Nazovite

ID Sponzora

360000888118

Forever Instant Hand Cleanser

  • Šifra: 003
  • CC bodovi: 0.053
  • 5% popusta nakon registracije

Detaljnije o proizvodu

Brinite za sebe i svoju obitelj u svakoj prilici uz Forever Instant Hand Cleanser

Čisto i svježe, bez vode

Ponekad se želite osjećati čisto i svježe, ali nemate pristup vodi. Uz Forever Hand Cleanser pomoć je uvijek pri ruci. Gel za ruke čisti vaše ruke brzo i učinkovito, a snažna formula s regeneratorom Aloe vere odmah čini vaše ruke čistima i svježima. Sa svojim hidratantnim svojstvima, Forever Instant Hand Cleanser štiti cijelu obitelj, bez obzira na vaše avanture.

Za koga je to?

U uredu, u kupovini, u vlaku… Za sve koji se kreću u različitim okruženjima i dolaze u dodir s više ili manje čistim površinama. S Forever Instant sredstvom za čišćenje ruku u torbi, znate da uvijek imate pristup brzom, učinkovitom sredstvu za čišćenje koje vam neće isušiti kožu. I što je najbolje, ne morate ispirati gel. Jednostavno pustite da se osuši na zraku i rehidrira vašu kožu.

Čisti i vlaži

Htjet ćete koristiti Instant Hand Cleanser nekoliko puta dnevno, stoga je bitno da ne isušuje vašu kožu, već da je kondicionira i pomaže joj zadržati vlažnost. Naša Aloe vera ovdje je kamen temeljac, sa svojim svojstvima za regeneraciju kože. U tome pomaže glicerin koji štiti i zadržava vlagu.

Kako koristiti

Nanesite malu količinu Forever Instant Hand Cleanser na papirnatu maramicu ili rupčić i njime obrišite ruke. Također možete nanijeti proizvod izravno na dlanove i utrljati 30 sekundi ili dok se proizvod ne osuši na zraku.

Zapamtiti

Forever Instant Hand Cleanser je kozmetički proizvod koji se može usporediti sa sapunom. To je jednostavno moćan gel za čišćenje koji možete ponijeti sa sobom posvuda, ali ne morate ga ispirati.

Upotreba

Nanesite malu količinu Instant Hand Cleanser na papirnu maramicu ili rupčić. Zatim obrišite ruke maramicom. Alternativno, nanesite malu količinu  Hand Cleanser na dlan. Pažljivo utrljajte proizvod u cijele ruke i sušite na zraku 30 sekundi.

Forever Instant Hand Cleanser Popis sastojaka

Alkohol, voda, sok lista Aloe Barbadensis (Aloe vera), glicerin, karbomer, aminometil propanol, T-butil alkohol, benzofenon-1, denatonij benzoat, parfem, linalol, heksil cinamal, benzil salicilat, citronelol, limonen, CI 47005, CI 42051.

Forever Instant Hand Cleanser sa dekoracijom

 

 

Forever Instant Hand Cleanser daje vam poticaj da izvučete najbolje od svakog dana, bez ugrožavanja svoje dobrobiti, kao ni dobrobiti voljenih osoba. Učinkovita formula koja sadrži Aloe, ostavlja vaše ruke čistima i svježima u samo nekoliko trenutaka. Čistač ruku citrusnog mirisa idealan je za brzo i učinkovito čišćenje ruku, ukoliko voda i sapun nisu dostupni. Moćan i osvježavajuć,  zaštitit će cijelu vašu obitelj, gdje god vas pustolovina odnese.

Za dodatni osjećaj čistoće,  Cleanser prvo nanesite na tkaninu i obrišite ruke. Nanesite na ruke i trljajte ih 30 sekundi.

Vaš sponzor: Zvonimir Perše – ID: 360000888118

 

Aloe Vera Forever Livings Products logotip veliki

Pin It on Pinterest