Kontakt e-mail

aloeveraperla@gmail.com

Nazovite

+385 91 153 7132

ID Sponzora

360000888118

Sonya Refreshing Gel Cleanser

  • Šifra: 605
  • CC bodovi: 0.094
  • 5% popusta nakon registracije

Sadrži aloe veru s hidratantnim sredstvima poput hladno prešanog ulja Baobaba kako bi koža imala osjećaj smirenosti i vlažnosti. Bogati antioksidanti poput aminokiselina jabuke i voćnih ekstrakata pružaju temeljito i nježno čišćenje, uklanjajući nečistoću i šminku.

27,35  (206,07 kn)

Detaljnije o proizvodu

Najnovije u čišćenju.

  • Uvjeti tijekom čišćenja
  • Aloja umiruje, umjesto da skida kožu
  • Nježna pjena za mješovitu kožu
  • Prilagođeno vegetarijanstvu i veganima

Primjetit ćete od trenutka kad vam gel za hlađenje dodirne kožu da ovo nije vaš doživljaj s visokim mjehurićima. Naš gel od aloe, pojačan svjetskim sastojcima, omogućuje najnoviji i najbolji način čišćenja lica i ujutro i navečer za nježno i umirujuće iskustvo.

Jabučne aminokiseline i hidroksiacetofenon obogaćuju nježnu pjenu Sonya osvježavajućeg gela za čišćenje koji podupire mješovitu kožu. Ekstrakt voća akacije concinna pomaže u uklanjanju nakupina mrtvih stanica, nečistoća i šminke za temeljito, ali meko čišćenje.

Sonya osvježavajući gel za čišćenje ne samo da koristi sredstva za čišćenje, već uključuje i hidratantna sredstva poput hladno prešanog ulja baobaba sa stabala u Senegalu. Poznato je da ovo stablo, koje urođenici znaju i kao „drvo života“, živi preko 500 godina. Snaga i dugovječnost ovog stabla čine ga izvrsnim ekstraktom koji pojačava našu formulu.

Prijeđite na tradicionalna sredstva za čišćenje! Sonya Refreshing Gel Cleanser ima novi sustav isporuke gela koji će vašu kožu napraviti glatkom i čistom nakon svakog pranja. Koristite kao dio Sonya dnevnog sustava za njegu kože za optimalne rezultate.

UPOTREBA
Nanesite obilno količinu na mokre prste i umasirajte u kožu. Temeljito isperite za osvježeni ten. Za najbolje rezultate kombinirajte sa Sonya Illuminating Gel ili Sonya Refining Gel maskom.

 

Sonya Refreshing Gel Cleanser u zenskim rukama

 

Vaš prodajni savjetnik: Zvonimir Perše – ID: 360000888118

 

Sažetak
product image
Ocjena autora
1star1star1star1star1star
Zbirna ocjena
5 based on 1 votes
Naziv robne marke
Forever Living Products
Naziv proizvoda
Sadrži aloe veru s hidratantnim sredstvima poput hladno prešanog ulja Baobaba kako bi koža imala osjećaj smirenosti i vlažnosti.
Cijena
HRK 206.09
Dostupnost proizvoda
Available in Stock
Aloe Vera Forever Livings Products logotip veliki
Skip to content