Nazovite

ID Sponzora

360000888118

Smart Kit za nježniji spol

  • Šifra: 1002
  • CC bodovi: 0.461
  • 5% popusta nakon registracije

Detaljnije o proizvodu

Smart Kit paket Forever Living proizvoda namijenjenih za nježniji spol

Smart Kit paket sadrži tri proizvoda:

  • Vitolize Women – 1 kom
  • Forever Multi-Maca – 1 kom
  • Aloe Berry Nectar – 2 komada

 


 

Vitolize Women

Uravnotežena podrška ženskom tijelu.
Prirodna mješavina antioksidansima bogata voća, ljekovita bilja, vitamina i minerala u ovom je proizvodu posebno dizajnirana za ženine potrebe. Sadrži sušenu jabuku u prahu, pasifloru (krunicu) i bobice šisandre. Svaki od tih sastojaka stoljećima se upotrebljava za uravnoteženje ženskih hormona, podršku urinarnog trakta i promociju sveukupne dobrobiti.

Vitolize Women u ženskim rukama

Nelagodnost uslijed PMS-a, menopauze ili neadekvatne funkcije urinarnog trakta mogu biti povezane s hormonskim promjenama i specifičnim potrebama prehrane. Prirodna mješavina voća bogatog antioksidansima, ljekovitih biljaka, vitamina i minerala u Vitolize suplementu za vitalnost žena, specijalno je dizajnirana tako da zadovolji potrebe žena.

Autentična biljna mješavina Vitolize Women obuhvaća autentičnu mješavinu biljaka uključujući jabuku u prahu, kristovo cvijeće, schisandra bobice. Svaka od ovih biljaka koristi se već vijekovima za postizanje hormonske ravnoteže i potporu općeg zdravlja.
Ove biljke se zatim kombiniraju sa klinički dokazanim plodom brusnice u prahu, napravljenim u autentičnom procesu koji pojačava prirodna korisna svojstva čitave brusnice. Jedinstvenim patentiranim tehnološkim procesom brusnica se štiti od raspadanja pod djelovanjem želučane kiseline i na taj način isporučuju hranjive sastojke u donji dio gastrointestinalnog trakta gdje se apsorbira pomoću mehanizma odloženog oslobađanja.


 

Forever Multi-Maca

Forever Multi-Maca ujedinjuje učinak legendarne peruanske make s drugim učinkovitim ljekovitim biljkama i probranim sastojcima.

Forever Multi-Maca u ruci

Forever Multi-Maca – Maca, poznata i kao Lepidium Meyenii, jednogodišnja je biljka koja se uzgaja na središnjoj peruanskoj visoravni. Jestiv korijen, koji nalikuje rotkvici, glavni je izvor hrane za mjesno stanovništvo.
Maca se već više od 2000 godina visoko cijeni u Peruu. Prema legendi, Inke ratnici jeli su macu za snagu i izdržljivost prije odlaska u bitku. Španjolski osvajači zvali su je „seks biljkom Inka“. Danas je ona poznata kao peruanski ginseng. Moderna istraživanja navode na pomisao da maca pospješuje libido, spolnu moć i energiju.


 

Aloe Berry Nectar – Smart Kit paket

Forever Aloe Berry Nectar – osvježavajući okus brusnica uparen je sa slatkim notama jabuka kako bi naš uvaženi gel od aloe vere pretvorio u sjajno piće. Koje ne samo da pomaže u probavi, već je pakirano s fitonutrijentima i vitaminima.
Forever Aloe Berry Nectar sadrži 90,7% stabiliziranog, unutarnjeg dijela lista aloe vere s prirodnim koncentratima voćnog soka, za održavanje imunološkog sustava i održavanje prirodne razine energije.

Forever Aloe Berry Nectar sa sastojcima

Aloe vera ima prirodne sposobnosti čišćenja koje pomažu probavnom traktu apsorbirati hranjive tvari iz hrane koju jedemo u krvotok, istodobno promičući rast prijateljskih bakterija. Jedinstveni polisaharidi, acemannan i ostali hranjivi sastojci u aloe pomažu imunološkom sustavu.

Rasprsnuće brusnica i slatkih jabuka pružaju prirodni, okorjeli okus. Superfood brusnica pakira antioksidacijsku snagu koja je 20 puta veća od vitamina C i ima proantocianidine koji pružaju zdravstvenu potporu u mokraći uz vitamin C. Jabučni posebni fitonutrijent, kvercetin, još je jedan snažan antioksidant koji pomaže da je Forever Aloe Berry Nectar® zdravo i ukusno piće.


 

Vaš sponzor – prodajni savjetnik: Zvonimir Perše – ID: 360-000-888-118

Aloe Vera Forever Livings Products logotip veliki

Pin It on Pinterest