Nazovite

ID Sponzora

360000888118

Forever Living Products Company

Forever Living Products company various useful information

Company Forever Living Products various information

Osnovana 1978. godine na malo više od snova i marljivog rada, Forever Living danas je tvrtka vrijedna više milijardi dolara koja proizvodi i prodaje proizvode vrhunske kvalitete  za wellness, ljepotu i aloe vera proizvode. S Forever Livingom, ‘sve što je manje od najboljeg nikada neće biti učinjeno’, i jasno je vidjeti kako ovaj pozitivni način razmišljanja prolazi kroz svaku fazu izravne prodaje, od tvornice do proizvoda.

Forever Living osnovao je Rex Maughan davne 1978. godine. Njegova ideja izrasla je iz želje za boljim zdravljem, kvalitetnim proizvodima i financijskom slobodom – a sve to i danas ostaje u središtu ove tvrtke za mrežni marketing. Njegova jedinstvena tvrtka s aloe verom čvrsto je usmjerena na pomoć drugima. Isticanje blagodati proizvoda od aloe vere i pomaganje ljudima da lako pristupe njihovim prednostima.

Izjava o misiji

“Stvorit ćemo profitabilno okruženje u kojem pojedinci mogu dostojanstveno biti ono što žele, gdje su nam vodstvo integritet, empatija i zabava.

Stvorit ćemo i njegovati strast i vjeru u našu tvrtku, naše proizvode i našu industriju.

Tražit ćemo znanje i ravnotežu, a prije svega bit ćemo hrabri dok vodimo našu tvrtku i Foreverove vlasnike tvrtki (FBO).”

an eagle carries an aloe leaf - logo

 Foreverova Izjava o misiji temelj je svega što radimo kao tvrtka. Nastojimo osnažiti ljude nudeći im časnu priliku koja oslobađa njihov potencijal, gradi samopouzdanje i potiče ih da daju drugima. Vjerujemo da su naši proizvodi i marketinški plan doista izvanredni te ćemo i dalje biti tržišni lider koji se ne boji razvijati se i učiti.

U konačnici, ponosni smo što vodimo generaciju za generacijom Foreverovih vlasnika poduzeća. Uzbudljivo je vidjeti toliko ljudi koji prihvaćaju uspjeh dok grade svoj posao; posao koji nadahnjuje, motivira i prepoznaje vrijednost timskog rada; posao koji pruža sigurnost, promiče dobrobit i pozitivno utječe na druge.

nezavisni poslovni partner natpis horizontalno

Pin It on Pinterest