitamina A, hranjive tvari koja se nalazi u mrkvi i drugoj hrani koja podržava zdravlje očiju i vid. Zauvijek je pojačao svoju snagu dodatkom cinka, koji vitamin A čini bioraspoloživijim i pomaže u održavanju zdravog vida.

Ako postoji jedan sastojak koji iVision ™ uistinu čini budućnost dodataka za oči, to je klinički proučeni Lutemax® 2020. Ovaj snažni sastojak podiže potporu za oči na sasvim novu razinu pomažući filtriranju plave svjetlosti s digitalnih uređaja i drugih umjetnih izvora svjetlosti poput LED i kompaktne florescentne žarulje. Lutemax® 2020 također pruža potporu mrežnici i unutarnjem oku, posebno makuli, koja pruža najjasniji, najizrazitiji vid i upravlja načinom na koji vaše oči obrađuju boje.

Održavanje makularnog zdravlja zahtijeva specifične hranjive sastojke zvane karotenoidi, ali većina dodataka za oči opskrbljuje samo jednim od tri potrebna karotenoida – luteinom. Današnji digitalni način života zahtijeva više od samog luteina za promicanje optimalnog zdravlja očiju. Zbog toga Forever iVision ™ s Lutemax® 2020 sadrži sva tri potrebna karotenoida: lutein, RR zeaksantin i mezo-zeaksantin.

Uz današnje moderne izazove, dodaci za oči nisu samo za odrasle koji žele zaštititi oči od starosne degeneracije makule. Tinejdžeri i odrasli svih dobnih skupina mogu imati koristi od Forever iVision ™ -a koji podržava brzinu vizualne obrade i pomaže u nadopunjavanju makularnog pigmenta, povećava vrijeme oporavka od bljeska i bori se protiv izlaganja plavom svjetlu. Uz napredne sastojke koje Forever iVision ™ isporučuje s Lutemax® 2020, jasno ćete vidjeti zašto je ovo savršen dodatak za digitalno doba.

Forever iVision i dekoracija

 

Forever iVision™ opis

Dodatak prehrani
60 mekih kapsula

Dodatak prehrani sa luteinom, zeaksantinom, vitaminima A, C, E i cinkom. Vitamin A i cink doprinose održavanju normalnog vida. Vitamini E i C doprinose zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

Upotreba: 2 mekane kapsule dnevno.

Nikada nije prerano ili prekasno kako bi više pazili na zdravlje svojih očiju. Sadrži idealan omjer sastojaka koji podržavaju vaš vid i oči, bez obzira na stvarnost.

Ključne prednosti:

– pomaže smanjiti utjecaj plave svjetlosti
– pomaže zdravlju vida
– pomaže ubrzati oporavak od blještanja ekrana
– pomaže bržoj vizualnoj obradi

Vaš sponzor:  Zvonimir Perše   –    ID: 360000888118

 

Aloe Vera Forever Livings Products logotip veliki

Pin It on Pinterest