Nazovite

ID Sponzora

360000888118

Forever Balancing Toner

  • Šifra: 560
  • CC bodovi: 0.087
  • 5% popusta nakon registracije

Forever balansirajući toner dizajniran je tako da osigura uklanjanje sve prljavštine i nečistoća, a minimalizira pojavu pora i dodaje dodatnu hidrataciju. Koristite između čišćenja i vlaženja za vlaženje i omekšavanje kože.

Detaljnije o proizvodu

Forever Balancing Toner – tonik za lice koji daje dodatnu svježinu

Forever Balancing Toner dizajniran je kako bi osigurao uklanjanje svih nečistoća i krhotina, dok smanjuje pojavu pora i dodaje dodatnu hidrataciju.
Uključite balansirajući tonik u svoju rutinu njege lica i vaša će koža biti hidratizirana jedinstvenom mješavinom ekstrakta morskih algi i hijaluronske kiseline.

Forever Balancing Toner – OPIS

  • Sadrži 47% čisti Aloe-Vera-Gel
  • Osvježava, umiruje i obnavlja kožu vlagom
  • Daje ujednačen ten
  • Minimizira pojavu pora
  • Poboljšava apsorpciju dodatnih hranjivih tvari

Treba li vaša koža dodatnog osvježenja nakon čišćenja lica? Zatim integrirajte balansirajući tonik u svoju njegu lica i vaša će koža biti hidratizirana jedinstvenom mješavinom ekstrakta morskih algi i hijaluronske kiseline za podatnu put. Sadržani ekstrakt krastavca zaglađuje kožu i daje joj dodatnu vlažnost. Zaštitite kožu od slobodnih radikala kombinacijom ekstrakta bijelog čaja i aloe vere.

Foreverov balansirajući tonik sadrži 47 % čisti Aloe-Vera-Gel. To ostavlja vašu kožu osvježenom, umirenom i hidratiziranom. Sadrži ekstrakt krastavca ima potporno djelovanje. Zbog sadržaja vitamina K, krastavci također pomažu u poboljšanju tonusa kože. Naš balansirajući tonik u potpunosti uklanja nečistoće s lica. Tonik je za pročišćavanje pora i poboljšava upijanje dodatnih hranjivih tvari.

Balancing Toner u ženskim rukama

Balansirajući tonik pruža ekskluzivnu mješavinu ekstrakta morske trave i natrijevog hijaluronata za hidrataciju i omekšavanje kože dok podržava mladenački izgled. Dodatak ekstrakta krastavca dodaje još jedan sloj umirujuće hidratacije dok potiče poboljšani tonus i teksturu kože, zahvaljujući lignanima koji se nalaze u prirodi.

Ekstrakt bijelog čaja je bogat antioksidans s visokim udjelom polifenola koji zajedno s alojom uravnotežuje fluktuacije kože i bori se protiv slobodnih radikala. Kako bismo dodatno napunili ovu moćnu formulu, upotrijebili smo hijaluronsku kiselinu, koja se naziva molekularnom spužvom zbog svoje sposobnosti privlačenja vode.

Samo najsvježija, najčišća aloja s naših vlastitih plantaža koristi se u toniku za balansiranje kako bi se osiguralo da samo najfiniji, najsnažniji sastojci osvježavaju i njeguju vašu kožu. Svaka biljka aloe pažljivo se njeguje, ručno bere i ručno filetira kako bi se izvukao samo čisti, snažni gel unutarnjeg lista.
Primijetite duboku razliku u izgledu i osjećaju vaše kože kada svojoj rutini dodate balansirajući tonik!

KADA KORISTITI TONER?

Tonik za balansiranje trebate koristiti nakon čišćenja lica kako biste osvježili kožu. Dvaput dnevno namočenom vatom nježno prijeđite po licu, vratu i dekolteu – usput, posebno dobro djeluje kada je koža još u blago vlažnom stanju. Balansirajući tonik je pogodan i za muškarce i za žene.

 

Vaš prodajni savjetnik: Zvonimir Perše – ID: 360000888118

Aloe Vera Forever Livings Products logotip veliki

Pin It on Pinterest