Kontakt e-mail

aloeveraperla@gmail.com

Nazovite

+385 91 153 7132

ID Sponzora

360000888118

Vitolize Men + Vitolize Women

  • Šifra: 374 + 375
  • CC bodovi: 0.24
  • dva proizvoda u kompletu
  • 5% popusta nakon registracije

Vaš sponzor: Zvonimir Perše – ID: 360000888118

70,89  (534,12 kn)

Akcija!

Detaljnije o proizvodu

Vitolize Men

Forever Vitolize Men mZdravlje prostate vremenom postaje važan problem muškaraca, iako se točna dob kada se to događa može razlikovati. VitolizeTM je snažan dodatak prehrani za vitalnost muškaraca, ali od sada sadrži i više hranljivih sastojaka, više biološki raspoloživih oblika i više snažnih biljaka.
U kombinaciji sa zdravom prehranom i vježbanjem, predstavlja prirodno rješenje kao pomoć za zdravlje prostate. Ova jedinstvena, jednostavna formula, osigurava veoma djelotvornu mješavinu snažnih ljekovitih biljaka, vitamina, minerala, i antioksidanata koji pomažu da se održi normalan protok urina, potpomažu zdravu funkciju testisa i osiguravaju optimalno zdravlje prostate.

Autentična biljna mješavina
VitolizeTM je sastavljen od autentične biljne mješavine koja sadrži saw palmetto, pygeum, i sjeme bundeve. Svaka od ovih biljaka koristi se već stoljećima za očuvanje zdravlja prostate.

Ekskluzivna mješavina hranljivih sastojaka
VitolizeTM također sadrži mješavinu hranljivih sastojaka posebno napravljenu i izbalansiranu za podršku zdravlja muškaraca i kako bi pomogle zdravu funkciju prostate. Vitamini C, D, E i B6 neophodni su za zdravlje prostate. Ovi vitamini kombinirani su sa mineralima selena i cinka, za koje je otkriveno da imaju odlučujuću ulogu za zdravlje prostate. Kvercetin i likopen takođe se dodaju u koncentracijama koje su pravilno izbalansirane sa ovim neophodnim hranljivim sastojcima da bi osigurali potpunu podršku zdravlja prostate.

Nov i poboljšan
Osim vitamina E, selena i likopena iz originalnog Forever VitolizeTM, dodani su još vitamin C, D i B6 u kombinaciji sa kvercetinom. Vitamini C, D i B6 neophodni su za zdravlje prostate i potrebni za stvaranje hormona.

 

Vitolize Women

Forever Vitolize Women mNelagodnost uslijed PMS-a, menopauze ili neadekvatne funkcije urinarnog trakta mogu biti povezane s hormonskim promjenama i specifičnim potrebama prehrane. Prirodna mješavina voća bogatog antioksidansima, ljekovitih biljaka, vitamina i minerala u VitolizeTM suplementu za vitalnost žena, specijalno je dizajnirana tako da zadovolji potrebe žena.

Autentična biljna mješavina VitolizeTM obuhvaća autentičnu mješavinu biljaka uključujući jabuku u prahu, kristovo cvijeće, schisandra bobice. Svaka od ovih biljaka koristi se već vijekovima za postizanje hormonske ravnoteže i potporu općeg zdravlja.
Ove biljke se zatim kombiniraju sa klinički dokazanim plodom brusnice u prahu, napravljenim u autentičnom procesu koji pojačava prirodna korisna svojstva čitave brusnice. Jedinstvenim patentiranim tehnološkim procesom brusnica se štiti od raspadanja pod djelovanjem želučane kiseline i na taj način isporučuju hranjive sastojke u donji dio gastrointestinalnog trakta gdje se apsorbira pomoću mehanizma odloženog oslobađanja.

Ekskluzivna mješavina hranjivih sastojaka VitolizeTM također obuhvaća mješavinu hranjivih sastojaka koji su specijalno dizajnirani i izbalansirani tako da daju potporu zdravlju žene i hormonskoj ravnoteži. Magnezij, vitamin C i vitamini B neophodni su za proizvodnju hormona, ali ovi neophodni hranjivi sastojci, često su deficitarni zbog stresa i lijekova koji se često koriste, uključujući i kontracepcijske pilule i hormonsku terapiju. Ovi vitamini kombinirani su sa patentiranim oblikom željeza i kalcija, dva minerala neophodna za zdravlje kardiovaskularnog sustava i kostiju. Ovi hranjivi sastojci izbalansirani su tako da osiguravaju potpunu podršku.

Vaš prodajni savjetnik: Zvonimir Perše – ID 360000888118

 

Sažetak
product image
Ocjena autora
1star1star1star1star1star
Zbirna ocjena
5 based on 2 votes
Naziv robne marke
Forever Living Products
Naziv proizvoda
Vitolize Men + Vitolize Women
Cijena
HRK 562.20
Dostupnost proizvoda
Available in Stock
Aloe Vera Forever Livings Products logotip veliki
Skip to content