Nazovite

ID Sponzora

360000888118

Forever Fiber

  • Šifra: 464
  • CC bodovi: 0.090
  • 5% popusta nakon registracije

Forever Fiber čini dodavanje vlakana našoj ishrani lakim, osiguravajući 5 grama lako razgradljivih vlakana u svakom pakiranju.

Detaljnije o proizvodu

Hrana za opskrbu vlaknima

Forever Fiber je hrana za opskrbu vlaknima. Vlakna su neizostavan dio dnevnog unosa hrane.

Forever Fiber opis

  • Hrana za nadopunjavanje vlaknima
  • Jedinstvena u sastavu s vlaknima akacije i topivim vlaknima kukuruza

Forever Fiber je hrana za opskrbu vlaknima. Idealno za ljude koji svoje dnevne potrebe za vlaknima ne mogu zadovoljiti redovitim unosom hrane.

Vaš dnevni plus

Forever Fiber je izvrstan dodatak vašem obroku kako biste ga jeli svjesno svog tijela. Jedinstveno sastavljen od vlakana akacije i topivih vlakana kukuruza, pruža vam dodatna, vrhunska vlakna koja su tijelu potrebna za pravilno funkcioniranje. Vlakna su bitan dio vašeg dnevnog prehrambenog unosa.

Preporuka

Njemačko nutricionističko društvo preporučuje minimalan unos vlakana od 30 grama dnevno za odrasle. Na primjer, to je otprilike jednako 200 grama kupusa, 200 grama mrkve, 100 grama cikle, 100 grama mahunarki ili tri kriške kruha od cjelovitih žitarica. To je puno za pojesti u jednom danu. Kako biste bili uvijek optimalno opskrbljeni, jedna porcija Forever Fiber – praktično pakirana u sticku – sadrži 5 g najkvalitetnijih dijetalnih vlakana.

Forever Fiber upotreba

Jedan paketić dnevno.

Popis sastojaka
Guma akacije, topiva kukuruzna vlakna, topljivi kukuruzni dekstrin, fruktooligosaharidi.

 

Forever Fiber u kuhinji - kutija, dvije vrećice u čaša sa žlicom

Forever Fiber osigurava 5 grama lako probavljivih vlakana u pakiranju lakom za upotrebu, radi podrške zdravom načinu prehrane. Stručnjaci preporučuju svakodnevnu konzumaciju 30 grama vlakana za optimalno zdravlje i pravilan metabolizam ali većina ljudi uzima samo polovinu tog iznosa. Naša potraga za praktičnim rješenjima pravilne ishrane dovodi do osiguravanja dovoljne količine vlakana neophodnih za vaše zdravlje. Forever FiberTM je zaštićena mješavina 4 vrste vlakana i nudi pogodan način implementacije vlakana u svakodnevnu ishranu – koristeći ga u hrani koju jedete, miješajući ga u Aloe Vera Gel ili drugo piće.

Iako često povezujemo vlakna s podrškom metabolizmu – što je svakako točno – vlakna pružaju značajne koristi cijelome tijelu. Forever Fiber konzumiran između obroka pomaže osjećaju sitosti čime se kontrolira apetit, osjećaj gladi i unos kalorija. Ovo je posebno važno za osobe na programu smanjenja tjelesne težine, kada se koristi uz pravilnu dijetu i redovitu tjelovježbu. Također pomaže u podržavanju normalne razine šećera u krvi koji je već u normalnom opsegu, kao i u usporavanju apsorpcije makro nutrijenata iz hrane. Vlakna također mogu pomoći sprečavanju osjećaja tromosti ili gubitka energije poslije jela. Pokazalo se i da vlakna podržavaju kardiovaskularnu funkciju i, s obzirom da stručnjaci danas priznaju kako je 70 do 80% imunološke funkcije tijela povezano s metabolizmom, mogu pomoći u jačanju imuniteta.

Adekvatan unos razgradljivih vlakana može olakšati uklanjanje štetnih tvari iz organizma i pomoći kod povremenog zatvora.
Forever Fiber čini dodavanje vlakana našoj ishrani lakim, osiguravajući 5 grama lako razgradljivih vlakana u svakom pakiranju. Ovo je jednako unosu 300g integralne riže ili 2 komada integralnog tosta – bez ugljikohidrata i kalorija! Forever Fiber je udoban način za povećanje dnevnog unosa vlakana i poboljšanje zdravlja.

Forever Fiber i dekoracija


Preporučena uporaba

1 vrećica dnevno. Sadržaj vrećice pomiješajte u vodu, Aloe Vera Gel ili neku drugu tekućinu i dobro promiješajte. Može se uzeti i uz hranu. Predlaže se uzimanje Forever Fiber u razmaku od najmanje 30 minuta od uzimanja drugih dodataka ishrani jer vlakna mogu utjecati na smanjenje njihove apsorpcije.

 

Vaš prodajni savjetnik: Zvonimir Perše – FLP ID broj 360000888118

 

Aloe Vera Forever Livings Products logotip veliki

Pin It on Pinterest