Kontakt e-mail

aloeveraperla@gmail.com

Nazovite

+385 91 153 7132

ID Sponzora

360000888118

Forever Therm

  • Šifra: 463
  • CC bodovi: 0.139
  • 5% popusta nakon registracije

Moćna formula koja vam daje više energije i ubrzava metabolizam olakšavajući Vam gubitak kilograma.

316,81 kn

Detaljnije o proizvodu

Forever Therm snažna je formula uz koju ćete imati više energije, a metabolizam će vam se ubrzati te ćete tako lakše izgubiti kilograme. Nije lako početi s programom mršavljenja, a put do cilja može biti naporan i dug. Dva glavna temelja pri ostvarenju tog cilja jesu zdrava dijeta s ograničenim unosom kalorija i redovna tjelovježba. Ali, tu je i dodatna pomoć uz koju ćete lakše ostvariti svoje ciljeve. Forever Therm razvijen je kako bi vam pomogao u mršavljenju: uz njega se rezultati vide brže i lakše se dolazi do željene linije i težine. S jedinstvenom kombinacijom biljnih ekstrakata i hranjivih tvari, Forever Therm vam pomaže ubrzati metabolizam.

Zahvaljujući moćnom polifenolu poznatom pod imenom katehin, ekstrakt zelenog čaja ubrzava metabolizam, a uz to je bogat i antioksidansima. Brojnim je istraživanjima potvrđena važna uloga katehina u termogenezi – razgradnji masti pri stvaranju energije odnosno topline u stanicama. Forever Therm također sadrži i kofeinu bliske prirodne alkaloide iz ekstrakta sjemenki guarane koji vam pomažu zadržati razinu energije tijekom vježbanja i svakodnevnih obaveza. Studije su pokazale da zeleni čaj sudjeluje u termogenezi upravo u sinergiji s prirodnim kofeinom.

Ekstrakt zelene kave sadrži jedinstven sastojak koji u običnoj prženoj kavi nije zastupljen u visokom udjelu, a radi se o klorogeničnoj kiselini. Istraživanja su pokazala da ovaj aktivni sastojak pomaže smanjiti apsorpciju glukoze čime pomaže u održavanju normalne razine šećera u krvi, onima kojima je ta razina već u normalnim vrijednostima. Zbog toga ćete lakše kontrolirati napadaje gladi, a neće vam padati ni razina energije.

Savršeni partner ovoj metaboličkoj biljnoj kombinaciji jesu ketoni maline s vitaminom C i potpunim kompleksom vitamina B. Istraživanja pokazuju da ketoni maline pomažu u sagorijevanju masti, a taj proces tijelo koristi u stvaranju energije. Vitamini B i vitamin C imaju ključnu ulogu u metabolizmu ugljikohidrata, bjelančevina i masti. Budući da se kod fizičkog napora, poput vježbanja na primjer, ovi vitamini odmah i brzo troše, vrlo ih je važno nadoknaditi i tako ubrzati metabolizam.

Naravno, osnova svakog uspješnog programa mršavljenja jest kombinacija zdrave prehrane i prikladne tjelovježbe. Forever Therm pruža vam snažnu kombinaciju biljnih ekstrakata i hranjivih tvari koji vam daju energiju i ubrzavaju metabolizam, i uz njihovu pomoć ostvarit ćete svoje ciljeve.

SADRŽAJ
60 tableta

Ostali sastojci:
silicifirana mikrokristalna celuloza, stearinska kiselina, kroskarmelozni natrij, silicijev dioksid, natrij-karboksimetil celuloza, dekstrin, dekstroza, srednjelančani trigliceridi, natrijev citrat.

PREPORUČENI NAČIN UPOTREBE
Dnevno uzimajte 2 tablete Forever Therm. Jednu možete uzeti ujutro, a drugu u vrijeme ručka ili uzmite obje tablete ujutro, što god vam više odgovara. Budući da Forever Therm sadrži kofein, ne preporučuje ga se uzimati nakon 18 sati.

 

Vaš prodajni savjetnik: Zvonimir Perše – FLP ID broj 360000888118

 

Sažetak
product image
Ocjena autora
1star1star1star1star1star
Zbirna ocjena
no rating based on 0 votes
Naziv robne marke
Forever Living Products
Naziv proizvoda
Forever Therm
Cijena
HRK 316.81
Dostupnost proizvoda
Available in Stock
Aloe Vera Forever Livings Products logotip veliki

Važno! Ova web lokacija koristi kolačiće za praćenje posjete stranici. Nastavljanjem pregledavanja ove stranice prihvaćate našu upotrebu kolačića.

Skip to content