Nazovite

ID Sponzora

360000888118

Aloe Ever-Shield

  • Šifra: 067
  • CC bodovi: 0.033
  • 5% popusta nakon registracije

Ovaj dezodorans u stiku sadrži stabilizirani gel Aloe vere te ostale sastojke, od kojih nijedan ne sadrži štetne aluminijeve soli koje se nalaze u mnogim drugim dezodoransima na tržištu.

Detaljnije o proizvodu

Aloe Ever-Shield je dezodorans u stiku bez alkohola ili aluminijeve soli

Aloe Ever-Shield dezodorans u stiku s hranjivom aloe verom za svaki dan i svaku priliku. Dobro ga podnosi čak i koža pod stresom i pouzdano štiti od neugodnog mirisa znoja.

Aloe Ever-Shield opis

Dezodorans u stiku s hranjivom aloe verom za svaki dan i svaku priliku. Vaš dezodorans bez aluminija i alkohola. Izbjegavanjem dodataka koji blokiraju znoj ili nadražuju kožu, Aloe Ever-Shield® dobro podnosi, čak i koža pod stresom, a također je pouzdan u svom zaštitnom učinku protiv neugodnog mirisa znoja.

Aloe Ever-Shield® dezodorans u stiku – nagrađen Dermatest pečatom odobrenja “VRLO DOBRO” – ističe se ugodnom svježinom biljke aloe vere. Brojne sadržane hranjive i vitalne tvari štite i umiruju kožu pod stresom. Dezodorans ne sadrži aluminij i alkohol: zbog toga je Aloe Ever-Shield® savršen za korištenje odmah nakon brijanja, a također ga izvrsno podnosi osjetljiva i nadražena koža.

Vaš savršeni dezodorans u stiku Aloe Ever-Shield® odlikuje se pouzdanom zaštitom od mirisa znoja, a dezodorans je ugodan za kožu i ne opterećuje vaš organizam. Na ovaj način se osjećate dobro posvuda!

Aloe Ever-Shield upotreba

Prema potrebi nanesite na pazuhe.

Popis sastojaka

Propilen glikol, voda, natrijev stearat, sok lista Aloe Barbadensis, triklosan, limunska kiselina, parfem, heksil cinamal, benzil salicilat, linalol, geraniol, citronelol, benzil cinamat, amil cinamal, eugenol, alfa-izometil ionon, limonen, diazolidinil urea, Kalijev sorbat, natrijev benzoat, metilparaben.

Aloe Ever-Shield u ruci djevojke

Povećanjem temperature i izloženošću pritisku, očuvanje osjećaja svježine od samog početka dana pozitivno će utjecati na vaše samopuzdanje – Aloe Ever-Shield

Dezodorans stick pruža vam djelotvornu, cjelodnevnu zaštitu protiv neugodnih mirisa ispod pazuha, i može se nanijeti izravno nakon tuširanja ili depilacije voskom, bez osjećaja peckanja. Forever Living Products formulirao je proizvod koji se lako nanosi, ne ostavlja tragove na odjeći, i povećava dezodoracijski učinak Aloe vere, eliminirajući sastojke koji bi mogli ugroziti vaše zdravlje.

S dodatkom stabiliziranog gela Aloe vere, ova lagana mješavina sastojaka ne sadrži štetne aluminijske soli koje sprječavaju znojenje kao neki drugi dezodoransi na tržištu.

SASTAV
Propilen-glikol, pročišćena voda, natrijev stearat, stabilizirani gel Aloe vere, miris, triklosan

NAČIN UPORABE
Svakodnevno nanesite Aloe Ever –Shield ispod pazuha, za osjećaj čistoće i svježine tijekom cijeloga dana.

  • Ne sadrži aluminijske soli
  • Ne ostavlja tragove na odjeći
  • Može se nanijeti odmah nakon brijanja ili depilacije voskom
  • Bogate teksture

 

Vaš sponzor: Zvonimir Perše – ID: 360000888118

 

Aloe Vera Forever Livings Products logotip veliki

Pin It on Pinterest