Kontakt e-mail

aloeveraperla@gmail.com

Nazovite

+385 91 153 7132

ID Sponzora

360000888118

Forever Aloe MPDX2

  • Šifra: 307
  • CC bodovi: 0.109
  • 5% popusta nakon registracije

Biorazgradiv, višenamjenski koncentrirani deterdžent, odlično uklanja nečistoću, masnoću i mrlje.

33,83  (254,89 kn)

Detaljnije o proizvodu

Svaki tjedan upotrebljavamo sve više sredstava za čišćenje. Zar ne bi bilo lijepo kupiti samo jedan višenamjenski proizvod za rublje, posuđe, podove, pa čak i za kupaonicu? Forever Living Products vam predstavlja takav proizvod – tekući deterdžent koji je vrlo učinkovit i vrlo ekonomičan za korištenje.

Forever Aloe MPD® je višenamjenski, tekući koncentrirani deterdžent koji je proizveo FLP kao raznovrstan proizvod za čišćenje, idealan za pranje rublja (sve tipove odjeće), sredstvo za pranje podova, kupaonica, pločica i tepiha, te za ručno pranje posuđa. Ovaj koncentrirani, ekološki, tekući deterdžent izvrstan je za uklanjanje nečistoća, odstranjivanje masnoća i mrlja bez grebanja i tragova na bilo kakvoj površini. Svojim višenamjenskim djelovanjem može zamijeniti mnoge slične proizvode na našem tržištu, ali uz veliku uštedu za korisnika.

Forever Aloe MPD® ne sadrži fosfor, što ga čini sigurnim za sredinu u kojoj živimo. Za razliku od mnogih drugih deterdženata, njegove anionske i ne-ionske površinske materije su biorazgradive, čime se smanjuje onečišćenje okoliša i vode, što nije slučaj s drugim deterdžentima. Naša nezaobilazna formula sadrži blagu Aloe veru koja omekšava i njeguje vaše ruke i odjeću. Ovo revolucionarno, višenamjensko sredstvo za čišćenje dostupno je samo u Forever Living Productsu.

Sastojci
U vodenoj otopini nalaze se površinski aktivne tvari (etoksilirani linearni alkohol, benzen-sulfonska kiselina, C10-16-alkilni derivati, natrijeve soli, natrijev ksilen sulfonat i natrijev sulfat), kondicioner (sok iz lista Aloe barbadensis), miris (parfem), metilizotiazolinon i colorant.

SADRŽAJ 0,946 L (32 fl oz ili 1qt)

Način upotrebe

Pranje rublja (za uobičajenu količinu) upotrijebiti 15 ml. Za uklanjanje mrlja staviti malu količinu izravno na mrlju, dodajte vodu i potopite prije pranja. Testirajte na unutarnjoj strani šava zbog mogućnosti promjene boje tkanine.

Višenamjenski:
Razrijediti 30 mL u 3,78 L vode za čišćenje uređaja u domaćinstvu, podova, kupaonica, pločica, sagova te za vanjsko i unutarnje pranje automobila.

U domaćinstvu:
Nekoliko kapi stavite na spužvu ili kuhinjsku krpu i očistit ćete posuđe, ukloniti mrlje sa saga i još mnogo toga. (Ne preporučuje se za upotrebu u perilicama posuđa.)

Forever Aloe MPD 2x Ultra – višenamjenski tekući deterdžent – koncentrat

  • Višenamjensko, dvostruko koncentrirano sredstvo za čišćenje
  • Ne sadrži fosfor
  • Bez štetnog djelovanja za okolinu, biorazgradiv deterdžent
  • Blaga formula štiti ruke i odjeću

Napomena: Nije za upotrebu u perilicama posuđa

Vaš sponzor: Zvonimir Perše – ID: 360000888118

 

Sažetak
product image
Ocjena autora
1star1star1star1star1star
Zbirna ocjena
5 based on 1 votes
Naziv robne marke
Forever Living Products
Naziv proizvoda
Forever Aloe MPDX2
Cijena
HRK 254.89
Dostupnost proizvoda
Available in Stock
Aloe Vera Forever Livings Products logotip veliki
Skip to content