Nazovite

ID Sponzora

360000888118

Forever Lean

  • Šifra: 289
  • CC bodovi: 0.137
  • 5% popusta nakon registracije

Forever Lean je za sportaše koji vode aktivan stil života. Dobro uravnotežene kapsule sadrže visokokvalitetna vlakna iz indijske smokve i proteine iz graha, kao i važan element u tragovima krom.

Detaljnije o proizvodu

Forever Lean je dodatak prehrani s kromom

Forever Lean je za sportaše koji vode aktivan stil života. Dobro uravnotežene kapsule sadrže visokokvalitetna vlakna iz indijske smokve i proteine iz graha, kao i važan element u tragovima krom.

Forever Lean opis

Uravnotežene vlaknaste kapsule s kromom idealne su u kombinaciji s uravnoteženom prehranom i redovitom tjelovježbom. Forever Lean sadrži tri sastojka koji podržavaju aktivan stil života.

1. VLAKNA IZ INDIJSKE SMOKVE

Prva od ovih tvari je jedinstveno vlakno dobiveno iz indijske smokve Opuntia ficus-indica. Indijska smokva rasprostranjena je u Meksiku, Australiji i na području Sredozemlja. U južnoj Italiji, primjerice, indijske smokve dio su svake zdjele s voćem i uživaju veliku popularnost kao osvježavajući desert. Vlakna iz indijske smokve posebno dobro vežu masti.

2. PROTEINI IZ GRAHA

Drugi sastojak Forever Lean® je protein ekstrahiran iz mahuna. Ovaj obični grah svoje ime duguje svom karakterističnom obliku koji podsjeća na bubreg. U Srednjoj i Južnoj Americi jedna je od najvažnijih osnovnih namirnica zbog visokog udjela proteina.

3. KROM

Treći sastojak je krom (III) klorid. Krom je izuzetno važan element u tragovima za ravnotežu šećera. Nalazi se u velikim količinama u školjkama, brazilskim orasima i kamenicama. Ostala hrana obično je daleko od ove količine kroma, tako da Forever Lean® nudi uravnoteženu alternativu. Dodatak prehrani s kromom.

Napomena: Nemojte koristiti ako sigurnosni pečat nije netaknut ili nedostaje. Čuvati dobro zatvoreno, na hladnom i suhom mjestu. Čuvati izvan dohvata male djece. Nemojte prekoračiti navedeni dnevni preporučeni unos. Dodaci prehrani nisu zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu i zdrav način života.

Upotreba

1 kapsula dnevno prije obroka.

 

Forever Lean u rukama muškarca koji sjedi

 

Forever Lean donosi nam dva revolucionarna sastojka koji mogu pomoći u smanjivanju tjelesne apsorpcije kalorija iz masti i ugljikohidrata. Prvi od tih sastojaka jedinstven je jer upija masnoće, a dobiven je iz vlakana biljke Opuntia ficus indica, inače poznate pod nazivima indijska smokva, meksički kaktus ili opuncija. Istraživanja su pokazala kako ovaj jedinstven proizvod ima vrlo visoku sposobnost vezivanja masti u odnosu na druge vrste biljaka.

Drugi jedinstven sastojak u Forever Lean je protein posebno izveden iz zrna biljke bijelog graha (Phaseolus vulgaris). Ovaj protein djeluje na usporavanje apsorpcije šećera u tankom crijevu, privremeno inhibirajući aktivnost enzima koji pretvara škrob u šećer.

Zajedno, ova dva revolucionarna nova sastojka mogu Vam pomoći u traganju za dostizanjem svoje idealne tjelesne mase, pomažući u blokiranju apsorpcije nekih masti i ugljikohidrata koje konzumiramo.

Treći najučinkovitiji sastojak u Forever Lean je kromov triklorid. Krom je vrlo važan mineral u tragovima koji pomaže prirodnoj sposobnosti tijela u regulaciji šećera u krvi, djelujući kao GTF kofaktor (faktor tolerancije glukoze). To je osobito važno za normalan metabolizam.

Međutim, da bi se povećala učinkovitost ovog dodatka, važno je zapamtiti potrebu za izgradnjom zdrave prehrambene navike i redovito vježbati za što bolje rezultate Vašeg režima ukupne kontrole tjelesne mase, a kako biste postigli i održali svoju tjelesnu masu.

OSTALI SASTOJCI:
Mikrokristalna celuloza, hidroksipropil metilceluloza, voda, stearinska kiselina, natrij-kroskarmeloza, silicijev dioksid, gelan guma, kalijev acetat.

UPUTE
Popiti jednu kapsulu s vodom neposredno prije ili za vrijeme obroka, najviše do četiri kapsule dnevno

 

Vaš prodajni savjetnik: Zvonimir Perše – FLP ID broj 360000888118

 

Aloe Vera Forever Livings Products logotip veliki

Pin It on Pinterest