Nazovite

ID Sponzora

360000888118

Aloe Propolis Creme

 • Šifra: 051
 • CC bodovi: 0.089
 • 5% popusta nakon registracije

Aloe Propolis Creme odlična je vlažna krema, ujedno i kondicioner. To je bogata mješavina čistog, stabiliziranog gela Aloe vere i propolisa uz ostale sastojke koji potpomažu u postizanju zdravije kože. Kamilica je jedna od najboljih u prirodi poznatih biljaka za njegu kože i ona je dodana u mješavinu sastojaka.

Detaljnije o proizvodu

Aloe Propolis Creme je losion s propolisom i aloe verom za suhu i nadraženu kožu

Aloe Propolis Creme – Aloe Vera Gel u kombinaciji s pčelinjim propolisom, vitaminima, kamilicom i uljima za odmašćivanje izvrsna je hidratantna krema. Podržava njegu bolne i ispucale kože.

Aloe Propolis Creme Opis

 • Sadrži 74% čisti Aloe-Vera-Gel
 • Za svakodnevnu upotrebu
 • Za suhu i nadraženu kožu
 • Pomaže kod neurodermitisa

Aloe Vera Gel u kombinaciji s pčelinjim propolisom, vitaminima, kamilicom i uljima za odmašćivanje daje jedinstvenu Aloe Propolis kremu za svakodnevnu upotrebu. Krema za tijelo i lice kao izvrsna hidratantna krema za kožu. Hidratantna krema za suhu kožu također je posebno prikladna za nadraženu kožu.

OKO 74 % ČISTE ALOE VERE

Izgled često vara, ali Forever proizvodi sadrže pravu i čistu Forever Aloe™. To je ono za što se zalažemo! Osim visokog udjela aloe vere od oko 74% u Aloe Propolis kremi, postoje važne tvari koje obnavljaju kožu: pčelinji propolis, vitamini A, C, E i biljni ekstrakti. Hidratantni losion s aloe verom vrlo je učinkovit tretman za posebno opterećene dijelove kože, kao i za suhu i ispucalu kožu.

ZA SVAKODNEVNU UPOTREBU, I NA MINUS STUPNJEVIMA

Ako zimi redovito vježbate na svježem zraku, Aloe Propolis krema nikako ne smije nedostajati u vašoj opremi! Jer što je zrak hladniji, to je osjetljivija naša koža.

POTPORNA NJEGA KOD NEURODERMATITISA

Aloe Propolis krema se također koristi kao njegujuća potpora kod neurodermatitisa. Time se ublažavaju iritacije kože.

TAKOĐER IDEALNO ZA VAŠEG LJUBIMCA

Životinje također vole Aloe Propolis kremu. Posebno masna krema njeguje posebno suha područja, poput onih gdje životinja leži. Razmazite i baršunaste šape svojih životinjskih prijatelja ovom posebnom kremom: Ljeti su šape zaštićene od vrućine asfalta, zimi krema od aloe propolisa djeluje preventivno protiv hladnoće i soli.

Aloe Propolis Creme UPOTREBA

Obilno nanesite na kožu i nježno utrljajte. Također idealno za zaštitu kože nakon brijanja.
Savjet: Kožu prethodno poprskajte Aloe First® (Art. 40).

Aloe Propolis Creme nanosi se na muške ruke

 

Tko bi drugi, ako ne Forever Living Products, mogao proizvesti tako jedinstveno sredstvo koje vlaži kožu poput Aloe Propolis Creme? Kombinirajući naše svjetske poznate pčelinje proizvode i proizvode od Aloe vere, Aloe Propolis Creme jedan je od naših najpoznatijih proizvoda za njegu kože.

Izvanredna kao sredstvo koje vlaži i njeguje kožu, Aloe Propolis Creme je bogata mješavina stabilizirnog gela Aloe vere i propolisa, uz ostale sastojke koji pridonose zdravlju kože. Kamilica, jedna od najpoznatijih biljaka za njegu kože, također je dodana smjesi.

Vitamini A i E, poznati po svojim prirodnim svojstvima za njegu kože, nadopunjuju formulu.

Upotrijebite Aloe Propolis Creme i pomozite svojoj koži da očuva zdravu nijansu i teksturu!

SASTAV
Stabilizirani gel Aloe vere, gliceril stearat, propilen-glikol, cetilni alkohol, PEG-100 stearat, lanolin, sorbitol, dioktil adipat, oktil stearat, oktil palmitat, alantoin, propolis, lanolin alkohol, dimetikon, tokoferol (prirodni vitamin E), beta-karoten (provitamin A), ekstrakt kamilice, trietanolamin, askorbinska kiselina (vitamin C), natrij-2-EDTA, dijazolidinil urea, metilparaben, propilparaben, miris.

NAČIN UPORABE
Nanesite prema potrebi.

 • Pomaže kod većine kožnih bolesti
 • Djeluje umirujuće
 • Izvrsno sredstvo za vlaženje kože
 • Kombinira aloe veru i propolis

 

Vaš prodajni savjetnik: Zvonimir Perše – FLP ID broj 360000888118

 

Aloe Vera Forever Livings Products logotip veliki

Pin It on Pinterest