Nazovite

ID Sponzora

360000888118

Tripack Aloe Berry Nectar 2018

  • Šifra: 7343
  • CC bodovi: 0.342
  • tri komada u kartonu
  • 5% popusta nakon registracije

Sve nutritivne prednosti našeg vrhunskog aloe vera gela s dodatkom brusnice i slatke jabuke. Nevjerojatno ukusan i bogat vitaminom C, Forever Aloe Berry Nectar napitak je za kojim ćete uvijek iznova posezati.

Detaljnije o proizvodu

Aloe Berry Nectar 2018 u pakiranju tri komada u kartonu

Tripack Aloe Berry Nectar sadrži 90,7% stabiliziranog, unutarnjeg dijela lista aloe vere s prirodnim koncentratima voćnog soka. Za održavanje imunološkog sustava i održavanje prirodne razine energije.

Osvježavajući okus brusnica uparen je sa slatkim notama jabuka kako bi naš uvaženi gel od aloe vere pretvorio u sjajno piće. Koje ne samo da pomaže u probavi, već je pakirano s fitonutrijentima i vitaminima.

Aloe vera ima prirodne sposobnosti čišćenja koje pomažu probavnom traktu apsorbirati hranjive tvari iz hrane koju jedemo u krvotok. Istodobno promičući rast prijateljskih bakterija. Jedinstveni polisaharidi, acemannan i ostali hranjivi sastojci u aloe pomažu imunološkom sustavu.

Rasprsnuće brusnica i slatkih jabuka pružaju prirodni, okorjeli okus. Superfood brusnica pakira antioksidacijsku snagu koja je 20 puta veća od vitamina C. I ima proantocianidine koji pružaju zdravstvenu potporu u mokraći uz vitamin C. Jabučni posebni fitonutrijent, kvercetin, još je jedan snažan antioksidant koji pomaže da je Forever Aloe Berry Nectar® zdravo i ukusno piće.

Forever Aloe Berry Nectar je aseptički obrađen tako da formula ostaje bez dodanih konzervansa i pakirana u Tetra Pak pakiranju od 100% reciklabilnih materijala. Kako bi se osiguralo da možete uživati ​​u svježem okusu nerazrijeđenog aloe vera gela sa svim moćnim okusom svojstva aloe kao što je priroda i namjeravala.

 

Forever Aloe Berry Nectar 3 komada

 

Tripack Aloe Berry Nectar 2018 OPIS

Sve prednosti s prekrasnim bobicama.

  • 90,7% čisti unutarnji list aloe vere
  • Bez dodanih konzervansa

Uživajte u čistoj aloji prožetoj ukusnom brusnicom i jabukom. Aloja je izvrsna za kožu, imunološki sustav i idealna je probavna pomoć, a dodano voće ovom napitku daje sladak i pikantan okus. Dodani antioksidans vitamin C također doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Ovi nevjerojatni sastojci, plus 90,7% čistoće unutarnjeg lista aloe vera gela, čine Forever Aloe Berry Nectar moćnim izborom.

Forever Aloe Berry Nectar ima iste velike prednosti kao i originalni gel, uključujući antioksidativni vitamin C koji doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

UPOTREBA

Uzimati 60-120 ml dnevno
Upozorenje:
Ako ste trudni, dojite, planirate trudnoću, uzimate bilo kakve lijekove ili ste pod liječničkim nadzorom, prije upotrebe posavjetujte se s liječnikom ili zdravstvenim radnikom.

 

Vaš prodajni savjetnik:  Zvonimir Perše  –  ID: 360000888118

 

Aloe Vera Forever Livings Products logotip veliki

Pin It on Pinterest