Nazovite

ID Sponzora

360000888118

Forever Essential Oils Combo Pack

  • Šifra: 512
  • CC bodovi: 0.346
  • 5% popusta nakon registracije

Zgodan paket uzoraka za one koji tek počinju koristiti eterična ulja. Sadrži četiri naša najpopularnija ulja: paprena metvica, limun, lavanda i Defense. Pakirane su u atraktivnu kutiju koja štiti boce i olakšava njihovo spremanje.

Detaljnije o proizvodu

Forever Essential Oils Combo Pack opis

Probudite svoja osjetila s Forever eteričnim uljima. Ovo promotivno kombinirano pakiranje sadrži četiri najukusnija ulja, Forever eterična ulja limuna, paprene metvice, defense i lavande, u prekrasnom pakiranju. Četiri ulja proizvedena su iz najčišćih izvora diljem svijeta. Radeći s predanim timom znanstvenika, poljoprivrednika, aromaterapeuta i botaničara, Forever je identificirao najbolja mjesta za botaničke sastojke, voće, bilje i začine koji se koriste u Forever Essential uljima.

Forever Essential Oils Combo Pack na stolu

Forever Essential Oils Combo Pack – poklon kutija

Poklonite mir s Forever Essential Oils. Ova lijepo dizajnirana poklon kutija omogućuje vam da iskusite snagu aromaterapije s eteričnim uljima koja koriste najbolje iz prirode kako bi probudila vaša osjetila čistim, moćnim sastojcima.

– Forever Essential Oils Lavender proizvedeno je od lavande uzgojene i ubrane u Bugarskoj, gdje idealni uvjeti uzgoja dopuštaju ulja s visokim razinama linalil acetata, koji lavandi daje njenu voćnu, slatku aromu za smirenje, opuštanje i pomlađivanje.

– Forever Essential Oils Peppermint proizvodi se od lišća ubranog s podnožja Himalaja u Indiji, gdje klima i tlo daju moćnu, vrhunsku kvalitetu paprene metvice. Rezultat je eterično ulje koje hladi, osvježava, bistri um i okrepljuje.

– Forever Essential Oils Lemon napravljen je od limuna koji dolazi iz Argentine i Kalifornije. Limuni koji se koriste beru se ručno i pažljivo suše dok ne dostignu savršenu zrelost. To osigurava da je voće sokovnije i aromatičnije, proizvodeći moćna eterična ulja za osvježenje, energiziranje, osnaživanje i revitalizaciju.

– Forever Essential Oils Defense mješavina je sedam najkvalitetnijih terapeutskih ulja iz šest zemalja svijeta. Pupoljak klinčića, naranča, ulje kore cimeta, tamjan, ružmarin, ulje eukaliptusa citriodora i bobica kleke čine ovu snažnu mješavinu, koja je znanstveno pomiješana za najveću moć i učinkovitost.

S Forever Essential Oils možete iskusiti dobrobiti aromaterapije kad god i kako god odaberete. Upotrijebite ih pojedinačno ili eksperimentirajte kako biste napravili vlastite mješavine. Unesite sklad u svoj život kvalitetom koju možete pronaći samo s čistim, moćnim eteričnim uljima.

 

Forever Essential Oils Combo Pack u kutiji

Upotreba

Možete raspršiti naša eterična ulja i koristiti ih kao aromaterapiju. Raspršivanjem Forever eteričnih ulja, molekule eteričnih ulja apsorbiraju se u finu maglicu u zraku. Na taj način uživate u blagodatima aromaterapije.
Postoji mnogo više načina za uživanje u eteričnom ulju. Dodajte nekoliko kapi Forever eteričnih ulja
– u otvorenoj posudi sa ili bez dodatka vode. – na krpu u sušilici, da miris prodre u odjeću. – u raspršivaču s vodom kako bi vaš namještaj ili tepih prekrasno mirisali. – na komadu pamučne tkanine. Na primjer, stavite ovo u svoj ormar ili negdje drugdje.

Savjeti za skladištenje:
• Izvan dohvata djece. • Hladno i tamno.

Pazi:

Zapaljiva tekućina i para. Može biti smrtonosno ako se proguta i uđe u dišne puteve. Izaziva iritaciju kože. Može izazvati alergijsku reakciju kože.
Uzrokuje ozbiljnu iritaciju očiju.
Otrovno za vodene organizme s dugotrajnim učincima.
Kada tražite liječnički savjet, imajte spremnik ili naljepnicu.
Čuvati izvan dohvata djece.
AKO SE PROGUTA: Odmah nazvati CENTAR ZA KONTROLU OTROVANJA/…

Aloe Vera Forever Livings Products logotip veliki

Pin It on Pinterest