Nazovite

ID Sponzora

360000888118

Forever Focus

  • Šifra: 622
  • CC bodovi: 0.334
  • 5% popusta nakon registracije

Detaljnije o proizvodu

Forever Focus – kombinacija tradicionalnog bilja, vitamina i minerala s klinički proučenim Cognizinom. Nemojte samo prebroditi dan, utječite na njega uz Forever Focus.

Sadrži ekstrakte rodiole, bakope, zelenog čaja i guarane. Forever Focus kombinira ove biljne sastojke s prirodnim blagotvornim učincima vitamina B6, B12, pantotenske kiseline, cinka i klinički proučenog Cognizina* kako bi vam pomogao kontrolirati svoj dan.

 

Forever Focus na stolu uz knjige i Čašu s vodom a u pozadini muškarac

 

* Vitamini B6 i B12 doprinose normalnom funkcioniranju živčanog sustava i normalnoj psihološkoj funkciji. I pomažu u smanjenju osjećaja umora i iscrpljenosti, i poboljšanju mentalnih sposobnosti. Savršeno za sportaše, studente, zaposlene i aktivne starije osobe.

Promicanje mentalne jasnoće, fokusa i cjelokupnog kognitivnog zdravlja

  • Sadrži Cognizin®, klinički ispitan oblik citikolina
  • Podržava mentalnu jasnoću
  • Pomaže u organiziranom mišljenju
  • Pomaže podići fokus i koncentraciju
  • Pruža nutritivnu potporu za pozornost i energiju mozga
  • Podržava kognitivnu funkciju
  • Podržava sintezu i popravak DNK mozga

U našem brzom društvu s više zadataka čini se da postoji više stvari za žongliranje nego ikad prije. Potreban je oštar um, izvrsno pamćenje i fokus oštar kao žilet da biste podnijeli sve što vam se nađe na putu. Što ako postoji nešto što biste mogli poduzeti kako biste poboljšali svoju mentalnu bistrinu i pomogli vam da ostanete na vrhu svega što život zahtijeva? Sada postoji uz Forever Focus™.

Forever Focus sadrži znanstvenu mješavinu biljaka i vitamina za koje se zna da jačaju mentalnu svijest. Koristi Cognizin®**, klinički proučavani oblik citicolina koji je nutrijent koji se već nalazi u mozgu i podržava kognitivnu funkciju, mentalni fokus i pažnju.

Forever Focus™ također je napravljen od ekstrakta bakope uzetog iz biljke koja se koristi u tradicionalnoj ayurvedskoj medicini, a koja posjeduje adaptogena svojstva koja potiču pamćenje i pažnju.

Vjeruje se da ekstrakt Huperzia serrata prirodno pomaže u održavanju fokusa, pažnje i cjelokupnog kognitivnog zdravlja. Osim toga, vitamini B12 i B6 poznati su po svojoj sposobnosti da pomognu smanjiti umor.

Tko bi trebao uzeti Forever Focus™? Ne možemo se sjetiti nikoga tko ne bi imao koristi od ove sjajne kombinacije sastojaka za poticanje mozga. Učenici mogu podržati svoje akademske napore promicanjem fokusa, koncentracije i moždane energije. Sportaši će također voljeti ovaj proizvod kao siguran način za poboljšanje fizičke kondicije i sposobnosti vježbanja za pojačane rutine vježbanja.

Profesionalci mogu koristiti Forever Focus™ za povećanje produktivnosti na radnom mjestu zahvaljujući sastojcima za koje je poznato da podržavaju mentalnu budnost i pamćenje. I odrasli i aktivni stariji ljudi mogu imati koristi od naše napredne formule za podršku fokusu, kognitivnim funkcijama i mentalnoj jasnoći.

Ako želite preuzeti kontrolu nad svojim danom, učinite Forever Focus™ dijelom svog zdravog stila života koji će vam pomoći da ostanete oštri i usredotočeni.

Vaš sponzor:  Zvonimir Perše   –    ID: 360000888118

 

Aloe Vera Forever Livings Products logotip veliki

Pin It on Pinterest