Nazovite

ID Sponzora

360000888118

Balancing Toner

siječanj 02, 2024
Forever Balancing Toner i krastavci na stolu

Uključite balansirajući tonik u svoju rutinu njege lica i vaša će koža biti hidratizirana jedinstvenom mješavinom ekstrakta morskih algi i hijaluronske kiseline – Balancing Toner.

Tonik za lice koji koži daje dodatnu svježinu

  • Sadrži 47% čisti Aloe-Vera-Gel
  • Osvježava, umiruje i obnavlja kožu vlagom
  • Daje ujednačen ten
  • Minimizira pojavu pora
  • Poboljšava apsorpciju dodatnih hranjivih tvari

Treba li vaša koža dodatnog osvježenja nakon čišćenja lica? Zatim integrirajte balansirajući tonik u svoju njegu lica i vaša će koža biti hidratizirana jedinstvenom mješavinom ekstrakta morskih algi i hijaluronske kiseline za podatnu put. Sadržani ekstrakt krastavca zaglađuje kožu i daje joj dodatnu vlažnost. Zaštitite kožu od slobodnih radikala kombinacijom ekstrakta bijelog čaja i aloe vere.

Foreverov balansirajući tonik sadrži 47 posto čisti Aloe-Vera-Gel. To ostavlja vašu kožu osvježenom, umirenom i hidratiziranom. Sadrži ekstrakt krastavca ima potporno djelovanje. Zbog sadržaja vitamina K, krastavci također pomažu u poboljšanju tonusa kože. Naš balansirajući tonik u potpunosti uklanja nečistoće s lica, tonik je za pročišćavanje pora i poboljšava upijanje dodatnih hranjivih tvari.

Balancing Toner u ženskim rukama

Balancing Toner podržava prirodnu PH ravnotežu

Tonik za uravnoteženje sadrži jedinstvenu mješavinu ekstrakta morske alge i hijaluronske kiseline. U kombinaciji, ova dva snažna sastojka osiguravaju podatnu i blistavu kožu mladog izgleda. Bijeli čaj koji se nalazi u toniku antioksidans je s visokim udjelom polifenola koji, osobito u kombinaciji s alojom, pomaže u izravnavanju nesavršenosti kože iu borbi protiv slobodnih radikala.

Kada koristiti Balancing Toner?

Tonik za balansiranje trebate koristiti nakon čišćenja lica kako biste osvježili kožu. Dva puta dnevno namočenom vatom nježno prijeđite po licu, vratu i dekolteu – inače, posebno dobro djeluje kada je koža još u blago vlažnom stanju. Balansirajući tonik je pogodan i za muškarce i za žene.

Upotreba

Nanesite dva puta dnevno nakon čišćenja na vatu i nježno pređite preko lica, vrata i dekoltea.

Naručite ovaj proizvod!

By Zvonimir Perše

Forever Living Products FBO 360-000-888-118

Related Articles

Forever Cooling Lotion

Forever Cooling Lotion

Opustite se uz osvježavajući osjećaj aloe vere, mentola, eukaliptusa i ostalih umirujućih sastojaka - Forever Aloe Cooling Lotion.Forever Aloe Cooling Lotion blagotvorno djeluje na mišiće pod stresomOpis Sadrži 43% čistog gela aloe vere Gel za hlađenje s mentolom,...

read more
Aloe Propolis Krema

Aloe Propolis Krema

Aloe Propolis Krema je Aloe Vera Gel u kombinaciji s pčelinjim propolisom, vitaminima, kamilicom i uljima za odmašćivanje i izvrsna je hidratantna krema.Aloe Propolis Krema - losion s propolisom i aloe verom za suhu i nadraženu kožu Sadrži 74% čisti Aloe-Vera-Gel Za...

read more

0 Comments

Pin It on Pinterest