Nazovite

ID Sponzora

360000888118

Forever Active HA

  • Šifra: 264
  • CC bodovi: 0.121
  • 5% popusta nakon registracije

Forever active HA je hijaluronska kiselina malene molekularne mase koja hidratira i nadoknađuje tekućinu. Jedinstven spoj đumbira i kurkume i jedan od, na tržištu najmoćnijih, dodataka prehrani za hidrataciju kože i učinkovito podmazivanje zglobne hrskavice.

49,40  (372,20 kn)

Detaljnije o proizvodu

Forever Living Active HA predstavlja jedinstven oblik hijaluronske kiseline niske molekularne težine sa svojstvima vlaženja i podmazivanja, plus đumbirovo ulje i kurkuma (termerik, Curcuma longa) i čineći ga jednim od najmoćnijih prehrambenih dodataka za podmazivanje zglobova i vlaženje kože na tržištu.

Hijaluronksa kiselina (HA) je posebna bjelančevina koju proizvodi naše tijelo za podmazivanje naših zglobova i mišića, te za odgovarajuće vlaženje kože. Kako starimo, naše tijelo proizvodi sve manje i manje HA. Uz manjak HA zglobovi gube prirodno podmazivanje, a koža postaje hrapava i suha. Sve donedavno hijaluronsku kiselinu trebalo je davati u obliku injekcije jer je probavni trakt nije mogao apsorbirati u prirodnom obliku. Zahvaljujući procesu „Injuv“, HA se sada može uzimati na usta. Stoljećima su već kinski travari upotrebljavali đumbir i kurkumu za pravilno funkcioniranje zglobova.

S Hijaluronskom kiselinom malene molekurane masu i snagom đumbirova ulja i kurkume, Forever Active HA vaš je ključ da opet postanete dobro podmazani stroj.

Forever Active HA

Forever Active HA – sadržaj i doziranje – Forever Living Hrvatska

SADRŽAJ
60 gel tableta

UZIMANJE 1 gel tabletu dvaput na dan kao dopunu prehrani

Vrijednost dodatka ishrani

Doza 2 gel tablete

Doza po pakiranju 30

OSTALI SASTOJCI
Sojino ulje, želatina, glicerin, žuti pčelinji vosak, maltodekstrin, pročišćena voda, cinkov oksid i lecitin.

  • Podmazuje zglobove i vlaži kožu
  • Jedinstven oblik hijaluronske kiseline niske molekularne mase
  • Sadrži blagotvorni đumibir i podanak kurkume za zglobove.

 

Vaš sponzor:  Zvonimir Perše   –    ID: 360000888118

 

Aloe Vera Forever Livings Products logotip veliki

Pin It on Pinterest