Nazovite

ID Sponzora

360000888118

Aloe Activator

02 prosinca, 2023
Forever Aloe Activator sa dekoracijom

Uz 99% čisti Aloe-Vera-Gel, aloe activator čisti i umiruje kožu lica, ostavljajući na njoj osjećaj velike svježine već nakon prvog nanošenja.

Aloe Activator je tonik za lice koji osvježava i umiruje kožu

Naša visokokvalitetna Forever Aloe ovdje je kombinirana s alantoinom, učinkovitim ovlaživačem. S visokim udjelom aloe vere, ovaj višenamjenski proizvod podržava rezultate ostalih Forever proizvoda za njegu lica. Ovaj višenamjenski proizvod izvrstan je hidratant za vašu kožu.

Najbolji ovlaživač

Aloe Activator sadrži vitamine A, C i E zahvaljujući čistom Aloe-Vera-gelu. Osim toga, tonik za lice s aloe verom sadrži enzime, aminokiseline i polisaharide. Najbolje za vas u smislu sprječavanja starenja.

Aloe Activator kao maska za lice

Da biste napravili masku od aloe, pomiješajte žličicu Aloe Activatora s našom maskom u prahu i nanesite tanak sloj na očišćenu kožu. Nakon 30 minuta temeljito isperite toplom vodom. Rezultat: nevjerojatno svježa i njegovana koža. Ovo možete koristiti dva do tri puta tjedno. Za ružičasti ten!

Aloe Activator u ženskim rukama

Idealno i za vašeg ljubimca

Bogati tonik također je optimalna hidratantna krema za vašeg voljenog četveronožnog prijatelja. Jednostavno ga nanesite na vatu i njome očistite uši ili oči vašeg ljubimca, npr. u slučaju iscjetka suza. Za sjajnu, glatku dlaku utrljajte malo aktivatora aloe na dlanove i zatim pomazite svog ljubimca. Za prskanje vašeg ljubimca, aloe aktivator možete jednostavno pretočiti u bočicu s raspršivačem i pomiješati s drugim proizvodima za njegu, poput kreme od aloe propolisa.

Upotreba

Aloe activator je višenamjenski proizvod za čišćenje ili osvježenje, nanesite na vatu i nježno prebrišite kožu. Za masku od aloe, pomiješajte 1 žličicu praha za masku s 1 žličicom aktivatora aloe i nanesite tanak sloj na čistu kožu. Nakon 20 minuta temeljito isperite toplom vodom. Koristite 2-3 puta tjedno.

Naručite ovaj proizvod!

By Zvonimir Perše

Forever Living Products FBO 360-000-888-118

Related Articles

Forever Cooling Lotion

Forever Cooling Lotion

Opustite se uz osvježavajući osjećaj aloe vere, mentola, eukaliptusa i ostalih umirujućih sastojaka - Forever Aloe Cooling Lotion.Forever Aloe Cooling Lotion blagotvorno djeluje na mišiće pod stresomOpis Sadrži 43% čistog gela aloe vere Gel za hlađenje s mentolom,...

read more
Balancing Toner

Balancing Toner

Uključite balansirajući tonik u svoju rutinu njege lica i vaša će koža biti hidratizirana jedinstvenom mješavinom ekstrakta morskih algi i hijaluronske kiseline - Balancing Toner.Tonik za lice koji koži daje dodatnu svježinu Sadrži 47% čisti Aloe-Vera-Gel Osvježava,...

read more

0 Comments

Pin It on Pinterest