Nazovite

ID Sponzora

360000888118

Forever iVision hr

29 listopada, 2023
Forever iVision hr na stolu uz mobitel i laptop

Forever iVision hr potpuna je potpora vidu za vaš moderan način života.

Forever iVision hr – potpuna podrška za oči za digitalno doba

  • Podržava zdrav vid
  • Pomaže filtrirati plavu svjetlost digitalnih uređaja
  • Podržava brzinu vizualne obrade
  • Produžuje vrijeme oporavka od blještanja
  • Omogućuje sva tri potrebna karotenoida specifična za zdravlje unutarnjeg oka
  • Bez glutena

U današnje digitalno doba naše oči rade više nego ikada prije. Računamo na njih da filtriraju UV zrake i zagađenje, ali i svakodnevno izlažemo oči satima umjetnog plavog svjetla koje dolazi s mobilnih uređaja, računala i televizora. Briga o našim očima važnija je nego ikad radi zaštite od naprezanja očiju i dugotrajnog oštećenja. I dok je pravilna prehrana prva linija obrane, većina dijeta daleko je ispod preporučenih razina hranjivih tvari i antioksidansa koji utječu na oči.

Predstavljamo Forever iVision hr, revolucionarni dodatak osmišljen kako bi lakše nego ikad omogućio njegu i zaštitu vaših očiju. Formuliran s vitaminima, antioksidativnom snagom, biljnim i znanstveno naprednim sastojcima, Forever iVision™ pruža potpunu, modernu potporu očima.

Ekstrakt borovnice donosi antioksidativne spojeve koji igraju važnu ulogu u zdravlju očiju. Također smo uključili beta karoten u obliku prirodnog vitamina A, hranjivog sastojka koji se nalazi u mrkvi i drugoj hrani koji podržava zdravlje očiju i vid. Forever je pojačao svoju snagu dodatkom cinka, koji čini vitamin A bioraspoloživijim i pomaže u održavanju zdravog vida.

Forever iVision hr na stolu uz knjige i naocale

Lutemax 2020

Ako postoji jedan sastojak koji doista čini iVision budućnošću dodataka prehrani za oči, to je klinički ispitani Lutemax® 2020. Ovaj moćni sastojak podiže podršku očima na potpuno novu razinu pomažući filtrirati plavo svjetlo iz digitalnih uređaja i drugih izvora umjetne svjetlosti kao što su LED i kompaktne fluorescentne žarulje. Lutemax® 2020 također pruža podršku mrežnici i unutarnjem dijelu oka, posebno makuli, koja pruža najjasniji, najprepoznatljiviji vid i upravlja načinom na koji vaše oči obrađuju boje.

Održavanje zdravlja makule

Održavanje zdravlja makule zahtijeva specifične hranjive tvari koje se nazivaju karotenoidi, ali većina dodataka prehrani za oči opskrbljuje samo jedan od tri potrebna karotenoida – lutein. Današnji digitalni stil života zahtijeva više od samog luteina za promicanje optimalnog zdravlja očiju. Zato Forever iVision hr s Lutemax® 2020 sadrži sva tri potrebna karotenoida: lutein, RR zeaksantin i mezo-zeaksantin.

Tko može koristiti Forever iVision hr

Uz današnje suvremene izazove, dodaci prehrani za oči nisu samo za odrasle koji žele zaštititi svoje oči od makularne degeneracije povezane sa starenjem. Tinejdžeri i odrasli svih dobnih skupina mogu imati koristi od Forever iVision hr za podršku brzini vizualne obrade i pomoći u obnavljanju makularnog pigmenta, poboljšanju vremena oporavka od odsjaja i borbi protiv izlaganja plavom svjetlu. S naprednim sastojcima koje daje Forever iVision™ s Lutemax® 2020, jasno ćete vidjeti zašto je ovo savršen dodatak za digitalno doba.

By Zvonimir Perše

Forever Living Products FBO 360-000-888-118

Related Articles

Forever Multi Maca

Forever Multi Maca

Forever Multi-Maca dizajnirana je za muškarce i žene i sadrži ekskluzivnu mješavinu Mace i drugih prirodnih sastojaka koji mogu potaknuti opušteno, pozitivno raspoloženje i potaknuti seksualnu želju.Forever Multi Maca je dodatak prehraniUzmite prirodnu superhranu s...

read more
Vitolize Za Žene

Vitolize Za Žene

Vitolize za žene - ova prirodna mješavina voća, bilja, vitamina i minerala dizajnirana je za jedinstvene zdravstvene potrebe žene.Vitolize za žene - dodatak prehrani za ženeDodatak prehrani posebno dizajniran za žene.Forever Vitolize Women sadrži vitamine, minerale i...

read more

0 Comments

Pin It on Pinterest