Nazovite

ID Sponzora

360000888118

Forever Absorbent C

  • Šifra: 048
  • CC bodovi: 0.079
  • 5% popusta nakon registracije

Absorbent-C® i zobene mekinje čine izvanredan dodatak prehrani. Kombinira dvije vitalne hranjive tvari u jednom praktičnom proizvodu koji je razvijen jedinstvenim procesom tako da učinkovito apsorbira vitamin C iz svake tablete. Dnevni unos Absorbent-C® visoko se preporučuje za dobro zdravlje.

Detaljnije o proizvodu

Forever Absorbent C tablete za žvakanje

Namjena proizvoda: za jačanje obrambenih sposobnosti organizma
Proizvođač: FOREVER LIVING PRODUCTS, SAD, 7501 E. McCormick Parkway, Scottsdale, AZ 85258, Zemlja podrijetla: SAD
Uvoznik: FLP-Podružnica Zagreb, Trakošćanska 16, 10000 Zagreb,
Neto količina: 100 tableta za žvakanje
Sastav: u jednoj tableti za žvakanje RDA (za djecu od 1-3 godine) (za djecu od 4-10 godina) RDA odrasli Vitamin C 60 mg 150% 133% 100%
Ostali sastojci: prirodne mekinje od zobi, sorbitol u prahu, med, askorbinska kiselina (antioksidans), stearinska kiselina, prirodna aroma naranče, bioflavonoidi citrusa, papaja u prahu i silicijev dioksid. Svaka tableta sadrži 60 mg vitamina C 150 % RDA (za djecu od 1-3 god.) 100 RDA (za odrasle i djecu iznad 4 god.). Energetska vrijednost 6 cal.
Način primjene: 1 tabletu 3 puta dnevno, PROŽVAKATI.
Napomena: Čuvajte od dohvata male djece. Preporučene doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Upozorenje: Ne koristiti ako je zaštitna folija ispod čepa oštećena ili nedostaje
Način čuvanja: Na suhom i tamnom mjestu, na temperaturi do 25 stupnjeva.

Absorbent C sa namirnicama

Napredna dnevna isporuka vitamina C u ukusnoj tableti

  • Promiče zdravu imunološku funkciju
  • Podržava zdravu kožu i nokte
  • Jednostavan način za dobivanje dnevne vrijednosti vitamina C
  • Ukusan prirodni okus naranče i meda
  • Prikladno za vegetarijance

Vitamin C

Vitamin C je bitan dio svačije prehrane. To je ultimativni nutrijent kada je u pitanju održavanje zdravlja kada ste u pokretu. Ipak, procjenjuje se da samo 10 do 20 posto odraslih jede dovoljno voća i povrća za održavanje optimalne razine ovog ključnog vitamina. To znači da većina nas ima prilično veliku prazninu koju treba popuniti kada je u pitanju dovoljna količina vitamina C. Vitamin C je jedan od najsigurnijih i najučinkovitijih nutrijenata koji pomaže vašem tijelu da se zaštiti od imunoloških nedostataka, kardiovaskularnih problema i starenja kože. Antioksidativna svojstva bore se protiv slobodnih radikala kako bi zaštitili vaše tijelo od oksidativnog stresa koji doprinosi starenju.

Forever Absorbent C pruža jednostavan, ukusan i napredan način da osigurate da vaše tijelo bude opskrbljeno vašom dnevnom preporučenom vrijednošću vitamina C. Kombinirali smo vitamin C s medom i zobenim mekinjama kako bismo spakirali triple play tijekom cijele sezone wellness. Zobene mekinje pomažu u održavanju imunološke funkcije i pomažu vašem tijelu u apsorpciji vitamina C. Med dodaje okus i prirodnu slatkoću, savršeno se stapajući sa živim okusom naranče. Ne dopustite da vas nedostaci u prehrani spriječe da živite svoj najaktivniji i najzdraviji život. Forever Absorbent-C® savršen je suputnik na vašem putu da izgledate i osjećate se apsolutno najbolje.

Naručite još danas!

Vaš sponzor:  Zvonimir Perše   –    ID: 360000888118

Aloe Vera Forever Livings Products logotip veliki

Pin It on Pinterest