Nazovite

ID Sponzora

360000888118

Forever Therm

  • Šifra: 463
  • CC bodovi: 0.139
  • 5% popusta nakon registracije

Moćna formula koja vam daje više energije i ubrzava metabolizam olakšavajući Vam gubitak kilograma.

Detaljnije o proizvodu

Forever Therm je dodatak prehrani s ekstraktom zelenog čaja

Vitamini C, B1, B2, B3, B5, B6 i B12 sadržani u Forever Therm doprinose normalnom metabolizmu energije.

Forever Therm opis

  • Vitamini C, B1, B2, B3, B5, B6 i B12 doprinose normalnom energetskom metabolizmu
  • Sadrži folnu kiselinu i pantotensku kiselinu
  • Sadrži kofein, preporučujemo uzimanje prije 18 sati.

Forever Therm, dodatak prehrani s ekstraktom zelenog čaja, posebno je prilagođen onima koji svjesno brinu o svom tijelu. Sadržani vitamini doprinose normalnom metabolizmu energije.

Normalni metabolizam energije

Forever Therm sadrži ekstrakt zelenog čaja, kofein, folnu i pantotensku kiselinu te vitamine. Sadržani vitamini C, B1, B2, B3, B5, B6, B9 i B12 doprinose zdravom metabolizmu energije.

Upozorenje:
Sadrži 87 mg kofeina. Ne preporučuje se djeci i trudnicama. Čuvati izvan dohvata male djece. Nemojte prekoračiti dnevni preporučeni unos. Dodaci prehrani nisu zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu i zdrav način života.

Upotreba

Jedna tableta dva puta dnevno.

 

Forever Therm i jedna tableta na muškom dlanu

Forever Therm snažna je formula uz koju ćete imati više energije, a metabolizam će vam se ubrzati te ćete tako lakše izgubiti kilograme. Nije lako početi s programom mršavljenja, a put do cilja može biti naporan i dug. Dva glavna temelja pri ostvarenju tog cilja jesu zdrava dijeta s ograničenim unosom kalorija i redovna tjelovježba. Ali, tu je i dodatna pomoć uz koju ćete lakše ostvariti svoje ciljeve. Forever Therm razvijen je kako bi vam pomogao u mršavljenju: uz njega se rezultati vide brže i lakše se dolazi do željene linije i težine. S jedinstvenom kombinacijom biljnih ekstrakata i hranjivih tvari, Forever Therm vam pomaže ubrzati metabolizam.

Ekstrakt zelenog čaja

Zahvaljujući moćnom polifenolu poznatom pod imenom katehin, ekstrakt zelenog čaja ubrzava metabolizam, a uz to je bogat i antioksidansima. Brojnim je istraživanjima potvrđena važna uloga katehina u termogenezi – razgradnji masti pri stvaranju energije odnosno topline u stanicama. Forever Therm također sadrži i kofeinu bliske prirodne alkaloide iz ekstrakta sjemenki guarane koji vam pomažu zadržati razinu energije tijekom vježbanja i svakodnevnih obaveza. Studije su pokazale da zeleni čaj sudjeluje u termogenezi upravo u sinergiji s prirodnim kofeinom.

Ekstrakt zelene kave

Ekstrakt zelene kave sadrži jedinstven sastojak koji u običnoj prženoj kavi nije zastupljen u visokom udjelu, a radi se o klorogeničnoj kiselini. Istraživanja su pokazala da ovaj aktivni sastojak pomaže smanjiti apsorpciju glukoze čime pomaže u održavanju normalne razine šećera u krvi, onima kojima je ta razina već u normalnim vrijednostima. Zbog toga ćete lakše kontrolirati napadaje gladi, a neće vam padati ni razina energije.

Savršeni partner ovoj metaboličkoj biljnoj kombinaciji jesu ketoni maline s vitaminom C i potpunim kompleksom vitamina B. Istraživanja pokazuju da ketoni maline pomažu u sagorijevanju masti, a taj proces tijelo koristi u stvaranju energije. Vitamini B i vitamin C imaju ključnu ulogu u metabolizmu ugljikohidrata, bjelančevina i masti. Budući da se kod fizičkog napora, poput vježbanja na primjer, ovi vitamini odmah i brzo troše, vrlo ih je važno nadoknaditi i tako ubrzati metabolizam.

Naravno, osnova svakog uspješnog programa mršavljenja jest kombinacija zdrave prehrane i prikladne tjelovježbe. Forever Therm pruža vam snažnu kombinaciju biljnih ekstrakata i hranjivih tvari koji vam daju energiju i ubrzavaju metabolizam, i uz njihovu pomoć ostvarit ćete svoje ciljeve.

Ostali sastojci:
silicifirana mikrokristalna celuloza, stearinska kiselina, kroskarmelozni natrij, silicijev dioksid, natrij-karboksimetil celuloza, dekstrin, dekstroza, srednjelančani trigliceridi, natrijev citrat.

PREPORUČENI NAČIN UPOTREBE
Dnevno uzimajte 2 tablete Forever Therm. Jednu možete uzeti ujutro, a drugu u vrijeme ručka ili uzmite obje tablete ujutro, što god vam više odgovara. Budući da Forever Therm sadrži kofein, ne preporučuje ga se uzimati nakon 18 sati.

 

Vaš prodajni savjetnik: Zvonimir Perše – FLP ID broj 360000888118

 

Aloe Vera Forever Livings Products logotip veliki

Pin It on Pinterest