Nazovite

ID Sponzora

360000888118

Avocado Face & Body Soap

  • Šifra: 284
  • CC bodovi: 0.019
  • 5% popusta nakon registracije

Ovaj nježni sapun sadrži maslac avokada koji ima hidratizirajuću sposobnost, ostavljajući vaše lice i kožu tijela nježnom, glatkom i čistom. Osvježavajući miris limuna okrijepit će vas nakon svake kupke.

Detaljnije o proizvodu

Avocado Face & Body Soap je mirisni sapun s nježno kremastom pjenom

Avocado Face & Body Soap temeljito čisti i daje podatnost. Obogaćen aloe verom i glicerinom, dubinski hidratizira.

Avocado Face & Body Soap sa kutijom i dekoracija

Avocado Face & Body Soap opis

Uspješan početak dana započinje ovim posebnim sapunom. Nježna kremasta pjena i miris limuna i eteričnih ulja avokada ugađaju osjetilima. Dodatno obogaćen aloe verom i glicerinom, dubinski hidratizira. Temeljito čisti i daje podatnost.

S čistim gelom aloe vere i visokokvalitetnim uljem avokada, sapun za lice i tijelo s avokadom od avokada nevjerojatno mazi vašu kožu. Ovaj osvježavajući sapun prikladan je za sva stanja kože, uključujući i osjetljive tipove kože. Avokado je vrlo bogat hranjivim tvarima i sadrži mnogo vitamina i minerala, kao što su vitamini A, C i E. Osim toga, visok udio masti čini bogatu bazu za naš sapun i pruža koži mek osjećaj, tijekom cijelog dana. Također, svježi miris limuna očarava vaša osjetila.

Mekani kremasti sapun za lice, ruke i tijelo

Sapunom od avokada koža se intenzivno čisti – bez isušivanja. Upravo je to prednost: ovaj blagi sapun s avokadom prikladan je i za kožu s masnom kožom. Masne kiseline avokada stvaraju zaštitni film na koži koji sprječava stalno ponovno stvaranje masnog sloja! Koža prestaje proizvoditi neželjeni masni film jer dobiva pravu količinu za ponovno uspostavljanje ravnoteže.

Nježno čišćenje

Njegujte svoju kožu sapunom koji sadrži dragocjeno ulje avokada. Dobiva se iz zrelog ploda avokada i koristi se u zemljama njegova porijekla, tropima i suptropima, kao tradicionalna njega za zaštitu kože od isušivanja. Svakodnevno nježno čišćenje lica i tijela avokadom s ovim sapunom postaje pravo osvježenje.

Avocado Face & Body Soap upotreba

U rukama zapjeniti vodom, očistiti kožu i zatim isprati s dovoljno vode.
SAVJET: Posebno pogodan za nečistu i masnu kožu.

Popis sastojaka

Natrijev palmitat, natrijev kokoat, voda, glicerin, parfem, sok lista Aloe Barbadensis (stabilizirani gel aloe vere), ulje Persea Gratissima, hidrogenirano biljno ulje, natrijev klorid, pentasodium pentetat, tetrasoduim etidronat, benzil benzoat, limonen, linalol, citral, geraniol , Kalijev sorbat, Natrijev benzoat, CI 77891, CI47005, CI 77499, CI 14700, CI 42053.

 

Avocado Face & Body Soap i kutija na stolu

Prirodna ljepota započinje s čistom, zdravom kožom. A čista, zdrava koža započinje s prirodom. Već 30 godina, Forever Living Products je lider u pronalaženju i usavršavanju prirodnih izvora za mekšu, glatku i lijepu kožu. Upravo smo usavršili drugu kožu – avokado.

Napravljen od 100% čistog avokado maslaca, Avocado Face & Body Soap voli kožu, vlaži ju i podmlađuje i čisti s prirodnim svojstvima ovog moćnog voća. Avokado nudi pomoć za gotovo sve tipove kože, za nježno čišćenje masne kože bez iritacija kako bi pore ostale čiste i bile zdrave. Za suhu, osjetljivu kožu koju smiruje i brzo dubinski prodire, njeguje i vlaži.

I baš stoga što ta krema ima svojstvo vlaženja i čišćenja, Avocado Face & Body Soap nastavlja djelovati i nakon korištenja. Svježi miris limuna nježan je podsjetnik da vam pomaže zadržati kožu mekom, podatnom i zdravom cijeli dan.

 

Vaš sponzor: Zvonimir Perše – ID: 360000888118

 

Aloe Vera Forever Livings Products logotip veliki

Pin It on Pinterest