Kontakt e-mail

aloeveraperla@gmail.com

Nazovite

+385 91 153 7132

ID Sponzora

360000888118

Forever Protecting Day Lotion

  • Šifra: 557
  • CC bodovi: 0.145
  • 5% popusta nakon registracije

Započnite svoj slobodni dan zaštitom lica od agresora iz okoline i štetnih UV zraka. Dnevni Foreverov Protecting Day Lotion formuliran je za njegu vaše kože uz istovremeno pružanje zaštite od širokog spektra, SPF 20.

42,10  (317,20 kn)

Detaljnije o proizvodu

Navlažite i zaštitite.

  • Štiti od štetnih UV zraka
  • Moćni biljni proizvodi pružaju vlagu i zaštitu
  • Brani kožu od tamnih mrlja uzrokovanih starenjem
  • Prilagođeno vegetarijanstvu i veganima
  • Bez glutena

Započnite svoj slobodni dan zaštitom lica od agresora iz okoline i štetnih UV zraka. Dnevni Foreverov Protecting Day Lotion formuliran je za njegu vaše kože uz istovremeno pružanje zaštite od širokog spektra, SPF 20. Aloja, ekstrakt gljiva i više od dvadeset sastojaka za njegu kože pružaju nevjerojatnu hidratantnu snagu.

Čisti gel aloe vere s unutarnjim listovima pruža moćnu hidrataciju i umirujuće sredstvo te pomaže u zadržavanju vlage u vašoj koži.

Ovaj je losion pun ekskluzivne mješavine bujnog voća i biljnih ekstrakata. Biljka grmlja, porijeklom iz Sredozemlja, ima moćna prirodna svojstva koja poboljšavaju kožu. Ulje je izuzetno bogato masnim kiselinama, koje se lako upijaju i poboljšavaju tonus i teksturu kože. Foreverov Protecting Day Lotion sadrži i ekstrakt lubenice s visokim količinama antioksidansa.

Anastatica hierochuntica, poznata kao jeruzalemska biljka za uskrsnuće, dugo preživljava u sušnim suhim klimatskim uvjetima uskrsnuvši se hidratacijom. Revitalizirajuće osobine ove čudesne biljke uhvatili smo u Protecting Day Lotion.

Ova napredna zaštita od sunca kombinira prirodne mineralne kreme za sunčanje poput titanovog dioksida i cinkovog oksida te ih kombinira s alantoinom kako bi pomogla smiriti kožu. Jedinstveni sustav disperzije pomaže u spajanju ovih mineralnih krema za sunčanje radi jednostavnog pokrivanja i ostavljanja besprijekornog izgleda. Kada vam treba moćna krema za sunčanje koja je napunjena blagodatima koje poboljšavaju kožu, odaberite Foreverov Protecting Day Lotion.

UPOTREBA
Nakon čišćenja, ravnomjerno nanesite na lice i vrat svako jutro.

Protecting Day Lotion u kupaonici

 

Vaš prodajni savjetnik: Zvonimir Perše – ID: 360000888118

 

Sažetak
product image
Ocjena autora
1star1star1star1star1star
Zbirna ocjena
5 based on 1 votes
Naziv robne marke
Forever Living Products
Naziv proizvoda
Forever Protecting Day Lotion
Cijena
HRK 317.19
Aloe Vera Forever Livings Products logotip veliki
Skip to content