Nazovite

ID Sponzora

360000888118

Forever Arctic Sea

  • Šifra: 376
  • CC bodovi: 0.127
  • 5% popusta nakon registracije

Novi i poboljšani Forever Arctic-Sea® pruža savršenu ravnotežu masnih kiselina Omega-3 u mješavini prirodnoga ribljeg ulja i ulja koje se dobiva iz liganja, kako bi bolje podržavao vaš kardiovaskularni sustav, mozak i oči.

Detaljnije o proizvodu

Forever Arctic Sea karakteristike

Nov i poboljšan Forever Arctic Sea sada sadrži autentičnu mješavinu ulja lignji koja je bogato DHA, prečišćeno Omega-3 riblje ulje i maslinovo ulje bogato oleinskom kiselinom. Ova jedinstvena mješavina ekskluzivna je za Forever Living i osigurava ne samo 33% više DHA dnevno, već stvara i savršenu ravnotežu DHA i EPA za postizanje optimalnog zdravlja. Presudna ravnoteža Omega-3 : Omega-6 Kada je rijeć o omegama većina ljudi ne razlikuje važnost ravnoteže. Promatrano kroz povijest nutritivno izbalansirana prehrana sadrži zdrav odnos omega u razmjeru 1:1 pa do 1:4 DHA : EPA. Na žalost prehrana često sadrži nezdrave koncentracije Omege-6, koje najčešće potječu iz pržene hrane, biljnog ulja, zamjena za putar, životinjske masti životinja hranjenih žitaricama i druge moderno obrađene hrane. Osim toga, prehranom sa uglavnom malo ribe i Omege 3 masnih kiselina, čime se stvara nezdravi odnos Omega 6 : Omega 3 čak i do 30:1. Ključ povratka na zdrav odnos DHA: EPA je povećanje unosa Omege 3 i smanjenje unosa Omege 6. Forever Artic Sea je poboljšan ne samo u smislu povećanja ukupne količine Omege 3 po količini, već po značajnom povećanju količine DHA po dozi. DHA Omega-3 se prirodno nalazi u cijelom tijelu ali je najviše ima u mozgu, očima i srcu.

ISHRANA

Kao što je kalcij neophodan za izgradnju jakih kostiju, DHA osigurava stanicama mozga, retine i srca, kao i drugim dijelovima nervnog sistema, da se pravilno razvijaju cijeloga života. Osim toga, unos DHA povezan je sa smanjenjem rizika od mentalnog propadanja do kojega dolazi uslijed starenja. Ostale masne kiseline ne pokazuju ovu vezu.

Forever Artic Sea na stolu

Podaci, sastojci i upotreba

PODACI O SUPLEMENTU

Količina: 2 mekane kapsule
Broj komada u pakiranju: 60
Sastojci: prirodno riblje ulje, ulje lignji, želatina, maslinovo ulje, glicerin, destilirana voda, ulje limete i d-alfatokoferol. Sadrži ribu (sardela, losos, bakalar)
Sadržaj: 120 mekanih kapsula
PREPORUČENA UPOTREBA: Uzmite 2 kapsule uz obrok, tri puta dnevno, kao dodatak prehrani.

Razina Omege 3 koja imitira prehranu bogatu morskom hranom.
Prirodne voćne arome koje daju ugodan okus i ublažavaju aromu ribe.
Odgovorna proizvodnja uz očuvanje oceana.
Čisti izvor EPA i DHA.

Vaš sponzor:  Zvonimir Perše   –    ID: 360000888118

Aloe Vera Forever Livings Products logotip veliki

Pin It on Pinterest