Kontakt e-mail

aloeveraperla@gmail.com

Nazovite

+385 91 153 7132

ID Sponzora

360000888118

Forever Aloe MPDX2

  • Šifra: 307
  • CC bodovi: 0.109
  • 5% popusta nakon registracije

Biorazgradiv, višenamjenski koncentrirani deterdžent, odlično uklanja nečistoću, masnoću i mrlje.

254,89 kn

Detaljnije o proizvodu

Svaki tjedan upotrebljavamo sve više sredstava za čišćenje. Zar ne bi bilo lijepo kupiti samo jedan višenamjenski proizvod za rublje, posuđe, podove, pa čak i za kupaonicu? Forever Living Products vam predstavlja takav proizvod – tekući deterdžent koji je vrlo učinkovit i vrlo ekonomičan za korištenje.

Forever Aloe MPD® je višenamjenski, tekući koncentrirani deterdžent koji je proizveo FLP kao raznovrstan proizvod za čišćenje, idealan za pranje rublja (sve tipove odjeće), sredstvo za pranje podova, kupaonica, pločica i tepiha, te za ručno pranje posuđa. Ovaj koncentrirani, ekološki, tekući deterdžent izvrstan je za uklanjanje nečistoća, odstranjivanje masnoća i mrlja bez grebanja i tragova na bilo kakvoj površini. Svojim višenamjenskim djelovanjem može zamijeniti mnoge slične proizvode na našem tržištu, ali uz veliku uštedu za korisnika.

Forever Aloe MPD® ne sadrži fosfor, što ga čini sigurnim za sredinu u kojoj živimo. Za razliku od mnogih drugih deterdženata, njegove anionske i ne-ionske površinske materije su biorazgradive, čime se smanjuje onečišćenje okoliša i vode, što nije slučaj s drugim deterdžentima. Naša nezaobilazna formula sadrži blagu Aloe veru koja omekšava i njeguje vaše ruke i odjeću. Ovo revolucionarno, višenamjensko sredstvo za čišćenje dostupno je samo u Forever Living Productsu.

Sastojci
U vodenoj otopini nalaze se površinski aktivne tvari (etoksilirani linearni alkohol, benzen-sulfonska kiselina, C10-16-alkilni derivati, natrijeve soli, natrijev ksilen sulfonat i natrijev sulfat), kondicioner (sok iz lista Aloe barbadensis), miris (parfem), metilizotiazolinon i colorant.

SADRŽAJ 0,946 L (32 fl oz ili 1qt)

Način upotrebe

Pranje rublja (za uobičajenu količinu) upotrijebiti 15 ml. Za uklanjanje mrlja staviti malu količinu izravno na mrlju, dodajte vodu i potopite prije pranja. Testirajte na unutarnjoj strani šava zbog mogućnosti promjene boje tkanine.

Višenamjenski:
Razrijediti 30 mL u 3,78 L vode za čišćenje uređaja u domaćinstvu, podova, kupaonica, pločica, sagova te za vanjsko i unutarnje pranje automobila.

U domaćinstvu:
Nekoliko kapi stavite na spužvu ili kuhinjsku krpu i očistit ćete posuđe, ukloniti mrlje sa saga i još mnogo toga. (Ne preporučuje se za upotrebu u perilicama posuđa.)

Forever Aloe MPD 2x Ultra – višenamjenski tekući deterdžent – koncentrat

  • Višenamjensko, dvostruko koncentrirano sredstvo za čišćenje
  • Ne sadrži fosfor
  • Bez štetnog djelovanja za okolinu, biorazgradiv deterdžent
  • Blaga formula štiti ruke i odjeću

Napomena: Nije za upotrebu u perilicama posuđa

Vaš sponzor: Zvonimir Perše – ID: 360000888118

 

Sažetak
product image
Ocjena autora
1star1star1star1star1star
Zbirna ocjena
5 based on 1 votes
Naziv robne marke
Forever Living Products
Naziv proizvoda
Forever Aloe MPDX2
Cijena
HRK 254.89
Dostupnost proizvoda
Available in Stock
Aloe Vera Forever Livings Products logotip veliki

Važno! Ova web lokacija koristi kolačiće za praćenje posjete stranici. Nastavljanjem pregledavanja ove stranice prihvaćate našu upotrebu kolačića.

Skip to content