Nazovite

ID Sponzora

360000888118

Forever MOR Kava

lipanj 09, 2024
Forever MOR kava u kutiji

Forever MOR kava je funkcionalna kava s vitaminom B, taurinom i kofeinom. Ograničeno izdanje, samo za vas koji živite u Europi!

Forever MOR Kava – funkcionalna kava, ograničeno izdanje

Forever MOR je funkcionalna kava s vitaminom B, taurinom i kofeinom. Ograničeno izdanje, samo za vas koji živite u Europi! Jednostavan i praktičan u kapsulama, jedan pritisak na gumb i imate svoju okrepljujuću šalicu.

Za koga?

Ovdje dobivate najbolje od oba svijeta, Forever MÓR kombinira vašu dnevnu potrebu za vitaminom B s divnom šalicom kave. Prikladno za sve odrasle koji cijene okrepljujući početak dana.

Dobivate:

    • vitamin B
    • taurin i kofein
    • zrna arabice i robuste s bogatim tonovima čokolade

Esencijalni vitamin B

Forever MÓR je funkcionalna kava koja sadrži vitamin B. Vitamin B je skupina vitamina topivih u vodi. Prvotno se mislilo da se radi o jednoj te istoj tvari, no kasnije se pokazalo da se radi o osam različitih. U Forever MÓR-u pronaći ćete vitamin B3 ili kako ga još zovu niacin koji doprinosi normalnom funkcioniranju živčanog sustava i normalnoj koži. Dobivate i vitamin B5, tzv. pantotensku kiselinu, koja između ostalog pridonosi smanjenju umora i iscrpljenosti. Vitamin B6, koji se naziva i piridoksin, doprinosi normalnom funkcioniranju živčanog sustava. Konačno, dobivate i vitamin B12 koji pridonosi normalnom stvaranju crvenih krvnih stanica i normalnom funkcioniranju živčanog sustava.

Taurin i kofein

Taurin je popularan među sportašima i ljubiteljima zdravlja diljem svijeta. To je tvar slična aminokiselini koja se prirodno pojavljuje u tijelu. Forever MÓR sadrži i kofein koji djeluje okrepljujuće.

Forever MOR kava na stolu

3 milijarde šalica – svaki dan

Toliko se kave popije u svijetu. Mi sjevernjaci smo u vrhu među ljubiteljima kave. Finci su ti koji najviše cijene piće, oni popiju 12 kilograma kave godišnje po osobi, a odmah iza njih su ostale nordijske zemlje. Kaže se da crno zlato potječe iz Etiopije prije više od 2000 godina. Zatim je jedan etiopski pastir otkrio kako su njegove ovce imale utjecaj kada su jele biljke koje sadrže kofein. Forever MÓR dolazi u fleksibilnim Nespresso®* kapsulama, nema lakšeg započeti dan na dobar i okrepljujući način!

Upotreba

Uzmite 1 kapsulu za pripremu espressa (40 ml). Kompatibilan s Nespresso aparatima.

Naručite ovaj proizvod!

By Zvonimir Perše

Forever Living Products FBO 360-000-888-118

Related Articles

Aloe Combo Tripack

Aloe Combo Tripack

U Forever Aloe Combo Tripack pronaći ćete sva tri napitka od alooe kombinirana u jednom pakiranju.Forever Aloe Combo Tripack - tri napitka od aloe u jednom pakiranjuIsprobajte snažan užitak ispijanja s čistim Aloe-Vera-Gel-om. U kombinaciji s prirodnim koncentratima...

read more
Aloe Vera Gel Tripack

Aloe Vera Gel Tripack

Naš napitak Aloe Vera Gel Tripack sadrži 99,7% čisti aloe vera gel sa svježom notom limuna, bogat je vitaminom C, bez šećera i dodanih konzervansa. Doživite i uživajte u svim moćima aloe vere. Aloe Vera Gel Tripack sadrži 99,7% čisti aloe vera gel unutarnjeg lista...

read more

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest