Nazovite

ID Sponzora

360000888118

Forever Bright Toothgel

  • Šifra: 028
  • CC bodovi: 0.035
  • 5% popusta nakon registracije

Forever Bright® nježna je formula bez dodatka fluora i sadrži 100% stabilizirani gel Aloe vere u kombinaciji s propolisom.

Detaljnije o proizvodu

Forever Bright Toothgel je nježna pasta za zube s aloe verom za blistav osmijeh

Dodatak pčelinjeg propolisa čini Forever Bright Toothgel proizvodom za njegu zubi najviše kvalitete. Nježan je prema osjetljivim desnima.

Forever Bright Toothgel opis

  • Sadrži 36% čisti Aloe Vera Gel

Kada je u pitanju pasta za zube, sve je u pravom tretmanu: s aloe verom, Forever Bright® čisti iznimno nježno, a pasta za zube ne sadrži sredstva za izbjeljivanje i abrazivna sredstva te tako jača vaše desni. Savršena blaga pasta za zube s aloe verom za vas!

Pasta za zube za nježno čišćenje

Pranje zubi je naravno dio vašeg svakodnevnog rituala. Osobito ako su vam caklina ili desni osjetljivi, važna je pravilna njega nježnom pastom za zube. Forever Bright® – vrlo blaga pasta za zube s ukusnim okusom mente – nježna je za desni, ali posebno temeljita u svom djelovanju.

Posebni sastojci paste za zube

Pitate se po čemu se ova pasta za zube razlikuje od ostalih? Forever Bright® čisti iznimno nježno s 36 posto aloe vere na bazi enzimskih kompleksa. Zubna pasta s enzimima također ne sadrži sredstva za izbjeljivanje i abrazivna sredstva. Dodatak pčelinjeg propolisa također čini pastu za zube od aloe nečim vrlo posebnim.

Posebno se dobro podnosi

Posebno smo zabrinuti za uzgoj, proizvodnju i kvalitetu naših proizvoda. Neovisni institut Dermatest® ocijenio je mnoge Forever proizvode ocjenom “VRLO DOBRO”. Stvarno smo ponosni na ovo! Forever Bright® pasta za zube također ima ovaj pečat kvalitete.

Forever Bright Toothgel upotreba

Perite zube nakon jela dvije minute i najmanje dva puta dnevno. Dovoljna je količina veličine zrna graška.

Popis sastojaka

Sok od lista Aloe Barbadensis, sorbitol, hidratizirani silicij, glicerin, natrijev lauril sulfat, prašak Chondrus Crispus, aroma, ekstrakt propolisa, natrijev saharin, askorbinska kiselina, limunska kiselina, limonen, linalol, metilparaben, kalijev sorbat, natrijev benzoat, CI 75810

 

Forever Bright Toothgel četiri komada

 

Forever Living poznat je po svojoj kvaliteti i raznolikosti proizvoda uključujući i njegu zubi. Vaši će zubi blistati s Forever Briht, jednom od najboljih pasti za zube na tržištu.

Pasta za cijelu obitelj, Forever Bright sadrži samo prirodne sastojke najbolje kvalitete. Također je pogodna za vegetarijance, budući da ne sadrži sastojke životinjskog podrijetla. Prirodne arome peperminta i spearminta vašim ustima daju osjećaj svježine i čistoće. Kombinacija stabiliziranog gela Aloe vere i propolisa djeluje umirujuće na desni i usnu sluznicu, i može se nanijeti izravno kada je četkanje zubi prebolno.

Godine istraživanja, razvoja i suradnje sa znanstvenicima i zubarima pružile su tvrtki Forever Living spoznaje o optimalnom postotku gela Aloe vere potrebnom za djelotvorno čišćenje zuba. Rezultat je formula koja osvježava dah i izbjeljuje zube bez oštećenja zubne cakline. Vaša će obitelj uživati u izvrsnu okusu i osjećaju čistoće usne šupljine.

Napomena: ovaj proizvod ne sadrži fluor.

SASTAV
Stabilizirani gel Aloe vere, sorbitok hidrirana silika, glicerin, natrijev lauryl-sulfat, irska mahovina, miris, propolis, natrijev saharin, natrijev benzoat, kompleks hlorofilin-akar kompleks.

  • Izbjeljuje zube bez oštećivanja zubne cakline
  • Djeluje ublažavajuće na usnu sluznicu i tkiva
  • Ne sadrži fluor

 

Vaš sponzor: Zvonimir Perše – ID: 360000888118

 

Aloe Vera Forever Livings Products logotip veliki

Pin It on Pinterest