Kontakt e-mail

aloeveraperla@gmail.com

Nazovite

+385 91 153 7132

ID Sponzora

360000888118

Forever B12 Plus

  • Šifra: 188
  • CC bodovi: 0.069
  • 5% popusta nakon registracije

Vitamin B12 i folna kiselina spojeni u jedinstvenu formulu pomažu u metaboličkom procesu uključujući diobu stanica, sintezu DNK, stvaranje crvenih krvnih stanica i pravilnu funkciju živaca uključujući i pomoć u održavanju zdrave razine homocisteina.

162,04 kn

Detaljnije o proizvodu

Forever B12 Plus karakteristike – Forever Living Hrvatska

 

Forever B12 Plus i 3 tablete na zelenoj podlozi 2Izvrsna kombinacija esencijalnih hranjivih tvari. Forever B12 Plus kombinira vitamin B12 s folnom kiselinom upotrebljavajući vremensku formulu za omogućavanje metaboličkih procesa, uključujući diobu stanica, sintezu DNK, proizvodnju crvenih krvnih stanica i pravilnu živčanu funkciju.

Vitamin B12, ili cijanokobalamin (jedini vitamin koji sadrži kobalt), otkriven je 1948. godine kao prehrambeni čimbenik koji sprječava pernicioznu anemiju. Također s folnom kiselinom djeluje u snižavaju razine homocisteina u tijelu.

Učinite ovaj prvi čin ljubavi za svoju bebu! Nedostatak vitamina B12 također označava nedostatak folne kiseline, koja je nužna za razvoj fetusa u prvome tromjesečju trudnoće, a i pomaže ženama koje žele zatrudnjeti.

Ovaj dodatak ishrani iznimno je siguran, budući da se oba sastojka podnose u velikim količinama. Također je nužan u vegetarijanskoj ili veganskoj ishrani, budući da se B12 obično priskrbljuje iz životinjskih izvora. Uživajte u blagodatima vitamina B12 i folne kiseline u formuli ekskluzivno pripremljenoj da nadopuni ostatak naše linije proizvoda dodatka ishrani.

Forever B12 Plus – sastojci i uporaba – Forever Living Hrvatska

OSTALI SASTOJCI:
dekstroza, dikalcijev fosfat, hidroksipropil metilceluloza, mikrokristalinizirana celuloza, stearlinska kiselina, silikon, magnezijev stearat.

NETO SADRŽAJ
60 tableta

NAČIN UPORABE
Uzmite 1 – 2 tablete dnevno, po mogućnosti nakon obroka.

Pomaže u snižavanju razine homocisteina.
Iznimno siguran, čak i u velikim količinama.
Dodaci ishrani vitamina B12 i folne kiseline trebali bi se uzimati zajedno.

Vaš sponzor:  Zvonimir Perše   –    ID: 360000888118

 

Sažetak
product image
Ocjena autora
1star1star1star1star1star
Zbirna ocjena
5 based on 1 votes
Naziv robne marke
Forever Living Poducts
Naziv proizvoda
Forever B12 Plus
Cijena
HRK 162.04
Dostupnost proizvoda
Available in Stock
Aloe Vera Forever Livings Products logotip veliki

Važno! Ova web lokacija koristi kolačiće za praćenje posjete stranici. Nastavljanjem pregledavanja ove stranice prihvaćate našu upotrebu kolačića.

Skip to content