Kontakt e-mail

aloeveraperla@gmail.com

Nazovite

+385 91 153 7132

ID Sponzora

360000888118

Forever Bright Toothgel

  • Šifra: 028
  • CC bodovi: 0.035
  • 5% popusta nakon registracije

Forever Bright® nježna je formula bez dodatka fluora i sadrži 100% stabilizirani gel Aloe vere u kombinaciji s propolisom.

80,46 kn

Detaljnije o proizvodu

Forever Bright Toothgel 2Forever Living poznat je po svojoj kvaliteti i raznolikosti proizvoda-uključujući i njegu zubi. Vaši će zubi blistati s Forever Briht, jednom od najboljih pasti za zube na tržištu.

Pasta za cijelu obitelj, Forever Bright sadrži samo prirodne sastojke najbolje kvalitete. Također je pogodna za vegetarijance, budući da ne sadrži sastojke životinjskog podrijetla. Prirodne arome peperminta i spearminta vašim ustima daju osjećaj svježine i čistoće. Kombinacija stabiliziranog gela Aloe vere i propolisa djeluje umirujuće na desni i usnu sluznicu, i može se nanijeti izravno kada je četkanje zubi prebolno.

Godine istraživanja, razvoja i suradnje sa znanstvenicima i zubarima pružile su tvrtki Forever Living spoznaje o optimalnom postotku gela Aloe vere potrebnom za djelotvorno čišćenje zuba. Rezultat je formula koja osvježava dah i izbjeljuje zube bez oštećenja zubne cakline. Vaša će obitelj uživati u izvrsnu okusu i osjećaju čistoće usne šupljine.

Napomena: ovaj proizvod ne sadrži fluor.

SASTAV
Stabilizirani gel Aloe vere, sorbitok hidrirana silika, glicerin, natrijev lauryl-sulfat, irska mahovina, miris, propolis, natrijev saharin, natrijev benzoat, kompleks hlorofilin-akar kompleks.

NETTO SADRŽAJ
4,6 oz (130 g)

NAČIN UPORABE
Četkajte zube nakon obroka, i redovito posjećujte vašeg zubara.

PROIZVOD #028

  • Izbjeljuje zube bez oštećivanja zubne cakline
  • Djeluje ublažavajuće na usnu sluznicu i tkiva
  • Ne sadrži fluor

 

Vaš sponzor: Zvonimir Perše – ID: 360000888118

 

Sažetak
product image
Ocjena autora
1star1star1star1star1star
Zbirna ocjena
no rating based on 0 votes
Naziv robne marke
Forever Living Products
Naziv proizvoda
Forever Bright Toothgel
Cijena
HRK 80.46
Dostupnost proizvoda
Available in Stock
Aloe Vera Forever Livings Products logotip veliki

Važno! Ova web lokacija koristi kolačiće za praćenje posjete stranici. Nastavljanjem pregledavanja ove stranice prihvaćate našu upotrebu kolačića.

Skip to content