Nazovite

ID Sponzora

360000888118

Start Your Journey Pack

  • Šifra: 634
  • CC bodovi: 2.000
  • 5% popusta nakon registracije

Vaš sponzor:  Zvonimir Perše  –  ID: 360000888118

Detaljnije o proizvodu

Start Your Journey Pack za povlaštene kupce

Od 1. Studenoga 2020. godine, istovremeno sa uvođenjem promjena u Poslovnoj politici, pokrećemo naš najnoviji paket, Start Your Journey!

Lansiranjem paketa Start Your Journey, naš cilj je da pomognemo povlaštenim kupcima da dostignu razinu popusta od 30%. Vrijednost paketa biti će 1,5 CC, ali kupnjom istog, povlašteni korisnik može automatski preći na razinu asistent supervizora.

Važno je znati da paket mogu kupiti samo povlašteni korisnici i to samo jednom, jednu količinu (kupnja paketa istovremeno podrazumjeva i prelazak na sljedeću razinu).

Sadržaj paketa Start Your Journey Pack – popis proizvoda

659 – DX4 – kom 1
28 – Forever Bright Toothgel – kom 1
51 – Propolis Creme-Tube – kom 1
61 – Aloe Vera Gelly-Tube – kom 1
67 – Aloe Ever-Shield Stick Deo – kom 1
473 – Forever Argi+ Stick Pack – kom 11
610 – Forever Active Pro-B – kom 1
646 – Aloe Body Wash – kom 1
647 – Aloe Body Lotion – kom 1
736 – Forever Aloe Mango – kom 1

Start Your Journey Pack svi proizvodi

Karakteristike proizvoda koji se nalaze u paketu:

DX4 – Foreverov DX4 je četverodnevni program koji vam pomaže da vratite svoje fizičko, mentalno i duhovno zdravlje kroz sedam prehrambenih proizvoda, načina razmišljanja i vođenog unosa hrane.

Forever Bright Toothgel – Forever Bright pasta za zube nježna je formula bez dodatka fluora i sadrži 100% stabilizirani gel Aloe vere u kombinaciji s propolisom. Vaši će zubi blistati s Forever Briht, jednom od najboljih pasti za zube na tržištu.

Propolis Creme-TubeAloe Propolis Creme odlična je vlažna krema, ujedno i kondicioner. To je bogata mješavina čistog, stabiliziranog gela Aloe vere i propolisa uz ostale sastojke koji potpomažu u postizanju zdravije kože. Kamilica je jedna od najboljih u prirodi poznatih biljaka za njegu kože i ona je dodana u mješavinu sastojaka. Vitamini A i E upotpunjuju formulu i poznati su po svojstvima prirodne hidratacije kože.

Aloe Vera Gelly – Tube – Naš 100% stabilizirani gel Aloe vere sigurno njeguje osjetljivu kožu, jer je u osnovi kao da rabite unutarnji sadržaj lista aloe. Pripravljen na poseban način za lokalnu primjenu, Aloe Vera Gelly je gust, prozirn gel koji sadrži sastojke što vlaže, umiruju i njeguju kožu. Brzo se upija i djeluje umirujuće na kožu i ne ostavlja tragova na odjeći.

Aloe Ever-Shield Stick Deo – Dezodorans stick pruža vam djelotvornu, cjelodnevnu zaštitu protiv neugodnih mirisa ispod pazuha, i može se nanijeti izravno nakon tuširanja ili depilacije voskom, bez osjećaja peckanja. Forever Living Products formulirao je proizvod koji se lako nanosi, ne ostavlja tragove na odjeći, i povećava dezodoracijski učinak Aloe vere, eliminirajući sastojke koji bi mogli ugroziti vaše zdravlje.

Forever Argi+ Stick Pack – Forever Argi+ stick pak daje vam svu energiju L-arginina. A uz dodatak šipka pomaže Vašem imunološkom i kardiovaskularnom sustavu.

Forever Active Pro-B – Forever Active Pro-B je dodatak prehrani s kulturama mikroorganizama.

Aloe Body Wash – Nježno, ali moćno čišćenje, uz regenerirajuće karakteristike Aloe vere. Ova formula bez sulfata savršeni je spoj Aloe vere, umirujućih ulja i sastojaka koji obnavljaju kožu te otklanjaju nečistoću. A vašoj će koži podariti osjećaj mekoće i svježine.

Aloe Body Lotion – Foreverov Aloe Body Lotion savršeni je dnevni losion za hidraciju. Koji čini kožu mekom i ostavlja osjećaj zaglađene, hidrirane i zdrave kože.

Forever Aloe Mango – Forever Aloe Mango sadrži sve prednosti Aloe vere, uz ukusni pire manga za bolji okus i dodatnu hranjivu vrijednost. Najbolje iz prirode u vašoj čaši.

 

Vaš sponzor: Zvonimir Perše – ID: 360000888118

Aloe Vera Forever Livings Products logotip veliki

Pin It on Pinterest