Nazovite

ID Sponzora

360000888118

Forever B12 Plus

  • Šifra: 188
  • CC bodovi: 0.069
  • 5% popusta nakon registracije

Vitamin B12 i folna kiselina spojeni u jedinstvenu formulu pomažu u metaboličkom procesu uključujući diobu stanica, sintezu DNK, stvaranje crvenih krvnih stanica i pravilnu funkciju živaca uključujući i pomoć u održavanju zdrave razine homocisteina.

25,18  (189,72 kn)

Detaljnije o proizvodu

Forever B12 Plus karakteristike – Forever Living Hrvatska

 

Forever B12 Plus i 3 tablete na zelenoj podlozi 2Izvrsna kombinacija esencijalnih hranjivih tvari. Forever B12 Plus kombinira vitamin B12 s folnom kiselinom upotrebljavajući vremensku formulu za omogućavanje metaboličkih procesa, uključujući diobu stanica, sintezu DNK, proizvodnju crvenih krvnih stanica i pravilnu živčanu funkciju.

Vitamin B12, ili cijanokobalamin (jedini vitamin koji sadrži kobalt), otkriven je 1948. godine kao prehrambeni čimbenik koji sprječava pernicioznu anemiju. Također s folnom kiselinom djeluje u snižavaju razine homocisteina u tijelu.

Učinite ovaj prvi čin ljubavi za svoju bebu! Nedostatak vitamina B12 također označava nedostatak folne kiseline, koja je nužna za razvoj fetusa u prvome tromjesečju trudnoće, a i pomaže ženama koje žele zatrudnjeti.

Ovaj dodatak ishrani iznimno je siguran, budući da se oba sastojka podnose u velikim količinama. Također je nužan u vegetarijanskoj ili veganskoj ishrani, budući da se B12 obično priskrbljuje iz životinjskih izvora. Uživajte u blagodatima vitamina B12 i folne kiseline u formuli ekskluzivno pripremljenoj da nadopuni ostatak naše linije proizvoda dodatka ishrani.

Forever B12 Plus – sastojci i uporaba – Forever Living Hrvatska

OSTALI SASTOJCI:
dekstroza, dikalcijev fosfat, hidroksipropil metilceluloza, mikrokristalinizirana celuloza, stearlinska kiselina, silikon, magnezijev stearat.

NETO SADRŽAJ
60 tableta

NAČIN UPORABE
Uzmite 1 – 2 tablete dnevno, po mogućnosti nakon obroka.

Pomaže u snižavanju razine homocisteina.
Iznimno siguran, čak i u velikim količinama.
Dodaci ishrani vitamina B12 i folne kiseline trebali bi se uzimati zajedno.

Vaš sponzor:  Zvonimir Perše   –    ID: 360000888118

 

Aloe Vera Forever Livings Products logotip veliki

Pin It on Pinterest