Nazovite

ID Sponzora

360000888118

Tripack Aloe Combo 2018

  • Šifra: 7333
  • CC bodovi: 0.342
  • tri različita gela u kartonu
  • 5% popusta nakon registracije

Vaš sponzor:
Zvonimir Perše
ID: 360000888118

Detaljnije o proizvodu

Tri napitka od aloe u jednom pakiranju

Tripack Aloe Combo – isprobajte snažan užitak ispijanja s čistim Aloe-Vera-Gel-om. U kombinaciji s prirodnim koncentratima sokova jabuke i brusnice ili breskvama koje su zorile na suncu.

U Forever Aloe Combo Trippacku pronaći ćete sva tri napitka od aloe kombinirana u jednom pakiranju. Isprobajte snažan užitak ispijanja s čistim Aloe-Vera-gelom, u kombinaciji s prirodnim koncentratom soka od jabuke i brusnice ili breskvama zrelim na suncu. Pjenušavi napici od aloe u TetraPaku bogati su vitaminom C i jačaju vaše blagostanje.

Tripack Aloe Combo 2018 Sadržaj

1x Forever Aloe Vera Gel1x Forever Aloe Berry Nectar1x Forever Aloe Peaches.

Vaša tri omiljena napitka u jednom, Forever Aloe Vera Gel Tripack Mix dolazi s Forever Aloe Vera Gel, Forever Aloe Berry Nectar i Forever Aloe Peaches. Trostruki užitak ispijanja aloe u jednom pakiranju. Prekrasna kombinacija – u svim okusima.

NAJBOLJA KVALITETA

Isporučujemo vam najbolje proizvode u najvišoj kvaliteti: Aloe vera može ojačati vaš imunološki sustav – čak bolje od čaše svježe iscijeđenog soka od naranče ujutro. Ukupno, više od 200 vitalnih tvari i hranjivih tvari dostupno vam je izravno iz prirode u svakom napitku od aloe.

ČISTA ENERGIJA
Morate znati: s Foreverovim napitkom od aloje dobivate najčišću aloju na svijetu. Samo uz Forever Aloe možete se napuniti energijom iz 1000 sunčanih dana. To je čista energija za vas i vaše tijelo. Iskusite svu moć aloe vere u Forever Aloe-Vera Gel mješavini za tri pakiranja. I to svaki dan.

Napomena: Ovaj proizvod nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu i zdrav način života.

 

Forever gelovi u hladnjaku - tripack aloe combo

Karakteristike proizvoda u paketu

Forever Aloe Vera Gel napravljen je od čistog gela iz unutarnjeg lista biljke aloe vere. U procesu obrade ne dodaju se šećeri i konzervansi. Napitak je odličan dodatak uravnoteženoj i zdravoj prehrani. Uživajte u prirodnom okusu nerazrijeđenog gela i iskoristite sva vrijedna svojstva aloe vere i vitamina C. Upravo onako kako je priroda zamislila. Forever ide za čistim proizvodom. Kako bismo osigurali kvalitetu, naš gel aloe vere prerađuje se odmah nakon žetve.

Forever Aloe Berry Nectar sadrži 90,7% čistoće aloe vera gela iz unutarnjeg lista biljke aloe vere i bogat je vitaminom C. Voćni dodatak brusnice i jabuke daje gelu aloe vere iznenađujući zaokret! Forever Aloe Berry Nectar idealan je dodatak uravnoteženoj i zdravoj prehrani. Svakodnevno uživajte u ovom voćnom napitku od aloe i iskoristite sva vrijedna svojstva aloe vere i vitamina C. Točno onako kako je priroda zamislila.

Forever Aloe Peaches sadrži 84,3% čistoće aloe vera gela iz unutarnjeg lista biljke aloe vere i bogat je vitaminom C. Prekrasan okus breskve daje aloe vera gelu ljetni štih! Forever Aloe Peaches idealan je dodatak uravnoteženoj i zdravoj prehrani. Svakodnevno uživajte u ovom sunčanom napitku od aloe i iskoristite sva vrijedna svojstva aloe vere i vitamina C. Točno onako kako je priroda zamislila. Forever ide za čistim proizvodom. Kako bismo osigurali kvalitetu, naš gel aloe vere prerađuje se odmah nakon berbe.

Upotreba

Preporučena doza: Uzmite jednu dozu od 40 ml tri puta dnevno pomiješanu s 240 ml vode ili soka.
Dobro protresti prije upotrebe.
Ovaj proizvod nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu i zdrav način života.
Način čuvanja: Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku (maks. 7 °C) i potrošiti unutar 30 dana.

Vaš prodajni savjetnik:  Zvonimir Perše  –  ID: 360-000-888-118

 

Aloe Vera Forever Livings Products logotip veliki

Pin It on Pinterest