Nazovite

ID Sponzora

360000888118

Forever Essential Oils Lavender

  • Šifra: 506
  • CC bodovi: 0.083
  • 5% popusta nakon registracije

Eterično ulje lavande

Detaljnije o proizvodu

Klasični mir i opuštenost

Forever Essential Oils Lavender karakteristike:

• Promiče smirenost i opuštanje
• 100% čisto ulje lavandule angustifolia
• Savršen za topikalnu ili raspršenu upotrebu
• Dobro se slaže s drugim sortama
• Prikladno za vegetarijance
• Prikladno za vegane
• Bez glutena

 

Forever Essential Oils Lavender u ženskim rukama

 

Lavanda je iznimno moćna botanička biljka s bogatom poviješću upotrebe koja datira još iz starog Rima i Grčke. Upotreba ove prekrasno-aromatične biljke također se nalazi u biblijskim tekstovima gdje se koristila uz aloju, začine i bilje za pripremu hramova za vjerske obrede.

Prepoznatljiva, nježna aroma Forever Essential Oils Lavender izaziva osjećaj smirenosti i opuštenosti. Uzgojena i ubrana u Bugarskoj zbog idealne klime i tla, Forever® eterična ulja lavande sadrže visoke razine linlay acetata, koji lavandi daje voćnu slatku aromu i visoku razinu terpena.

Doživite i sami umirujući učinak eteričnog ulja lavande razrjeđivanjem s baznim uljem na dlanu. Udahnite duboku, cvjetnu aromu, zatim utrljajte smjesu na sljepoočnice i zapešća. Neka vas prekrasan buket odnese na mjesto mirnog razmišljanja. Foreverovo ulje lavande također je savršeno za korištenje u difuzoru. Pokušajte dodati nekoliko kapi u svoj Forever® difuzor eteričnih ulja prije spavanja kako biste izazvali osjećaj opuštenosti nakon dugog dana i pripremili svoje tijelo i um za miran noćni san.

Kada upijete aromu Forever® eteričnih ulja lavande, olfaktorni receptori smješteni u stražnjem dijelu vaše nosne šupljine šalju informacije vašem limbičkom sustavu, koji podržava emocije i pamćenje.

Forever® eterična ulja ekstrahiraju se iz pažljivo odabranih usjeva prvenstveno destilacijom vodenom parom i hladnim prešanjem. Svako eterično ulje ekstrahira se iz određenog dijela biljke, uključujući cvjetove, plodove, sjemenke, lišće, pa čak i koru i korijenje. Rezultat je najčišća botanička esencija prirode, ubrana posebno za vas.

 

Forever Essential Oils Lavender kutija i dekoracija u prirodi

 

Forever Essential Oils Lavender Deklaracija

Forever Essential Oils

Lavanda

 100% čisto ulje lavande

Iz prirode najčišća biljna eterična ulja posebno izabrana za Vas za opuštanje

Sastojci (INCI): Lavandula Angustifolia Oil, Geraniol, Limonene, Linalool.

Način uporabe: Razrijediti 2 kapi eteričnog ulja u vodi, uljnoj podlozi ili losionu za lokalnu ili aromatičnu uporabu.

 Upozorenje: Držati izvan dohvata djece. Prirodna eterična ulja su visoko koncentrirana i treba ih koristiti s oprezom. Ne smije se nanositi nerazrijeđeno izravno na kožu. Izbjegavati kontakt s očima i drugim osjetljivim područjima. Trudnice, dojilje, osobe koje uzimaju lijekove ili imaju zdravstvenih tegoba moraju se savjetovati s liječnikom prije uporabe. Mala djeca ne smiju koristiti proizvod. Ako se pojavi iritacija prestati s uporabom. Čuvati na hladnom i suhom mjestu. Ne koristiti proizvod ako je zatvarač slomljen ili nedostaje.

Sadržaj: 15 ml
Uvoznik: Forever Living Products Hrvatska, Trakošćanska 16, HR-10000 Zagreb,
Zemlja podrijetla: SAD

Vaš prodajni savjetnik: Zvonimir Perše – FLP ID broj 360000888118

 

Aloe Vera Forever Livings Products logotip veliki

Pin It on Pinterest