Nazovite

ID Sponzora

360000888118

Sonya Refreshing Gel Cleanser

 • Šifra: 605
 • CC bodovi: 0.094
 • 5% popusta nakon registracije

Sadrži aloe veru s hidratantnim sredstvima poput hladno prešanog ulja Baobaba kako bi koža imala osjećaj smirenosti i vlažnosti. Bogati antioksidanti poput aminokiselina jabuke i voćnih ekstrakata pružaju temeljito i nježno čišćenje, uklanjajući nečistoću i šminku.

Detaljnije o proizvodu

Sonya Refreshing Gel Cleanser čisti kožu bez stresa

Sonya Refreshing Gel Cleanser idealno čisti mješoviti tip kože te nježno, ali temeljito uklanja mrtve stanice kože, nečistoće i šminku.

Sonya Refreshing Gel Cleanser OPIS

 • Sadrži 39% čisti Aloe-Vera-Gel
 • Hrani tijekom čišćenja
 • Aloe umiruje kožu umjesto da je stresira
 • Nježni gel za mješovite tipove kože

S 39% čistim aloe-vera gelom i hidratantnim sastojcima, Sonya osvježavajući gel za čišćenje pruža udobnost i hidrataciju kože. Ovaj osvježavajući gel za čišćenje idealno čisti mješoviti tip kože te nježno, ali temeljito uklanja mrtve stanice kože, nečistoće i šminku.

Sonya osvježavajući gel za čišćenje njeguje čak i dok čisti: 39 posto čiste aloe vere djeluje umirujuće. Zahvaljujući našem stabiliziranom Aloe-Vera-gelu i snažnim biljnim ekstraktima, vaša je koža ugodno nježno očišćena, ali nije pod stresom.

IDEALNO ZA MJEŠOVITE TIPOVE KOŽE

Sonya osvježavajući gel za čišćenje nježno, ali temeljito uklanja mrtve stanice kože, nečistoće i šminku. Osvježavajući gel idealno je sredstvo za čišćenje lica za mješovite tipove kože – svih dobnih skupina. Također odličan za sve ostale tipove kože.

NJEŽNI GEL ZA ČIŠĆENJE

S aminokiselinama jabuke i hidroksiacetofenonom, ovaj osvježavajući gel za čišćenje vrlo se nježno pjeni i idealno čisti mješoviti tip kože. Koristiti ujutro i navečer.

Sonya Refreshing Gel Cleanser UPOTREBA

Nanesite dva puta dnevno ujutro i navečer na lice i vrat.

 

Sonya Refreshing Gel Cleanser upotreba u kupaonici

 

Najnovije u čišćenju

 • Uvjeti tijekom čišćenja
 • Aloja umiruje, umjesto da skida kožu
 • Nježna pjena za mješovitu kožu
 • Prilagođeno vegetarijanstvu i veganima

Primjetit ćete od trenutka kad vam gel za hlađenje dodirne kožu da ovo nije vaš doživljaj s visokim mjehurićima. Naš gel od aloe, pojačan svjetskim sastojcima, omogućuje najnoviji i najbolji način čišćenja lica i ujutro i navečer za nježno i umirujuće iskustvo.

Jabučne aminokiseline i hidroksiacetofenon obogaćuju nježnu pjenu Sonya osvježavajućeg gela za čišćenje koji podupire mješovitu kožu. Ekstrakt voća akacije concinna pomaže u uklanjanju nakupina mrtvih stanica, nečistoća i šminke za temeljito, ali meko čišćenje.

Sonya osvježavajući gel za čišćenje ne samo da koristi sredstva za čišćenje, već uključuje i hidratantna sredstva poput hladno prešanog ulja baobaba sa stabala u Senegalu. Poznato je da ovo stablo, koje urođenici znaju i kao „drvo života“, živi preko 500 godina. Snaga i dugovječnost ovog stabla čine ga izvrsnim ekstraktom koji pojačava našu formulu.

Prijeđite na tradicionalna sredstva za čišćenje! Sonya Refreshing Gel Cleanser ima novi sustav isporuke gela koji će vašu kožu napraviti glatkom i čistom nakon svakog pranja. Koristite kao dio Sonya dnevnog sustava za njegu kože za optimalne rezultate.

UPOTREBA
Nanesite obilno količinu na mokre prste i umasirajte u kožu. Temeljito isperite za osvježeni ten. Za najbolje rezultate kombinirajte sa Sonya Illuminating Gel ili Sonya Refining Gel maskom.

 

Sonya Refreshing Gel Cleanser u zenskim rukama

 

Vaš prodajni savjetnik: Zvonimir Perše – ID: 360000888118

 

Aloe Vera Forever Livings Products logotip veliki

Pin It on Pinterest